Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență! - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!

Prima ședință a Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia la sediul companiei a fost un bun prilej pentru sforarii din Gorj să acționeze și să se apropie de oamenii ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, dar mai ales să încerce să-și impună secretarul forului de conducere al colosului energetic, cu scopul de a avea acces la informații din interiorul acestuia.

Potrivit unor surse, Mădălin Eftenoiu, membru în CS, a făcut lobby printre colegii săi din forul de conducere al companiei, pentru a fi acceptată ca secretar Laura Manea, jurist în cadrul CEO, omul de încredere al lui Laurențiu Ciurel, fostul manager al companiei, cel care încă mai are litigii în instanță cu complexul energetic.

Eftenoiu a ajuns să fie exponentul intereselor lui Ciurel, printr-o conjunctură sordidă ce are ca fundament o încrengătură de rubedenii.

O manea pentru supraveghetori!

Membrii Consiliului de Supreveghere al CE Oltenia au avut, la finele săptămânii trecute, o primă întâlnire la sediul companiei. La ședința care a durat mai bine de cinci ore, supraveghetorii au desmnat, pentru două luni, un nou secretar al CS, o juristă cu experiență, angajtă de mulți ani în cadrul companiei energetice, numai că, la un moment dat, Cornel Mădălin Eftenoiu, unul din cei șapte supraveghetori, le-a prezentat-o colegilor săi pe Laura Manea și, la scurt timp, pe holurile CEO se discuta, deja, că aceasta o va înlocui, în perioada imediat următoare, pe jurista abia desemnată în postul de secretar al CS.

Laura Manea este fosta juristă șefă a CEO, în vremea în care compania era condusă de Laurențiu Ciurel. După ce acesta a fost demis din funcția de manager, Manea a intrat într-un război deschis cu Laurențiu Ciobotărică, succesorul lui Ciurel, cel care a și dat-o afară din CEO și care s-a ales cu plângere penală din partea fostei juriste șefe. Trebuie spus că Manea l-a reprezentat, ulterior, pe Ciurel, în calitate de avocat, în procesele intentate de acesta companiei. După revenirea în CEO, în postul de simplu jurist, compania a cerut atragerea răspunderii patrimoniale a Laurei Manea și a fostului director de investiții de la Divizia Minieră, Adrian Petrescu, considerați răspunzători, alături de cei care au făcut parte din Directoratul societății, de prejudicierea companiei cu aproximativ un milion de euro, prin nepunerea în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti care a generat penalități de întârziere achitate, ulterior, membrilor Asociației Sinistraților din Seciuri, după cum a stabilit Curtea de Conturi.

Prejudiciul produs companiei de Laura Manea a fost stabilit la 317.923 de lei, numai că, pe 17 octombrie anul trecut, judecătorii Tribunalului Gorj au suspendat procesul, din cauza unei plângeri penale depuse de Laurențiu Ciurel, fostul manager al CEO, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, împotriva lui Daniel Antonie, membru în Directorat și a lui Adrian Petrescu, ex-șeful de la Investiții.

În aceste condiții...

...Mădălin Cornel Eftenoiu a devenit exponentul unui grup de interese care, deocamdată, vrea să-și impună pionul în CS și să aibă acces direct la informații din interiorul companiei.

Sursele citate afirmă că Eftenoiu părea că e în misiune, scopul său fiind unul clar, de a impune noul secretar al forului de conducere al CEO.

Cum a ajuns supraveghetorul CEO în morișca intereselor lui Ciurel?

Simplu: Laurențiu Ciurel l-a avut, tot timpul, în spatele său, cât a fost manager al companiei, propulsat din funcția de vicepreședinte al PSD Gorj, pe Ion Călinoiu, președinte executiv al organizației județene a partidului, la acea vreme, și președinte al Consiliului Județean Gorj, iar relația dintre cei doi e indestructibilă.

Pentru a-și implanta omul în CS al CEO, Ciurel trebuia să ajungă la unul din supraveghetori, așa că a apelat la același Călinoiu, ieșit din viața publică, de scurt timp, dar activ în cercurile de influență de la vârful județului.

Ion Călinoiu este nașul de cununie al lui Alexandru Coiculescu, expert superior în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj.

Coiculescu, la rândul său, este prieten vechi cu Mădălin Eftenoiu, iar de ceva vreme sunt și cumetrii, după ce supraveghetorul CEO a devenit moșul de botez al copilului acestuia. Cum puntea de legătură cu Eftenoiu a fost găsită, n-a mai rămas decât ca Ciurel, prin intermediul lui Călinoiu să acționeze, iar supraveghetorul să devină resort pentru ca Laura Manea să fie propulsată ca secretar al CS.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  16.01.2020. 10:24

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: