La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu ! - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !


Managerul Muzeului Național ,,Constantin Brâncuși
, Denisa Șuță, se poate alege cu un nou dosar penal pentru că nu a asigurat paza instituției pe care o conduce, deja de peste două luni de zile. Din ianuarie și până în prezent, șefa instituției culturale nu a realizat niciun un plan de pază a obiectivului pentru anul 2020, nu a făcut o analiză de risc și nici nu a transmis această documentație poliție pentru avizare, așa cum cere legea. O confirmă chiar IPJ Gorj care comunică, în scris, că instituția aflată în subordinea Ministerului Culturii nu a avut vreun plan de pază nici pentru 2019, nici pentru 2020. Șuță este astfel pasibilă de neglijență în serviciu deoarece ea a inaugurat această instituție, fără a deține acest document avizat de poliție, aceasta fiind obligată, ca și unic salariat al muzului, să-l obțină, înainte de eveniment, de la factorii abilitați.

Organele de cercetare penală se pot sesiza, fără dubii, în cazul incredibil al Muzeului Brâncuși, obiectiv care este lăsat în voia sorții în privința pazei și securității, deși funcționează într-o clădire de patrimoniu. Spațiul nu are camere de luat vederi ori sistem de alarmă, ci este închis banal cu o simplă cheie. Este adevărat că din incintă nu prea ai ce fura, poate doar pozele împrumutate de Centrul Brâncuși, dar acest lucru nu absolvă managerul de responsabilitatea sa de serviciu.


Mai exact, Șuță era obligată, după ce a realizat așa-zisele lucrări de „igienizare” a spațiului, lucrări pentru care s-a deschis un dosar penal, să realizeze și un plan de pază aferent anului în curs al Muzeului Național de la Târgu-Jiu.

De altfel IPJ Gorj transmite prin adresa nr.69732 din 6 martie 2020 nu doar că muzeul nu are planul în cauză ci și faptul că ,,serviciul de pază se instituie numai după efectuarea unei analize de risc, realizată de un evaluator de risc autorizat”.


Cu siguranță șeful Denisei Șuță, ministrul Culturii, habar nu are că obiectivul a fost inaugurat fără pază dar, nici că această clădire este lipsită de securitate, muzeul fiind închis pe întreaga perioadă a sejurului politic al subalternei sale la Bruxelles.

Dar dacă nu a știut, acum știe, acesta fiind obligat astfel să-și ia la întrebări subalterna de la Gorj și să o aducă în fața Comisiei de Disciplină, în cazul muzeului de la Târgu-Jiu adunându-se mai multe bile negre.

Pornind de la dosarul penal, la plecarea ascunsă la Bruxeles și până la programul instituției, absent până de curând în peisaj, aceste neglijențe ale managerului ar trebuie puse pe un răboj la Minister, asta dacă nu vrea cumva ministrul să trimită Corpul de Control la cea mai nouă instituție a sa de la Târgu-Jiu.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  11.03.2020. 11:03

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: