Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud! - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

Presedintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a făcut, vineri, la Tv Sud, portretul robot al candidatului pe care liberalii vor să-l propună partidelor de dreapta să fie susținut, la alegerile din această vară, pentru poziția de președinte al Consiliului Județean Gorj.
Practic, liderul liberal, l-a descris, în amănunt, în doar câteva fraze pe Iulian Vasile Popescu, omul de afaceri promovat, la finele anului trecut, în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia.

De altfel, numele lui Iulian Popescu a apărut, de câteva zile, pe surse politice, ca fiind varianta PNL pentru președenția consiliului județean, iar afirmațiile deputatului Vîlceanu vin să confirme speculațiile.

”Sunt convins că identificând acea persoană, este clar că trebuie să venim cu cineva nou, nu poate fi o persoană consacrată din PNL, PMP sau USR, pe care s-o susținem toți, ci altceva, un am care să-ți garanteze că poate să scrie proiecte și poate să atragă fonduri europene. (...) Eu aș căuta specialistul în fonduri europene pe care să-l ducem către consiliul județean (...) trebuie să identificăm o persoană care să îndeplinească condiții de integritate, în primul rând, (...) un om care a atras fonduri europene și știe cum să atragă fonduri. Vom găsi cu siguranță persoana care să îndeplinească aceste condiții, atunci vom putea depăși ambițiile politice”, a declarat parlamentarul liberal într-o emisiune la Tv Sud.

În cele câteva fraze, Vîlceanu l-a descris perfect pe Iulian Popescu, supraveghetorul CEO, ca fiind persoana agreată de liberali pentru o candidatură la cea mai înaltă poziție din Consiliul Județean Gorj.

Lui Popescu îi expiră mandatul de supraveghetor pe 18 aprilie a.c., așa că s-ar încadra perfect în caledarul electoral.

Iulian Vasile Popescu deține părți sociale în șapte societăți comerciale, iar la cinci dintre acestea are și calitatea de administrator.

Acesta este director general și fondator al firmei Softehnica SRL, înființată la Tg-Jiu și mutată, ulterior în Capitală, fiind acționar majoritar, cu 90% din părțile sociale. Societatea activează în domeniul realizării de soft-uri (software orientat client) și a fost împrumutată cu 255.000 de lei de Iulian Popescu. Potrivit declarației sale de avere, firma l-a plătit doar cu 1.158 de lei pentru poziția de manager de proiect, deși a avut o cifră de afaceri consistentă și un profit de 600.000 de lei, Popescu a încasat de la societate 5.700 de lei ca dividende, în 2018.

Surse liberale susțin că un apropiat al lui Popescu este Robert Ciocioi, vicepreședintele PNL Gorj, care ar fi primit consultanță pentru dezvoltarea unei afaceri în Tg-Jiu, iar mai apoi l-a susținut pe acesta pentru postul de supraveghetor la CEO. Mai multe detalii AICI (http://www.scandaldegorj.ro/dezvaluiri/administratorul-unui-salon-de-infrumusetare-antreprenorul-de-succes-al-pnl-din-consiliul-de-supraveghere-al-ceo-firmele-lui-popescu-contracte-de-milioane-cu-institutii-publice/)

Partener de afaceri cu Consiliul Județean Gorj

Că tot e vorba despre fonduri europene, trebuie spus că în octombrie 2016, Asociația pentru Excelență în Educație ”Excelsior” al cărui președinte este Iulian Popescu a încheiat, în calitate de ”lider”, un parteneriat cu Consiliul Județean Gorj și Universitatea ”Constantin Brâncuși” pentru proiectul ”Start-Up pentru Excelență”, în valoare de 2.532.000 de euro.

Proiectul avea ca obiectiv ”dezvoltarea antreprenoriatului în Regiunea Sud-Vest Oltenia, prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană” și era adresat unui număr de 300 persoane fizice (șomeri/inactivi/persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă), care doreau să dezvolte o afacere non-agricolă în Regiunea Sud-Vest Oltenia și subvenționarea a 46 de planuri de afaceri ale acestora, în vederea creșterii adaptabilității persoanelor de a materializa ideile de afaceri, și crearea a peste 100 de locuri de muncă în regiune.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  11.03.2020. 10:52

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: