Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Om de afaceri gorjean, Iulian Vasile Popescu, a fost prezentat ca un ”tânăr antreprenor de succes”, de către liderii PNL Gorj, la scurt timp după ce a fost susținut pentru o poziție în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.
Popescu se afla de multă vreme în anturajul liberalilor, doar le acordase consultanță unora dintre ei, așa că la momentul oportun aceștia l-au recompensat cu un post de supraveghetor în structura decizională a CEO, chiar dacă domeniul în care activează nu are nimic în comun cu mineritul și energia.

Resortul Ciocioi

Iulian Vasile Popescu deține părți sociale în șapte societăți comerciale, iar la cinci dintre acestea are și calitatea de administrator.

Acesta este director general și fondator al firmei Softehnica SRL, înființată la Tg-Jiu și mutată, ulterior în Capitală, fiind acționar majoritar, cu 90% din părțile sociale. Societatea activează în domeniul realizării de soft-uri (software orientat client) și a fost împrumutată cu 255.000 de lei de Iulian Popescu. Potrivit declarației sale de avere, firma l-a plătit doar cu 1.158 de lei pentru poziția de manager de proiect, deși a avut o cifră de afaceri consistentă și un profit de 600.000 de lei, Popescu a încasat de la societate 5.700 de lei ca dividende, în 2018.

Softehnica a avut, în ultimii ani, numeroase contracte cu instituții publice pentru servicii de software și consultanță, valoarea acestora cifrându-se în jurul a 2,2 milioane de lei.

Firma lui Popescu a derulat un contract de 36.000 de lei pentru consultanță și cu Primăria Bălești, condusă de primarul liberal Mădălin Ungureanu.

Surse liberale susțin că mult mai apropiat de Popescu este Robert Ciocioi, vicepreședintele PNL Gorj, care ar fi primit și el consultanță

pentru dezvoltarea unei afaceri în Tg-Jiu, iar mai apoi l-a susținut pe acesta pentru postul de supraveghetor la CEO.

De la salonul ”Beauty”, la supravegherea CEO

Din portofoliul de firme ale lui Popescu se mai remarcă doar Evogrande SRL, unde acesta este unic asociat și de la care a încasat dividende în sumă 54.000 de lei și Softinix SRL, la care deține 20% din părțile sociale, societăți care au înregistrat profit, potrivit datelor ANAF, în 2018.


În rest, supraveghetorul CEO apare ca și asociat în Beyond Data SRL, aflată pe pierderi, Freya Software SRL, fără activitate și Carpe Diem Wine Bistro SRL, înregistrată în decembrie, anul trecut.

Pe lângă businessul în IT, supraveghetorul CEO a investit 250.000 de lei în Coral Beauty SRL, societate care derulează activități de ”întreținere corporală”.

Care au fost criteriile după care liberalii au considerat că Popescu trebuie propulsat în CS al CEO, e greu de spus. Cert este că liberalii nu fac nicio diferență între administrarea unor afaceri în IT și salon de înfrumusețare și supravegherea activității CE Oltenia, companie de interes strategic, cu o cifră de afaceri de peste 1 miliard de euro.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  29.01.2020. 13:32

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: