Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare! - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Liderii sindicali reprezentativi din CE Oltenia, adică cei care dețin funcții de conducere și în structurile unor federații, sunt în această perioadă, în negocieri cu administrația companiei, pentru încheierea unui nou Contract Colectiv de Muncă pentru mineri și energeticieni. Cum vor merge aceștia în fața noii conduceri a CEO cu lista de solicitări a salariaților, e greu de spus, în noul context economic al companiei. Oricum, ei vor urmări doar să-și păstreze posturile de inspector sociali și veniturile salariale care nu se pot compara cu cele ale angajaților pe care-i reprezintă.

Ca să aveți o idee cam cât de vocali și tranșanți pot fi cei care negociază în numele minerilor și energeticienilor cu administrația CEO, trebuie să analizăm cam ce resurse financiare au aceștia de la companie, din pozițiile de inspectori sociali și dacă ar fi dispuși să se sacrifice pentru membrii lor din sindicate. Mai clar, dacă li se pune să aleagă între statutul de inspector social și salariul de 7.000 de lei, lunar, și venituri salariale, respectiv drepturi mai consistente pentru mineri și energeticieni, ce ar alege.

Marciuc, speculant imobiliar

De exemplu, în ultimii doi ani, Adrian Marciuc, prim-vicepreședinte al FNSE ”Univers” și lider al SME Jilț a vândut o altă casă de vacanță și un teren, pe clisura Durării, un apartament în Motru și un autoturism Audi, pe care a încasat 250.000 de lei și 63.900 de euro.

Tranzacțiile imobiliare i-au adus lui sindicalistului câștiguri consistente, banii obținuți investindu-i în alte proprietăți, astfel că în conturi are doar 5.000 de euro.

În prezent, Marciuc deține trei terenuri în Gorj și Mehedinți, vilă de 230 mp și în Motru, două apartamente în Timișoara și Chiajna (Ilfov), acesta din urmă fiind achiziționat în luna aprilie a anului trecut, și o casă de vacanță la Eșelnița, tot pe malul Dunării. Două autoturisme, un BMW și un Mercedes, dar și o barcă, îi completează avuția liderului sindical.

Și la capitolul datorii Marciuc să destul de bine – 56.000 de lei, din trei credite, însă la veniturile pe care le are, acestea nu constituie tocmai o povară.

Liderul sindical câștigă, din postura de vicepreședinte al Federației ”Univers”, 13.828 de lei, anual, iar ca angajat al CE Oltenia, 85.828 de lei.

Curios este că, în declarația de avere este menționată poziția de inginer pe care acesta ar fi angajat al companiei energetice și nu cea de inspector social. Oricum, suma de 7.000 de lei pe care o încasează, lunar, Marciuc e cu mult peste cel mai mare salariu al minerilor din bazinul Jilț al căror lider este.

Pîrvulescu, ”inspectorul 7.000”

Președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, este proprietarul a două terenuri, în Tg-Jiu și Fărcășești, iar capitolul imobiliar e întregit de o casă, situată în aceeași comună și un apartament în municipiu.

Pîrvulescu deține un autoturism Skoda Octavia, achiziționată în leasing, iar în conturi are depozite care totalizează în jur de 75.000 de lei.

Liderul FNME este angajat al CEO, în postul de ”inspector protecție socială” din care a încasat, anual, 83.375 de lei, adică 6.948 de lei, lunar.

Căldărușe, zero la capitolul imobiliar

Gabriel Căldărușe, liderul celui mai mare sindicat din CE Oltenia, SMEO, și vicepreședinte FNSE ”Univers”, nu este angajat al companiei energetice, ci e plătit de sindicate. Acesta nu are în proprietate case sau terenuri și nici un autoturism. Nici la capitolul financiar nu excelează, poate fi amintit doar un împrumut de 25.000 de lei pe care i l-a acordat unei persoane și cam atât.

Potrivit declarației de avere din mai 2018, acesta a avut un venit anual, de la SMEO, de 44.224 de lei, la care s-au adăugat alți aproape 19.000 de la federația sindicală.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  12.02.2020. 11:00

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: