E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir! - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Președintele de succes (Nic Com) al Directoratului CE Oltenia, Daniel Burlan, vrea să intre în istoria Gorjului și se pregătește, intens, să salveze compania energetică, dar până atunci își pregătește echipa cu care s-o restructureze, potrivit Memorandumului adoptat de Guvern, la finele anului trecut, așa că a depus toate diligențele pentru reînființarea postului de director al Direcției Resurse Umane.
Directoratul CEO a hotărât, vineri, 6 martie a.c., modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare, iar cel care va fi înscăunat în postul respectiv, până la organizarea unei selecții, e nimeni altul decât pesedistul Valentin Tatomir, directorul ELCFU Motru, amicul lui Burlan.

Nimeni și nimic...

... nu stă în calea lui Daniel Burlan de a reînființa postul de director al Direcției Resurse Umane din CEO, nici măcar problemele cu garanțiile necesare acordării împrumutului de 1,2 miliarde de lei de la Trezoreria Statului pentru achiziționarea certificatelor de carbon aferente anului trecut, așa că, Directoratul a decis, la finele săptămânii trecute, modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare Statului de funcții al companiei și înființarea postului de director al Direcției Resurse Umane, hotărârea urmând a fi avizată de Comitetul de Nominalizare și Remunerare din cadrul Consiliului de Supraveghere.

Până la finalizarea unei selecții de fațadă, postul va fi ocupat de Valentin Tatomir, actualul director al ELCFU Motru, amicul președintelui Directoratului CEO, Daniel Burlan.

Tatomir a fost consilier județean PSD la Mehedinți, până în 2016 și președinte al organizației locale a social-democraților de la Baia de Aramă, adică a făcut parte din siajul baronului Adrian Duicu, condamnat penal pentru fapte de corupție. Din 2016, Tatomir este consilier local în orașul natal Baia de Aramă, a cedat conducerea organizației locale a PSD fostului primar Rafael Dunărințu, aflat, în prezent, în pușcărie pentru fapte de corupție, dar a rămas în partid.

Ce-l leagă pe Burlan de Tatomir, dincolo de o relație veche de prietenie? Dosarul „Masa caldă”, în care cei doi sunt acuzaţi, alături de alţi actuali şi foşti şefi din mineritul din Oltenia, de comiterea de infracțiuni prin care au produs un prejudiciu estimat de anchetatori de aproximativ 2,6 milioane de lei, în dauna CE Oltenia.

Imunitate de la PSD

Fiind „omul” PSD, Valentin Tatomir nu a fost deranjat niciodată, nici pentru multiplele deraieri de locomotive și vagoane care transportau cărbun și nici pentru furturile de motorină de la structurile ELCFU. Nici măcar Corpul de control al CEO nu a avut curajul să se atingă de acesta în ultimii ani, de parcă nu s-ar fi produs nicio pagubă sau nu el ar fi coordonat activitatea de la ELCFU.

În vara lui 2016, CEO sub domnia lui Ionel Ilie a organizat concurs pentru postul de director al Direcției de Resurse Umane, la câteva luni după demisia Petrei Pătrașcu însă, în final, a fost amânat la o data care nu a mai fost niciodată comunicată. Trebuie precizat faptul că, la acea vreme, s-au înscris la concurs 6 persoane din cadrul companiei, iar din această cauză, ocuparea postului, chiar si provizoriu, de către o altă persoană decât unul din acei candidați este ilegală.

Interese

Curios este faptul că atât sindicatele, cât și politicienii sunt muți, deși au cunoștință despre cum decurg diligențele pentru înscăunarea lui Tatomir. De altfel, grupul de la Motru e strâns unit în jurul motreanului Burlan. Sindicalistul Nelu Roșca și consilierul președintelui Directoratului, Ion Rușeț, membru PMP, dușmani de moarte, până mai ieri, și-au conciliat conflictul, de dragul lui Burlan. Este de notorietate faptul că Rușeț a prins un loc în Senatul României, în 2008, susținut fiind de PDL, dar și de directorul tehnic al fostei SNLO, din acea vreme, Daniel Burlan.

Interesele politicienilor și sindicaliștilor, par, la prima vedere mai mari decât o eventuală restructurare a companiei, în contextul în care, este cât se poate de evident că asta urmează, potrivit Memorandumului adoptat, anul trecut, de către Executiv.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  11.03.2020. 10:46

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: