Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii


Primarul de Novaci, Dumitru Leuștean, se face că nu vede o construcție ciudată apărută pe o stradă din localitate, ineditul clădirii fiind un stâlp de curent electric care iasă prin acoperișul acesteia. Edilul liberal se uită în cealaltă parte poate și pentru că această construcție nu ar avea autorizație eliberată de instituția publică, pentru simplul motiv că proprietarul este fratele lui Eugen Tomescu, administratorul public al Primăriei Novaci, se arată într-o reclamație trasmisă IPJ. În clădirea cu stâlp, aflată la mică distanță de Școala Generală și Grădinița Pociovaliștea, s-a făcut un magazin, spațiul fiind închiriat de ruda administratorului unei societăți comerciale. În cauză se așteaptă răspunsuri la mai multe întrebări adresate Primăriei Novaci, pe Legea 544, în cauză făcându-se și o plângere penală.

La începutul acestui an, la Ministerul Afacerilor Interne s-a seizat că această construcți inedită din Pociovaliștea, orașul Novaci, se află în vecinătatea Grădiniței și Școlii Generale din localitate, aici comercializându-se băuturi alcoolice, un stâlp de curent electric fiind încorporat în construcția clădirii care se află pe un teren concesionat de la primăria din localitate.

MAI era sesizat că aceea construcție în jurul stâlpului este de lemn și poate oricând să ia foc de la stâlpul de curent, la o cădere de tensiune ori trăsnet.O sesizare similară s-a făcut și la Inspectoratul de Stat în Construcții urmând să se verifice dacă această clădire neobișnuită a beneficiat sau nu de autorizație de construcție emisă de Primăria Novaci.

Informații în afara situației

Se cunoaște, de altfel, că proprietarul clădirii, în 2019, a fost chiar fratele administratorului public al UAT Novaci care ar fi închiriat-o unei alte firme private. O spune chiar reclamantul care susține că, acest contractul s-ar fi parafat, pe repede înainte, în 2020, o dată cu controlul dispus de MAI prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență prin ISU Gorj, la sesizarea acestuia.

Nu se cunosc, deocamdată, măsurile dispuse de ISU și ISC în această cauză. Reclamantul a depus însă, între timp, mai exact pe 27 ianuarie 2020, o cerere pe 544 prin care cerea Primăriei Novaci detalii legate de această clădire, dar și despre legătura administratorului public cu proprietarul construcție, fiind întrebat și primarul dacă cunoaște această construcție de lemn din Pociovaliștea și dacă a eliberat autorizațiile necesare.

Angajații primăriei, alături de primar și de salariați ai primăriei sunt acuzați că au făcut publică, la persoane neautorizate din afara primăriei, solicitarea pe 544, lucru interzis de lege, motiv pentru care în cauză s-a depus o plângere penală, care se află la IPJ Gorj, situația fiind comunicată la Administrația Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal și la Ministerul Afacerilor Interne. Asta pentru că în cauză este vorba de abuz și neglijență în serviciu și utilizare abuzivă a datelor cu caracter personal fără acordul reclamantului.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  03.03.2020. 12:31

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: