Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină

Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Angajați ai Primăriei Bustuchin refuză să mai meargă la serviciu din cauza unui așa zis investitor spaniol aciuit prin zonă. Aparicio Guzman, amicul primarului Ion Ciocea, tocmai s-a întors din țara de baștină și umblă liber prin instituție, deși recomandările autorităților erau ca acesta să se autoizoleze.
Mai mulți locuitori ai comunei au anunțat poliția și Direcțiea de Sănătate Publică (DSP) Gorj, însă autoritățile au motivat că, la sosirea cetățeanului spaniol la Bustuchin, autoritățile române nu impuseseră, încă, măsuri restrictive pentru cei veniți din statele europene cu peste 500 de cazuri de COVID-19.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   24.03.2020. 21:33

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

Grupul de interese economico-financiare coordonat de Mihai Paraschiv, directorul general al Transloc SA, a fost conectat la bugetul societății de transport public a municipalității.
În câteva săptămâni, pe străzile din municipiul Tg-Jiu vor circula autobuze vechi de 20 de ani, pe care firma unui partener de afaceri al lui Paraschiv le va închiria societății Transloc. Opt astfel de fiare vechi au fost achiziționate și pregătite pentru a fi puse în circulație, după ce Paraschiv, din calitatea de director al Transloc, va prepara licitația în favoarea firmei Paritech Systems SRL. Asta în cazul în care organele judiciare nu vor intra pe firul afacerii.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   13.03.2020. 10:24

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !


Managerul Muzeului Național ,,Constantin Brâncuși
, Denisa Șuță, se poate alege cu un nou dosar penal pentru că nu a asigurat paza instituției pe care o conduce, deja de peste două luni de zile. Din ianuarie și până în prezent, șefa instituției culturale nu a realizat niciun un plan de pază a obiectivului pentru anul 2020, nu a făcut o analiză de risc și nici nu a transmis această documentație poliție pentru avizare, așa cum cere legea. O confirmă chiar IPJ Gorj care comunică, în scris, că instituția aflată în subordinea Ministerului Culturii nu a avut vreun plan de pază nici pentru 2019, nici pentru 2020. Șuță este astfel pasibilă de neglijență în serviciu deoarece ea a inaugurat această instituție, fără a deține acest document avizat de poliție, aceasta fiind obligată, ca și unic salariat al muzului, să-l obțină, înainte de eveniment, de la factorii abilitați.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   11.03.2020. 11:03

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

Presedintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a făcut, vineri, la Tv Sud, portretul robot al candidatului pe care liberalii vor să-l propună partidelor de dreapta să fie susținut, la alegerile din această vară, pentru poziția de președinte al Consiliului Județean Gorj.
Practic, liderul liberal, l-a descris, în amănunt, în doar câteva fraze pe Iulian Vasile Popescu, omul de afaceri promovat, la finele anului trecut, în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   11.03.2020. 10:52

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Președintele de succes (Nic Com) al Directoratului CE Oltenia, Daniel Burlan, vrea să intre în istoria Gorjului și se pregătește, intens, să salveze compania energetică, dar până atunci își pregătește echipa cu care s-o restructureze, potrivit Memorandumului adoptat de Guvern, la finele anului trecut, așa că a depus toate diligențele pentru reînființarea postului de director al Direcției Resurse Umane.
Directoratul CEO a hotărât, vineri, 6 martie a.c., modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare, iar cel care va fi înscăunat în postul respectiv, până la organizarea unei selecții, e nimeni altul decât pesedistul Valentin Tatomir, directorul ELCFU Motru, amicul lui Burlan.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   11.03.2020. 10:46

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu


Inspectoratul de Stat în Construcții a anunțat în decembrie 2019 că o construcție realizată între blocuri pe Aleea Teilor din Târgu-Jiu, cu un an în urmă, s-a făcut fără autorizație, spațiul verde din zonă fiind distrus. Mai exact, în locul gardului viu și al gazonului a apărut această alee pietonală care a afectat 15 metri din domeniul public. Vinovați sunt indicați de unii locatari ai imobilului chiar solicitantul acestei investiții realizată de Edilitara Public SA, din bani publici, la cererea unui angajat de la Direcția de Patrimoniu a Primăriei Târgu-Jiu. În cauză s-a deschis un dosar penal cu autori cunoscuți, fiind indicați ai șefi ai Edilitara, responsabili din Primăria Târgu-Jiu care au aprobat investiția fără autorizație și solicitantul adică Liviu Pescaru, șef Birou din Direcția de Patrimoniu a municipiului Târgu-Jiu.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   11.03.2020. 10:39

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj


Teodor Constantin, directorul Corpului de Control al ministrului Educație, Monica Anisie, a transmis, abia săptămâna trecută, un răspuns la memoriul adresat cu mai bine de un an în urmă fosului ministru Ecaterina Andronescu, de un profesor din Gorj. Dascălul sesiza în ianuarie 2019 mai nereguli în învățământul preuniversitar gorjean petrecute sub bagheta fostului inspector general, Ion Ișfan. De altfel, memoriul în 63 de puncte a fost urmat de o verificare realizată la IȘJ Gorj, în martie 2019, ale cărei aspecte au fost cuprinse într-un raport de 35 de pagini care nici măcar astăzi nu a fost semnat de ministrul Educației. De altfel, în documentul transmis de la MEC, se arată, în mod halucinant, că raportul nu a avut finalitate în lipsa semnăturii ministrului de atunci.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   11.03.2020. 10:31

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Un alt ”specialist” cvasinecunoscut a fost scos de cei de la PNL și plantat, la propunerea AGA, adică de noul șef CE Oltenia, la conducerea Minprest Serv SA. Practic, votul în Consiliul de Administrație, compus tot din oameni agreați de partid, a fost doar o formalitate prin care s-a oficializat instalarea lui Cristinel Aurelian Vișan în poziția de director al societății.
Curios este că cei care l-au susținut pe Vișan, adică vicepreședintele Robert Ciocioi, membru în CA al Minprest, n-a făcut o minimă verificare pentru a afla de ce a trebuit să plece, de la ultimul loc de muncă, după numai zece luni, iar din noiembrie, anul trecut, nu și-a găsit alt job.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   03.03.2020. 12:48

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii


Primarul de Novaci, Dumitru Leuștean, se face că nu vede o construcție ciudată apărută pe o stradă din localitate, ineditul clădirii fiind un stâlp de curent electric care iasă prin acoperișul acesteia. Edilul liberal se uită în cealaltă parte poate și pentru că această construcție nu ar avea autorizație eliberată de instituția publică, pentru simplul motiv că proprietarul este fratele lui Eugen Tomescu, administratorul public al Primăriei Novaci, se arată într-o reclamație trasmisă IPJ. În clădirea cu stâlp, aflată la mică distanță de Școala Generală și Grădinița Pociovaliștea, s-a făcut un magazin, spațiul fiind închiriat de ruda administratorului unei societăți comerciale. În cauză se așteaptă răspunsuri la mai multe întrebări adresate Primăriei Novaci, pe Legea 544, în cauză făcându-se și o plângere penală.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   03.03.2020. 12:31

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond


În perioada 24-28 februarie, doi reprezentanți din Corpul de Control al Ministrului Educației, Monica Anisie, au efectuat verificări atât la Inspectoratul Școlar Gorj cât și la câteva unități de învățământ din județ, unde au existat reclamații ajunse la MEC. Practic, respectivii s-au deplasat la Colegiul Tehnic Mătăsari, unde există o încadrare în afara legii, dar au verificat apoi, la IȘJ, neregulile apărute la concursul pentru ocuparea posturilor de inspectori școli, concurs care a avut loc cu patru ani în urmă, instituția fiind condusă atunci de Ion Ișfan. În incinta IȘJ s-au purtat discuții și cu cadre didactice care, în ultima perioadă, au adresat mai multe memorii ministrului Educației în care semnalau nereguli în sistemul de învățământ din Gorj.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   03.03.2020. 11:46

<< Prima pagină < Pagina precedentă [1 / 253] Pagina următoare > Ultima pagină >>