Clanul Buduran, aflat sub aripa ocrotitoare a prim-vicepreședintelui liberal Leuștean, a acaparat Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Clanul Buduran, aflat sub aripa ocrotitoare a prim-vicepreședintelui liberal Leuștean, a acaparat Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj

Clanul Buduran, aflat sub aripa ocrotitoare a prim-vicepreședintelui liberal Leuștean, a acaparat Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj

Alexandru Buduran, informatician și lider al sindicatului din cadrul Serviciului de Gospodărire a Apelor (SGA) Gorj, a preluat conducerea instituției, începând de luni, 2 decembrie a.c., după ce mandatul lui Ion Călinoiu a încetat. Buduran a fost susținut pentru a ocupa funcția de șef al SGA, până la organizarea unui concurs, de către prim-vicepreședintele PNL Gorj, Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci.
De altfel, este de notorietate faptul că Leuștean este protectorul familiei Buduran, angajată la SGA: noul director, Alexandru, face cuplu cu soția sa, Emilia, și la serviciu, la fel ca și unchiul său, Iulian Buduran, consilier local PNL la Novaci, șef formație Gilort, cu soția sa Aurora, angajată la formația mecanizare.
Practic, odată ajuns la putere, Leuștean își consolidează cercul de putere și influență plasându-i în funcții importante pe cei aflați în siajul său.

Exponentul clanului

Inițial, după împlinirea vârstei de pensionare de către fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, și încetarea mandatului de șef al SGA, după an și jumătate cât a condus instituția, locul acestuia urma să fie ocupat de Iulian Buduran, inginer, șef formație Gilort, consilier local PNL la Novaci, unul din apropiații prim-vicepreședintelui liberal Dumitru Leuștean, însă acesta nu era acceptat de colectiv. Pentru a evita o răzmeriță în cadrul instituției, liberalii l-au împins la conducerea SGA Gorj pe Alexandru Buduran, informatician și lider de sindicat în cadrul unității, nepotul lui Iulian Buduran, și el un apropiat al lui Leuștean dar și al lui…Ion Călinoiu.

Noul șef al SGA, Alexandru Buduran, are acum în subordinea mare parte din familia sa: soția sa Emilia, angajată a instituției, unchiul său Iulian Buduran și soția acestuia, adică mătușa sa, Aurora Buduran, șef formație la SGA.

Afaceri și avere

Clanul Buduran, așa cum este denumit de angajații SGA Gorj, deține proprietăți imobiliare importante, dar și afaceri în domeniul construcțiilor hidrotehnice cu instituții publice.

Exponentul clanului, Alexandru Buduran, împins de resorturile amintite mai sus la șefia SGA Gorj, a deținut, în trecut, o firmă de web design, dar banii au venit din afacerile cu lemn ale tatălui său.

Tânărul Buduran a deținut o cabană la Rânca, pe care a vândut-o, iar în prezent construiește alta în aceeași zona turistică. Noul șef al SGA mai bifează la capitolul avere cu o vilă somptuoasă cu piscină și cu un autoturism BMW.

Unchiul acestuia, Iulian Buduran, deține patru terenuri, o casă la Novaci, un apartament și trei cabane la Rânca, dintre care una finalizată și două aflate în construcție.

Soția consilierului liberal, Aurora, a deținut, în trecut, firma Rabihid Prest SRL, care are ca obiect de activitate construcții hidrotehnice, implicată, în 2014, într-un circuit de facturi falsificate și a făcut obiectul unor cercetări ale procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Societatea figurează, în prezent, pe numele soacrei lui Iulian Buduran, Maria Olaru și derulează afaceri cu mai multe instituții, printre care Primăria Novaci, Primăria Bumbesti-Pitic și ISPH București, majoritatea lucrărilor exectutate sau aflate în derulare, sunt pe cursurile de ape. La BumbeștiPitic, Rabihid prest SRL execută lucrările de reface și extindere a unui pod pârâul Cernăzoara, contractual fiind atribuit în luna mai a acestui an pentru suma de 403.000 de lei.

Trebuie spus că…

… organigramele stufoase ale SGA Gorj și Administrației Bazinale Jiu au fost umflate mereu cu clientela partidelor care s-au perindat la putere, salariile acestora fiind asigurate și cu bani din taxele percepute de Administrația Națională ”Apele Române” de la Complexul Energetic Oltenia. Aproximativ 30 de miliarde de lei vechi plătește CEO pentru apa folosită în procesul de producție pentru răcirea agregatelor utilizate pentru producerea de energie electrică. Practic, compania plătește de patru ori aceeași apă pe care o utilizează la termocentralele de la Rovinari, Turceni, Ișalnița și Craiova II.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  03.12.2019. 07:40

Comentarii

Gogu
05.12.2019. 06:57

Am inceput sa plantam iarasi orice fel de oameni , oriunde! Se pregateste si personalul si lucrarea pe Gilort! Clanul vrea sa puna mana pe ea, sub orice forma! Aproape 8 mil euro!!! Amenajare hidro a raului Gilort in zona calamitata Novaci! Leustean vrea castane cu Buduranii! Nu sacrificati copilul pt interesele voastre! El e nevinovat!

Marian P.
04.12.2019. 19:00

Marian P.O familie
de eescroci care au capușat SEGA Gorj împreună cu Primaru Leuștean care au căpușat SEGA Gorj .Voi prezenta cu acte toate soțiile la DNA și Parchetul General .Acești hoțomani sunt pe lângă cu poliția și Parchetul Novaci ci care participă la chefuri șicare s corupți corupților !

Alex
04.12.2019. 09:55

Nu este pila lui Leustean! Este doar sustinut de Leustean. E SLUGA LUI CALINOIU. Intrebati salariatii de la SGA GORJ si veti vedea ca:
1. Calinoiu l-a impus seful nostru la sindicat.
2. Impreuna au strans semnaturi pentru schimbarea inginerei sef cu o alta sluga a lui calimoiu, onsilier psd la Arcani. Nu le-a reusit.
3. Nu este informatician .
4. Este foarte bogat dar e ZERO ca specialist! Parca se preferau doar specialisti, nu slugi psd-iste!
5. Inca nu este director! Dar asa se recomanda de vineri! Asa a fost anuntat de calinoiu.
6. Prin numirea lui buduran se continua domnia lui callinoiu la SGA. Adica popescu fin, calinoiu, buduran sluga.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: