Primarul Bârcă și-a promovat nevasta! Din suplinitoare a făcut-o patroană a Liceului Tehnologic Turburea! - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Primarul Bârcă și-a promovat nevasta! Din suplinitoare a făcut-o patroană a Liceului Tehnologic Turburea!

Primarul Bârcă și-a promovat nevasta! Din suplinitoare a făcut-o patroană a Liceului Tehnologic Turburea!


Primarul fără bac, Ion Bârcă, și-a făcut nevasta intelectuală cu serviciu la stat. Evident, la școala din comună pe care soțul, gospodar în a crește privilegiile familiei, a transformat-o în liceu, și cu interesul ca și el să promoveze pe scara educațională. Pentru Ion Bârcă nu a fost să fie, dar pentru Elena edilului PSD s-au aliniat astrele. Mai exact, Elena Bârcă a fost scosă în februarie din cârciuma familiei și făcută peste noapte profesor suplinitor pe disciplina mecanică, la Liceul Tehnologic Turburea. Doar cinci luni i-au trebuit însă nevestei lui Bârcă să se sature de predat, așa că soțul grijuliu a decis, în iulie, să-i schimbe serviciul nevestei, obligată să stea prea mult în picioare în fața unor elevi nu tocmai recunoscători. Și astfel, așa cum înainte i-a dat în grijă cârciuma familiei, acum primarul i-a dat Elenei, nevasta sa, în grijă liceul. Și acesta tot un bun de familie…


În baza unui simulacru de concurs, în luna februarie, Elena Bârcă, nevasta primarului PSD a comunei Turburea, s-a înscris și a obținut ore de profesor suplinitor cu studii superiore în liceul din localitate.

Pretențiile nevestei de edil, trecute de la butic la liceu, au crescut însă în doar cinci luni, astfel că primarul a decis să-și promoveze în funcție muierea. Pe mână cu șefa Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Marcela Mrejeru, care nu a mișcat în front niciodată în fața pretențiilor colegului de partid, Liceul Tehnologic Turburea a scos la concurs postul de administrator patrimoniu pentru unitatea de învățământ. Postul a fost ocupat cu ochii închiși, evident, de partenera de viață a mai marelui comunei.

Elena academiciana...

Condițiile de concurs au fost pe chipul și asemănarea celei ce trebuia să fie împinsă în scaunul de administrator patrimoniu, adică a nevestei edilului local. Pentru post s-au cerut astfel studii economice ori de inginerie, știut fiind că Elena Bârcă a absolvit o facultate cu profil minier și una economică.


Pe 18 și pe 22 iulie, Elena lui Bârcă a promovat proba scrisă și cea de interviu după ce a învățat înainte de fiecare probă câte o oră-două ca să nu se streseze prea mult. Postul l-a obținut dinainte, spun cetățenii comunei care ne întrebă cât de naivi suntem să credem că unde candidează Elena ar putea promova alta decât ea.

Și astfel, primarul PSD cu trecere maximă la vârful partidului și la Inspectoratul Școlar Gorj i-a îndeplinit nevestei ziua tot ce visează respectiva noaptea. Să sperăm că nu visează că este primar că atunci nu știm pe una va scoate Bârcă cămașa.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  26.11.2019. 16:25

Comentarii

ROXANA
29.11.2019. 09:22

In ce tara traim!

Ilici
28.11.2019. 15:08

Lăsați ba si pe el sa mai fure ceva bani poate isi face oberatie sa nu mai fie chiar si asa nu stie ca ii ..... ala nevasta

Ilici
28.11.2019. 15:05

Păi ce mai vreti fratilor nu stiti ca asta e orb si nu vede decat sa fure

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: