Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu! - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

În cele aproape patru luni scurse de când liberalii au preluat guvernarea, la Gorj, artizanul schimbărilor politice este prim-vicepreședintele filialei județene a PNL, Dumitru Leuștean. După ce și-a impus oamenii săi la conducerea Serviciului de Gospodărire a Apelor, la Secția de Drumuri Naționale și în Consiliul de Administrație de la Minprest Serv SA, Leuștean își plantează un amic și la cârma Registrului Auto Român (RAR) Gorj.

Practic, liberalii îl vor schimbat pe Șerban Predescu de multă vreme din funcția de șef de reprezentanță, fiind considerat un apropiat al președintelui PSD Gorj, Mihai Weber, și înlocuit cu un om agreat de partid, așa că, cel care s-a preocupat pentru promovarea lui Șutru a fost tocmai Leuștean.

Șerban Predescu, șeful reprezentanței Registrului Auto Român (RAR) Gorj, va fi înlocuit în funcție, zilele următoare, iar pe poziția sa va fi instalat Năstase Șutru, un inginer în vârstă de 57 de ani, despre care se spune că și-a definitivat studiile superioare cam pe la 40 de ani.

Șutru are proptea puternică în PNL Gorj, chiar pe prim-vicepreședintele partidului, primar al orașului Novaci, Dumitru Leuștean, cu care a devenit bun prieten și conțăran, din momentul în care și-a cumpărat un teren la Pociovaliștea, iar în urmă cu câțiva ani și-a construit acolo o casă de vacanță de 200 de mp.

Năstase Șutru a deținut funcția de director tehnic și, pentru o scurtă perioadă, chiar director general al RAT Craiova, în vremea în care orașul era condus de pedelistul Antonie Solomon.

Un raport al ANAF scotea la iveală, în 2013, după un control la RAT Craiova, faptul că, regia de transport public a fost prejudiciată prin achiziționarea unui lot de 40 de autobuze second-hand, la preţul de 40.000 de euro pe bucată, dar pe care societarea nu le putea folosi, pentru că erau deja casate în momentul în care au fost cumpărate. Din cauză că, pe lângă cele 49 de miliarde de lei vechi care au fost scoase de la buget pentru cumpărarea mijloacelor de transport, autorităţile locale au cheltuit, anual, în jur de 10 miliarde de lei vechi pentru procurarea pieselor de schimb. În vremea în care Olguța Vasilescu a devenit primarul Craiovei, anunța că organele de anchetă trebuie să stabilească în ce condiţii au fost procurate cele 40 de autobuze, iar raportul ANAF a ajuns la Parchet, numai că, despre finalitatea anchetei nu se mai știe nimic.

De altfel, după ce n-a mai îndeplinit nicio funcție la RAT Craiova, Șutru a venit la RAR Gorj, iar problema din trecut nu l-a oprit pe amicul său de acum, Dumitru Leuștean, să-l susțină pentru postul de director.

Acesta este al patrulea nume impus de Leuștean la conducerea unei instituții, după Alexandru Buduran la Serviciul de Gospodărire a Apelor, Bogdan Chelaru la Secția de Drumuri Naționale și a Gabrielei Monica Popescu în Consiliul de Administrație de la Minprest Serv SA.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  25.02.2020. 10:59

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: