Morega, scânteia care a provocat flacăra Congresului Extraorinar al PNL - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Morega, scânteia care a provocat flacăra Congresului Extraorinar al PNL

Morega, scânteia care a provocat flacăra Congresului Extraorinar al PNL

Reprezentanţii delegaţiei de liberali de la Gorj care au participat la Congresul Extraordinar al Partidului Naţional Liberal, din data de 20-21 martie, ce s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului de la Bucureşti, se declară mulţumiţi de rezultatul acestei reuniuni politice.

Liderul liberalilor din judeţul nostru, Dan Ilie Morega, îl apreciază şi este încântat de noul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, dar şi de primvicepreşedintele PNL Ludovic Orban, având în vedere că a fost primul politician liberal din ţară care a susţinut acest tandem pentru a accede în fruntea acestei formaţiuni politice. În urma desemnării noii conduceri de către Congresul Extraordinar reunit la Palatul Parlamentului, se nutreşte cu încredere speranţa că echipa formată din Antonescu şi Orban va conduce la creşterea electorală a partidului, dar mai ales a organizaţiei PNL de la Gorj, ţinând cont de susţinerea de care se bucură Morega din partea celor doi noi conducători liberali. Acest lucru se datorează faptului că Morega a fost primul liberal din ţară care a aprins scânteia acestui congres, ulterior evenimentele derulându-se în sânul formaţiunii politice exact în acest sens.

Trei liberali gorjeni în conducerea centrală a partidului

În forurile centrale de conducere ale PNL au fost aleşi trei reprezentanţi de la Gorj în cadrul Congresului Extraordinar. Dan Ilie Morega este membru de drept al Delegaţiei Permanente, având în vedere dubla sa calitate de preşedinte al PNL Gorj şi deputat în Parlamentul României. Totodată, şeful liberal din judeţul nostru mai face parte şi din Consiliul Naţional Executiv al PNL, care este organismul de luare a tuturor deciziilor politice privind activitatea formaţiunii liberale. Cătălin Crăciunescu a fost desemnat drept membru al Curţii de Onoare şi Arbitraj, în calitate de judecător, iar Ion Navlea a devenit membru al Comisiei de Cenzori ai PNL.

Morega, un apropiat al lui Antonescu şi Orban

Dan Ilie Morega este considerat ca unul dintre cei mai apropiaţi liberali ai preşedintelui Crin Antonescu şi primvicepreşedintelui Ludovic Orban. Congresul Extrordinar a făcut şi o profundă anliză privind modul în care s-a guvernat România de către miniştrii liberali. Dificultatea principală a fost aceea că nu s-a primit suficientă finanţare pentru dezvoltarea unor proiecte de infrastructură care ar fi putut crea mai multe locuri de muncă. Concluzia a fost că nici în judeţul Gorj nu s-au aprobat unele proiecte care ar fi putut duce la crearea a peste 6.000 de noi locuri de muncă. Astfel, au rămas neexploatate proiecte turistice extraordinare în zone de un pitoresc deosebit, cum ar fi Cheile Sohodolului, zona Peştişani, Valea Bistriţei, Stăneşti, Turcineşti, Schela Bumbeşti-Jiu, dar şi altele. Operele marelui sculptor, Constantin Brâncuşi nu sunt puse în valoare suficient de bine, s-ar putea îmbunătăţi cât mai mult calitatea turismului ecumenic, a turismului montan şi cel speologic. Investiţii majore în aceste domenii sunt aşteptate să se deruleze odată cu instalarea noii conduceri liberale formate din tandemul Antonescu-Orban.

Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost cel care a aprins flacăra olimpică liberală, în data de 4 decembrie, pentru organizarea Congresului Extraordinar de la Bucureşti.

Morega, secretar general adjunct sau secretar executiv al PNL?

În urma puternicii susţineri pe care i-a acordat-o pentru a câştiga alegerile în faţa lui Tăriceanu, noul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a făcut propunerea ca Morega să fie nominalizat în funcţia de secretar general adjunct sau secretar executiv al formaţiunii politice liberale, aceasta urmând a fi aprobată în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL.

Preşedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a declarat ferm că are încredere deplină că domnul Crin Antonescu va fi un contracandidat serios la alegerile prezidenţiale pentru Traian Băsescu şi crede cu entuziasm în şansa acestuia de a-l învinge pe actualul locatar de Cotroceni.

Mihai Stroia

mihai.stroia@scandaldegorj.roRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  23.03.2009. 06:28

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: