Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină


Nicolae Rușeț, profesor de matematică la Colegiul Tehnic Motru, promovat de PNL inspector școlar genaral adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Gorj de la jumătatea acestei luni, chiulește din 15 ianuarie pe bani publici. O spun chiar proprii săi colegi din unitatea de învățământ, șocați că respectivul și-a păstrat 9 ore pe săptămâna în unitatea de învățământ condusă de soția sa, Adela Rușet. Orele respective sunt făcute de inspectorul adjunct dimineața, când acesta ar trebui să fie, în mod normal, la Inspectoratul Școlar Județean Gorj unde programul de lucru începe zilnic la ora 8.00. Din acest motiv, inspectorul general adjunct este acuzat că semnează, în același timp, condica și la IȘJ dar și la Colegiul Tehnic Motru, încasând bani necuveniți.


Promovat de PNL în funcția de inspector școlar general adjunct, profesorul de matematică Nicolae Rușeț s-a gândit să-și păstreze câteva ore în școala condusă de soție, pentru un plus salarial. Ce mai conta că Rușeț are ore dimineața, mai exact orarul dascălului fiind de 6 ore matinale pe săptămână(adică două zile are câte două ore iar alte două zile câte o oră dimineața), și 3 ore după-amiaza.

Pentru a înțelege cum jonglează inspectorul cu sistemul de învățământ pe care ar trebui chiar el să-l corecteze vă dăm un exemplu concret.


Marți dimineața, inspectorul adjunct ajunge la liceul din Motru la ora 7.40. Își ține două ore de matematică de la 8.00-8.45, face o pauză, și continuă a doua oră de la 9.00 la 9.40, în funcție de programul de iarnă al școlii, aprobat de IȘJ.

Apoi se urcă în mașină și conduce 44 de kilometri de la Motru la Târgu-Jiu. Ajunge la IȘJ în jur de 10.30 asta dacă nu e trafic, condiții de iarnă, ceață... Se prezintă astfel la munca de la IȘJ, semnează condica, deși patru zile pe săptămână ajunge târziu, adică după ora 8.00, încălcând ceea ce Inspectoratul Școlar Gorj anunță, pe site-ul propriu, oficial, drept programul de lucru, zilnic, al instituției.

Colegii lui Rușeț sunt siderați că inspectorul școlar adjunct și-a început cu stângul activitatea la IȘJ și explică faptul că acesta are voie, conform legii, să aibă ore suplimentare dar, numai în afara orelor de program de la IȘJ, adică nu între 8.00-16.30.

Dascălii susțin că, în atare condiții, și inspectorul școlar județean, Maria Cochină, închide ochii la absențele colegului adjunct, fiind părtașă la această ilegalitate care se petrece 4 zile din 5 săptămânal.

Orele inspectorului general adjunct, în condică

Colegii lui Rușeț susțin că nevasta respectivului, directoare a Colegiului Tehnic, i-a dat cu bună știință aceste ore soțului, trecute în condică, deși știa și aceasta că programului de lucru al soțului începe la IȘJ, de luni până vineri de la ora 8.00 dimineața.

De câte ori s-au făcut modificări la orar, acestea au trecut prin Consiliul de Administrație a colegiul din Motru, nu și acum, avertizează dascăli ai școlii care arată cu degetul directorul pentru că ține afișat orarul vechi, tocmai pentru ca profesorii să nu realizeze cum directoarea își acoperă vădit soțul.

La ilegalitățile din școlă și PSD a închis ochii

Acesta nu este singura ilegalitate din această școlă, iar deși personalul a discutat pe larg de angajarea ilegală a informaticianului școlii, lucru relatat și de scandaldegorj.ro, nu s-a verificat nimic. Mai mult, la seral orele nu se fac în proporție de 99%, spun surse din liceu, dar cu toate acestea elevi au medii încheiate și notele aferente. Conducerea PSD a IȘJ nu a luat nicio măsură iar cu siguranță și aceste nereguli sesizate public nu vor fi niciodată verificate, atâta timp cât liceul îl are pe domn profesor Rușeț inspector general adjunct iar soția directoare de liceu.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  29.01.2020. 13:23

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: