Taşcău, candidatul PNL la Primăria Tg-Jiu - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Taşcău, candidatul PNL la Primăria Tg-Jiu

Taşcău, candidatul PNL la Primăria Tg-Jiu

Silviu Păşoiu
silviu.pasoiu@scandaldegorj.ro

Taşcău, candidatul PNL la Primăria Tg-JiuLiderul liberarilor gorjeni, Dan Ilie Morega, l-a prezentat pe Dorin Taşcău, fostul consilier local PSD, candidatul PNL la Primăria Tg-Jiu. Doru Taşcău, fostul director al Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” şi consilier local, a semnat adeziunea la Partidul Naţional Liberal în urmă cu o lună şi desemnat ca şi contracandidat al lui Florin Cârciumaru pentru scaunul de primar al municipiului Târgu Jiu. Dan Ilie Morega a recunoscut că de un an şi jumătate încearcă să-l pună pe Taşcău în locul lui Liviu Andrei în funcţia de inspector şcolar general, fapt ce i-a dat de gândit, pe atunci, pesedistului Doru Taşcău, care în cele din urmă s-a apropiat din ce în ce mai mult de PNL.

„Nu a fost o decizie uşoară, am stat să mă gândesc pentru că în PSD am fost mult timp, dar în ultima perioadă m-am simţit izolat sau poate m-am izolat eu... Am luat această decizie care îmi va afecta viitorul, nu ştiu în ce fel. Mulţumesc pentru încrederea acordată încă de anul trecut prin nominalizarea mea la funcţia de inspector general, când nu eram membru PNL. Acest lucru mi-a sugerat faptul că sunt oameni care au încredere în mine şi datorită acestui fapt am făcut acest pas, dar nu am venit pentru funcţie”, a declarat noul liberal Doru Taşcău. Odată cu prezentarea candidatului la Primăria Târgu Jiu, Dan Ilie Morega a dat publicităţi şi un sondaj de opinie, realizat în perioada 28 februarie - 4 martie, pe un număr de 804 cetăţeni, care au fost intervievaţi despre preferinţele electorale, în ce direcţie cred ei că merg merg lucrurile, dacă merită reales actualul primar, etc. La aproape toate întrebările Partidul Social Democrat şi Florin Cârciumaru au obţinut peste 59% , fapt ce l-a adus pe actualul primar, Cârciumaru, în topul preferinţelor celor intervievaţi. La întrebarea: „În ce oameni aveţi cea mai mare încredere?” tot Florin Cârciumaru este pe primul loc cu 65%, urmat de Viorel David cu 59%, Gheorghe Orzan cu 47 %, Marcel Romanescu 46%, etc. Potrivit lui Dan Ilie Morega, sondajul a fost recomandat de Bucureşti şi s-a efectuat în toate reşedinţele de judeţ din ţară.

Părerea lui Morega despre Florin Cârciumaru nu coincide cu cea a electoratului, preşedintele PNL considerând că acesta n-a făcut mare lucru: „Nu s-a creat nimic, niciun loc de muncă, dar suntem înfrăţiţi cu oraşe din Turcia care sunt amintite la fiecare intrare în oraş. Poate domnul Cârciumaru vrea să adoptăm stilul turcesc în loc să ne orientăm spre modelul din Uniunuea Europeană”, a precizat Morega. Acesta a comentat şi mişcarea lui Nicolae Mischie de a se înscrie în Partidul Noua Generaţie, precizând că reapariţia în politică a fostului baron de Gorj nu va schimba cu nimic sondajele.

„PNG-ul este un partid creat artificial mai mult pe echipa de fotbal Steaua şi indiferent cine va candida la Gorj nu va schimba sondajele. La nivelul judeţului cred că va lua parte din voturile PRM-ului şi ceva din voturile PSD-ului, dar nu va înregistra un scor spectaculos”, a precizat Morega.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  15.03.2008. 22:43

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: