ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!” - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”


Un consilier UNPR l-a făcut knockout pe primarul de Săcelu în ultima ședința de CL! Florin Jurebie a fost astfel acuzat că i-ar fi făcut alesului propuneri indecente. Omul i-a arătat obrazul primarului PSD, în plen, și i-a transmis că ar trebui să-i fie rușine. Spre mirarea celor prezenți, Jurebie nu a avut nicio reacție la acuzațiile aduse, asta deși jumătate din cei prezenți în sală râdeau și restul erau în stare de șoc. Unul dintre consilieri a înregistrat cu telefonul incidentul.

Ultima ședință de Consiliu Local din luna februarie a fost una șoc pentru cei opt consilieri locali, pentru secretarul primăriei și pentru alți șase localnici, prezenți în sala din incinta Primăriei Săcelu. Asta, după ce, un schimb de replici între primarul Florin Jurebie și consilierul local UNPR, Gheorghe Dănășel, i-a închis gura primarului, în timp ce consilierul era roșu la față de furie.

Incidentul este povestit de fostul primar al localității, Ion Voica, prezent ca simplu cetățean în sală. ,,M-am dus la ședință pentru niște acte și nu m-am gândit nicio clipă că voi auzi acele vorbe. La un moment dat, în plină ședință primarul a început o discuție în contradictoriu cu Dănășel, pe care îl face, de altfel, în ședințe, cum îi vine la gură. Apoi Dănășel a început o discuție legată de un ceas, ajuns la o fostă apropiată a lui Jurebie, obiectul fiind recuperat de la femeie de mama edilului. Ceasul, pus la seif, se află acum la alta. Faptul că alesul a vorbit de ceas, arătând că știe niște lucruri, l-a enervat la culme pe Jurebie. Primarul a pus mâna pe telefon și a început să-l înregistreze pe consilier, crezând că îl intimidează. Acesta a zis <>. Noi toți am rămas șocați. Omul a continuat: ,,eu ți-am zis că sunt cu femeile nu cu bărbații”. O parte din cei prezenți râdeau, alții erau șocați. Jurebie nu a avut niciun fel de reacție. El care era recalcitrant, de data asta nu a avut nicio reacție, nici când Dănășel a zis: <>. Ședința a fost înregistrată de vicele Dumitrelea”, a precizat fostul consilier Voica.

Primarul, mai puțin pe la serviciu!

Viceprimarul Gheorghe Dumitrelea confirmă și el incidentul și recunoaște că deține înregistrarea discuției dintre cei doi, din ședința de CL Săcelu din data de 30 ianuarie. ,,A fost circul de pe lume... La toate acuzațiile care ne-au uimit pe toți, primarul nu a avut însă nicio replică. M-am amintit apoi că nu s-a implicat deloc la referendumul pentru familie că au m-am dus prin sat, cu preotul... dar și faptul că am fost luat peste picior de cei care m-au văzut în prejma lui. Este treaba lui, viața lui, eu nu mă pronunț dar oamenii au auzit de întâmplarea din ședința de Consiliu Local”, a spus și viceprimarul Dumitrelea.

Acesta confirmă că, după acest incident, primarul Jurebie a venit foarte puțin în primărie.

,,Aștept să-l valideze PSD-ul și ies și cu imagini...!

În ce îl privește pe consilierul UNPR, Gheorghe Dănășel confirmă că l-a acuzat pe primarul Jurebie de un comportament bizar la adresa sa. Acesta susține că l-a scos prea tare primarul din sărite pentru că vroia să țină ,,bomba” până în campanie. Alesul spune că, în urma conflictului cu primarul, conflict legat de niște puțuri realizate de acesta la Crasna, fără autorizație, a primit două amenzi, una de 1000 de lei alta de 7500 pe care le-a plătit la jumătate, atacându-le apoi în instanță. Pe una a câștigat-o în timp ce a doua e pe rol. Omul face acuze la adresa Gărzii de Mediu Gorj că ar fi coalizat cu Jurebie împotriva sa, directorul de la Garda de Mediu fiind pesedist ca primarul de Săcelu.

,,Voi recupera banii dați aiurea, pentru că am plătit deja amenzile la jumătate iar ca să am banii necesari am vândut din animale. Eu sunt un simplu fermier, un agricultor, nu ca Jurebie”, explică alesul UNPR.

Omul povestește de unde a pornit conflictul. ,,I-am făcut hârtie să-mi dea cheltuielile de judecată câștigate pe 2019. Are să-mi dea 1800 de lei mie, 1500 de lei la alt consilier și 600 de lei la Drăiniceanu, dar nu vrea să facă asta. Am făcut hârtia din decembrie”, a spus Dănășel.

Primarul nu a spus nimic!

Consilierii spun că au ajuns să fie târâți în judecată pentru că viceprimarul de Săcelu, Tălău, a fost dat afară din funcție în 2009. Dănășel era atunci tot consilier, iar Voica, primar. Tălău, rămas însă consilier local, a dat în judecată iar instanța a decis, în mod suprinzător, că primăria trebuie să-i restituie acestuia indemnizația de conducere, aproape 80.000 de lei. Jurebie a decis să-i plătească respectivului banii, la schimb cu acordarea banilor pentru terenul închiriat de familia Jurbie de sub sala de sport. Curtea de Conturi a decis însă că era un prejudiciu, iar Jurebie a stabilit că aleșii locali trebuie să plătească banii oferiți lui Tălău. Primarul s-a îndreptat în judecată împotriva consilierilor. A pierdut pe linie iar la trei din șapte consilieri trebuie să le restituie cheltuielile de judecată. Hotărârea e definitivă din noiembrie.

,,Eu doar l-am întrebat când îmi dă banii, spunând că dacă nu îi fac executare. Apoi l-am întrebat dacă ceasul lui Sadoveanu îl mai are sau nu l-a seif. L-am întrebat dacă mai e ceasul acolo și dacă mama lui știe că nu mai e în seif, ultima dată recuperându-l ea personal, cu 15 ani în urmă, de la o iubită a lui Jurebie. Acum ceasul a dispărut din seif, iar eu am întrebat dacă doamna Jeni știe acest aspect, ceasul de aur a lui Sadoveanu ajungând în altă parte... El s-a enervat și a zis că mă înregistrează. Iar eu am continuat spunând ce am spus. Am povestit acel incident cu Jurebie. Consilierii au fost șocați apoi au început să râdă. Aștept să-l pună PSD-ul candidat și apoi ies și cu imaginile”, spune consilierul cu mențiunea că primarul nu a spus, nici măcar o clipă, că cele spuse de el nu ar fi adevărate.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  05.02.2020. 11:00

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: