Pokerişti în uniformă - Ancheta - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Ancheta · Pokerişti în uniformă

Pokerişti în uniformă


Oraşul Tismana este deservit în prezent de un grup de poliţişti cu apucături golăneşti mai mari decât ale infractorilor din localitate. Oamenii legii din oraş îşi ocupă timpul cu jocuri de noroc, băute prin baruri, unde primesc alcool gratis din cauza uniformei în care sunt îmbrăcaţi şi intimidarea, în numele funcţiei, a celor care într-un fel sau altul îi calcă pe bătături. 

Neli Matei

Pokerişti în uniformă

La poker cu organul

În oraş, respectul pentru organul statului nu mai există demult pentru că oricine se poate trage de şireturi cu poliţiştii la o sticlă de bere şi o partidă de poker sau rummy pe bani. Afacerile ilegale cu lemne, foarte înfloritoare în zonă, sunt şi ele protejate de către poliţie, nu demult existând un scandal din cauza faptului că un prosper afacerist din regiune îşi securiza transporturile cu ajutorul şefului de post care le însoţea. Acelaşi şef de post, scms. Ion Mirulescu, care, ocupat cu altele, şi-a scăpat din mână toţi subalternii.

Pokerişti în uniformăTitu Băltărete este cunoscut în zonă ca un mare împătimit al jocurilor de noroc. Nu se poate abţine să facă o partidă chiar şi atunci când e strâmtorat cu banii, lucru pe care îl rezolvă foarte simplu folosindu-se de statutul său de poliţist. Cei prezenţi în bar când Băltărete se află în focul jocului sunt nevoiţi să-i împrumute bani, pe care nu-i mai văd niciodată returnaţi. Aceeaşi indivizi trebuie să-i ude gâtul poliţistului obişnuit să ceară, pe lângă bani, să i se ofere şi de băut. Când resursele financiare se epuizează, poliţistul iese să colecteze din zonă, a ajuns să îndatoreze şi la o staţie peco din localitate, bineînţeles fără să mai dea banii înapoi.

De multe ori partidele de poker sau rummy sunt urmărite cu interes şi de către şeful de post care îşi pierde timpul prin baruri cot la cot cu subordonaţii săi.

Pokerişti în uniformăCornel Popescu, un alt poliţist din localitate obişnuieşte des să frece uniforma statului pe mesele barurilor din oraş, de acelaşi păcat suferind şi Berci, un alt „demn” poliţist din localitate.

Băltărete şi colegii săi, Berci, Cornel Popescu şi chiar Mirulescu, au şi metehne comune – ies în mijlocul străzii îmbrăcaţi în civil şi opresc maşini pentru controlul rutier. Toată lumea ştie că unii poliţişti închid ochii la încălcarea legislaţiei rutiere atunci când şoferul le înmânează, odată cu actele, şi câte o bancnotă. Poate acest fapt îi determină şi pe poliţiştii de la Tismana să muncească cu sârg chiar dacă nu sunt în timpul serviciului venind, la „agăţat” în civil cu maşina personală.

Şi cum sunt cei mai „tari” din Tismana nu se pot înjosi nici să-şi spele singuri maşinile personale, aşa că se folosesc de cei care primesc ajutor social de la primărie şi care în trecut au avut probleme cu legea. Oamenii prestează pentru poliţişti nu dintr-un imens respect faţă de haina statului, ci pentru că tartorii postului de poliţie îi ameninţă că dacă nu se supun vor avea din nou belele.

Câtă importanţă are Statutul poliţistului în faţa organelor poliţieneşti de la Tismana este simplu de determinat, dar poate trebuie amintit superiorilor lor de la IJP Gorj că în art. 43 din respectivul statut îi este interzis poliţistului să folosească forţa, altfel decât în condiţiile legii, iar art. 2, alin. 2 precizează că poliţistul nu poate să-şi exercite funcţia în interes personal.

Sunt multe articole în ceea ce ar trebui să fie Biblia oamenilor legii pe care poliţiştii de la Tismana le ignoră deliberat pentru că se simt stăpânii zonei. Capii de la IJP cunosc situaţia de la Tismana, dar încă nu este nimeni dispus să restabilească ordinea şi disciplina în oraş.

Poliţiştii se răzbună cu ajutorul pompierilor

Pokerişti în uniformăÎn seara de Sf. Ion, 7 ianuarie a.c., la un bar din localitate, pompierii din zonă au chefuit de mama focului în compania unor dame. Cum consumaţia le dădea impresia că stăpânesc lumea s-au supărat la culme când doi cetăţeni au vrut să comande o dedicaţie la lăutarii din incintă. De aici n-a mai fost decât un pas până la o altercaţie între aceştia şi pompieri care au ameninţat că le incendiază maşina pe care nu va mai avea cine o stinge. Deşi spiritele erau destul de încintate, în bar nu s-au propus pagube mari, doar la o masă rupându-se un picior. Pokerişti în uniformăImediat la faţa locului s-au prezentat Băltărete şi Berci, ultimul dintre ei conducând ancheta ce s-a declanşat ad-hoc. În timp ce Berci lua declaraţii celor prezenţi într-un separeu din bar, Băltărete, îmbrăcat în civil fotografia „scena crimei” mai mult la intimidare, decât ca să-şi facă meseria. Unul dintre cei doi indivizi implicaţi în scandalul cu pompierii avea conflicte mai vechi cu Băltărete şi acum venise momentul să plătească pentru toate poliţele vechi, aşa că poliţiştii şi-au dat toată silinţa.Pokerişti în uniformă Au determinat lăutarii să declare că li s-au spart sculele şi atunci când aceştia nu se lăsau convinşi îi agresau un pic fizic să le vină mintea la cap.

Pentru că poliţiştii s-au străduit cât au putut mai bine s-a întocmit un dosar penal care va prezenta adevărul în varianta poliţiştilor care au găsit un moment propice să pună la punct pe cei care cândva i-au deranjat. Dacă şi IJP Gorj îşi va permite să le deranjeze şmenurile celor care ar trebui să acţioneze în slujba legii, poate la Tismana se va sparge până la urmă cloaca golanilor.

- Inspecţia internă s-a şters la fund cu Statutul poliţistului
- Pokerişti în uniformăRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  13.01.2008. 22:16

Comentarii

mue cel de sus
27.01.2008. 09:50

bai tu care te SEMNEZI CEL DE SUS...esti cumva gabor sau ii lingi si tu in cur?

Cel de Sus
23.01.2008. 18:28

fratilor nu mai credeti tot ce se spune...cred ca adevaratii infractori sunt cei care au scris aceste lucruri despre politistii din tismana!!! ia ganditi un pic?
tismana e o localitate linistita... in care nu au fost probleme mari de ani de zile... asta datorita politistilor ca mirulescu, baltarete si toti ceilalti.. nu ii mai denigrati in acest hal..mult respect pentru poitia din tismana!! sa va fie rusine ca va bateti joc de niste oameni corecti!!! cel de sus vede tot...

Conducatorul
20.01.2008. 22:11

in toate aceste acuzatii problema este destul de grava dat fiind faptul ca unele acuzatii sunt adevarate

ba mai nmult mesajele si initiativa sunt venite de la persoane...............

concluzie

lipsa de profesionalism ...

........daca si-ar fi facut meseria asa cum trebuie nu se mai ajungea aici ...........

pt. titu
20.01.2008. 19:47

sa-ti dam la **** bai jegule ce esti in sfarsit a scris cineva de tine infractorule, cate dosare ai ba si plangeri la parchet ****-ti rasa ma-ti de gunoi? ai batut lumea si te duceai cu miloaga sa te ierte apoi nesimtitule! sa te trimita in mortii mati de unde esti de acolo de unde nici curent electric nu e fomistule te-ai ajuns acum ai logan ti-l spala astia de la 416 jegosule! si tu bai mirulescule esti o curva penala cu mii de fete sper sa pleci din tismana ca de cand ai venit tu numai rau ati facut si nimic bun!

voua
20.01.2008. 17:51

sa va **** in gura

scandal
20.01.2008. 08:32

Asteptam, cu interes, alte dovezi despre "faptele de vitejie" ale organelor de acolo - fotografii, filmulete, documente - si promitem ca vom investiga si le vom publica. Asteptam pe adresa de e-mail a redactiei informatii in acest sens.
Pentru "FATA ANONIMA" am dori sa intram in posesia acelui filmulet cat mai curand.

tigla
20.01.2008. 07:05

pentru YO ON...bai u cred k esti gabor,dak iti place asa mult de ei,iai frate acasa k o sa vezi ce avere faci cu TITU si mirulescu...mai un lemn moca mai prinde si TITU o seara buna la poker sau remy si te_ai scos din foame dak ai nevoie de femei iti aduce MIRULESCU k E FRATE CU PESTI DIN ORAS..mai faci si pe sifonul pentru ei si iti mai ei o mica spaga din partea lor si uite asa te_ai scos...dak vrei te lasi si jos putin

danny_scarrab
20.01.2008. 01:34

Mai fratilor, haideti sa fim sinceri...Exista oameni "ca lumea" intre politistii din tismana...De exemplu, Ianc nu e deloc un baiat rau, chiar si pe mr. Mirulescu il cunosc si nu e un om rqu...Adica nu sunt niste politisti rai, asta vreau sa zic.
cat despre exemplare cum ar fo Cornel sau Titu......mai bine no comment.....k si asa nu ne prea inghitim..ar fi multe de zis despre ei...
dar cine sa isi piarda dint timp pt ceva ce se intampla de atata timp si nimeni nu dface nimic??
Voi chiar credeti k daca ne batem noi capul aici cu declaratii o sa faca cineva ceva..???
Felicitari sincere ziaului pt iniativa...imi pare sincer rau ca asta o sa ramana din toata povestea asta: o poveste in plus...
Cum zicea cineva o data de mult intr-un film.... "NOAPTE BUNA,TISMANA, ORIUNDE AI FI..."...K SI ASA ESTI IN BEZNA!...

yo
19.01.2008. 14:00

nu cred k sunt aja qm zicety voi. totusi au muncit mult k sa ajunga ceea c sunt. dak nu ar fi ei orasul tismana ar pieri dp harta.

yo
19.01.2008. 13:38

ba nu mai are lumea voie sa s recreeze??????
ba sa styty ca cornel cu mutu sunt cei mai d treaba oameni. si titu cu mirulescu.

LAURA ALEXANDRU
19.01.2008. 08:13

citesc comentariile voatre şi ma minunez.Trebuie să luam atitudine şi astfel de persoane care reprezinttă autoritatea statutului nu au ce căuta în slujba cetăţenilor.Dar , dragii mei, ce înseamnă aceste vulgarităţi pe care le adresaţi comandanţilor de poliţie.Fiecare este la locul lui şi eu cred că vor proceda la sancţionarea poliţiştilor indiscipinaţi.Oare , dacă aruncaţi cuvinte aşa murdare , nu dovediţi că sunteţi la fel precum acei poliţişti de la Tismana? Haideţi să fim civilizaţi, doar aşa putem schimba ceva .Şi până la urmă , IPJ Gorj est condus de Nicolescu nu de Caragea .Dacă acesta din urmă ar fi şeful IPJ, nu vom mai vedea cazuri de poliţişti care fac de ârs această breaslă.

CEAUSESCU NIC.
19.01.2008. 07:27

ALOOOO! COSTICA - SALVADOR- IOANE - CE FACETI MAI CU GUNOAIELE VOASTRE DE SUBALTERNI ? SE POTRIVESTE PROVERBUL LA VOI ,, TREI DOAMNE SI TOTI CLEI ? ''SALVADOR - FA MA CURATENIE IN CURTEA INSPECTORATULUI ! BAI LASA FACUTUL DE VILE LA RANCA PTR. GENERALI SI ALTI NEAVENITI SI OCUPATE DE EDUCATIA GABORILOR TAI MA FLACAULE ! SALVADOR BAIATUL MAMII - NU CREZI CA- I PREA MARE PALARIA ASTA PENTRU TINE , DE A FI TU SEFUL UNOR MARI POLITISTI CU CARACTER SI ONOARE , PE CRE- I JIGNESTI TU BAI NEEDUCATULE ?
BAI - DE NU ERA COSMA , TU ERAI UN GUNOI ! BAI VEZI CUM TE COMPORTI CU LUCRATORII DIN INSPECTORAT , CAI PREA JIGNESTI SI-I UMILESTI . TIE NU-TI E RUSINE ? UNII DIN EI TEAU FOST SI SEFI SI TEAU ACCEPTAT ASA CUM AI SI ESTI , DAR SE VEDE CA AI CARTE DAR NU AI EDUCATIE . SA AUZIM DE TINE CA TEAI SCHIMBAT MAI HAPCIUPALITULE 1111 PROMITI ? MULTUMIM - FAM . ELENA SI NICU CEAUSESCU DIN PURGATORIU . PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!1!!!!

xax
18.01.2008. 23:10

sunt un simplu cetatean, care sincer este infiorat de imaginatia bolnava a unor "oameni", sa le zic totusi oameni, dar cu siguranta cei care fac astfel de comentarii cu siguranta sunt persoane certate cu legea, oamenii cu discernamant stiu la ce ma refer...ce frumos ar fi sa nu mai fie politisti!!!!...sa facem tot ce ne taie capul!!!...sa primeze in lume SELECTIA NATURALA!!!... haideti sa revenim cu picioarele pe pamant...e bine totusi ca avem politie si sincer pe strazile din judetul Gorj ma simt in siguranta...daca ma deranjaza ceva vis-a-vi de activitatea politistilor ar fi amenzile ce le primesc de la radar, dar asta este decatsa fiu o victima a unui accident mai bine contribuabil la finante...daca sunt vinovati sa plateasca, daca nu...rusinica...Sper ca nu am creat neplaceri "unora" ...

WTF
18.01.2008. 01:14

Daca nu se ia masuri cu jegaratii astia eu promit si va rog si pe toti ceilalalti care sunteti impotriva lor sa facem o scrisoare catre Corpul de Control al ministrului si sa vina sa ii ia la bani marunti pe nesimtiti astia de la Tismana care nu-si mai vad lungu` nasului !! S-a ajuns ca niste nenorociti care imbraca uniforma sa-si bata joc de toata lumea !!

jerca leonard
17.01.2008. 23:25

sunt niste nesimtiti si ordinari ,fura mai rau k hotii de ii acuza!!!sunt toti niste betivani si pokeristi,nu s enumesc politisti mai dergraba talhari!!!

Unu'din Tismana
17.01.2008. 12:22

Ma... poate am gresit knd le`am luat partea... poate asa e cum zic ceilalti... io ce sa zic... sa dea draq afara si asa ne`am saturat de ei... dar cine oare ii va da afara k si caragea e mai rau ca ei ?

barman anonim
17.01.2008. 11:14

sa se jure domne Titu ca nu a jucat poker si rummy pe bani sau are dreptate autodenuntatoru sa-i duca la testul cu detectoru de minciuni.si mirulescu sa se jure el ca nu platea curvele din oras si facea orgii la ocol,cu una din curve chiar se afisa prin bar unde lucrez era una blonda mai grasuta cu ochii albastri.recunosc ca stiau toti politai ca se joaca jocuri de noroc dar cum sa ia masuri daca participau si ei?si au conturi care nu le mai achita si la bar si la alimentara schimba bonurile de benzina la peco sa ia cash!

ma autodenunt
17.01.2008. 11:04

declar pe propria raspundere ca am jucat rummy si poker cu titu militianu si ne asista mirulescu!pierdeam intentionat sa se simta organu bine!sa nu mai zic de orgiile ce se faceau la ocolul silvic si pastravaria tismana unde sufletu petrecerii era mirulescu!dau declaratii oriunde si sa-i puna la detectoru de minciuni si pe ei si pe mine!sa plece toti depravatii din politie ca fac haina statului de rusine!hoooooooooo hotilor si magarilor

MILITIENII
17.01.2008. 11:00

ba nu se poate asa ceva in romania anului 2008 sa auzi asemenea fapte de coruptie hartuire abuz si favorizarea infractorilor!sunt avocat si pt faptele astea trebuie demisi fara nici un fel de concesii!nu se poate ca militienii astia platiti de noi oamenii de rand sa faca asemenea abuzuri!daca nu se ia masuri impotriva lor trebuie sa se ia impotriva celor care i-au anchetat!sa zboare gunoaiele astea din politie ca de aia lumea nu mai are incredere in organele statului!AFARA CU INFRACTORII MILITIENI

pt CARAGEA
17.01.2008. 10:55

nea VIORELE da-i afara pe jegosi, arata ca tu esti corect cum ne place noua sa credem despre tine! ce mai cauta astia in politie? bai mirulescule ****-ti neamu in gat de hot ce esti ai scapat o data cu aia cu lemnele dar sper sa te duci la puscarie sa te faca baietii fetita lor jegosule!

FAC APEL
17.01.2008. 10:50

catre MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR:daca nu se ia masuri cu aceste excremente din politia tismana sa-i destituiti si pe cei de la gorj care ii ancheteaza!nu se poate domne ca aceste gunoaie sa mai stea pe posturile caldute care le ocupau,sa ii dea afara sau sa-i mute in baragan la sapa ca nu se mai poate!pai cum sa ma mai ancheteze pe mine unu corupt sau alt infractor de la tismana?????????e culmea tupeului se vede ca nu SUA e tara tuturor posibilitatilor ci jegu asta de tara numita ROMANIA!asteptam sa vedem ce masuri se ia impotriva mizeriilor de militieni!SCANDAL sa nu va lasati!

WTF
17.01.2008. 01:31

nemernici !!! mai sunt cateva jigodii pe la tg-jiu care se dau mari goange !! ii astept cu mare drag sa pice !

asasini gabori asasini
15.01.2008. 21:43

sa va ia dracu pe toti de gabori imputiti sa va duceti la puscarie ca acolo are cine sa va faca fetite pt ca la cat rau ati facut va meritati soarta,bravo scandal!sa-i dea afara ca daca nu iar ne facem de ras cu asemenea excremente de militieni!

BUG M@F!@
15.01.2008. 21:25

ma da astia de fac asemenea acuzatii nu cumva sunt chiar infractorii ? eu nu zic asta ca sa le iau apararea gaborilor ..chiar ii detest!!! numai ca mi se pare cam......... cei din functii mari voi chiar credeti ca nu stiu ce fac "infractorii" astia?? iar adevaratii infractori mai au prieteni sus pusi care ii joaca pe degete chiar si pe cei ce nu au nimic de-a face cu jocurile de noroc sau sex la petreceri?? ganditi-va cine le asigura spatele infractorilor si unor ziaristi " binevoitori".. Traim in Romania ba frate!!!! asta da de gandit!!!

doarme ipj gorj?
15.01.2008. 21:08

daca nici acum nu se ia masuri propun sa mergem in fata ijp si sa incingem un poker cu banii jos sa vedem ce se intampla!bai nea caragea sau nea niculescu voi ce dracu faceti tata ii tineti in carca pe gunoaiele astea de la tismana?eu daca ma prindeau jucand poker sau rummy pe lovele imi dadeau amenda maxima basca dosar penal!

yo
15.01.2008. 20:41

ba sa stiti ca mirulescu este cel ma curvar nin toata lumea

gicuta
15.01.2008. 19:33

bai ! faceti apel la jigodia de CARAGEA ? PAI SI ASTA AR TREBUI BUBUIT . ASTA E UN INCULT , INPUTIT SI FOMIST . ORDONA DOSARE LA COMANDA , UMILESTE SI SE KAKA PE EL . E PE MANA CU EXCROCII , SI SE CREDE MAHARUL GORJULUI , IAR EL AR FI UN NIMENI DE NAR FI MILITIAN . NU STIU CE FACE BUCURESTIUL CU GUNOAIELE ASTE GORJENE . ASTEPTAM O ANCHETA DE LA BUCURESTI .
BRAVO ZIARISTILOR ! CU OCHII PE EI FIRARAI DRACULUI DE INPUTITI SI CORUPTI .

adam
15.01.2008. 17:54

dl comandant mutati aceste gunoaie din tismana,trimitetile dl in moldova sa vada acolo mai pot face aceste magari?
Tismana are nevoie de oameni capabili si cinstiti nu de nenorociti! Daca si in 2008 pote sa se intample asa ceva intro tara membra UE sesizati domnilor la ministerul justitiei toate pozele si toate fotografiile pr care le aveti,daca politia judeteana nu poate sa ia masuri!

Mirunel
15.01.2008. 17:47

eu nu vreau sa multumesc celor care au avut pana la urma curaju sa de in gat pe corupti astia de la politia tismana bravo baieti si toata stima din partea mea ``mirunel``!
vraeu sa va spun ac astea ce aaparut in zira este duar 0,1% din neregulile,fraudele si abuzurile pe care lae-au facut acesti nenorociti, nu cred ca este normal ca un politist in timpul serviciului sa stea intrun bar si sabea pana cind se face muci si apoi sa aplice legea.
Uni dintre ei adorm ba chiar si in masina politiei chiar in fata primariei morti de beti pe la 6 de dimineata,chefuri pe la vila ursu si apoi pleaca cu masinile morti de beti!domnule Caragea dumneavoastra ce patere aveti de politia tismana?
P.S.
mai sunt o gramada de abuzuri pe care le-a facut politia tismana dar nu am timp acum sa mai comentezi, intr-un cuvant sunt niste corupti care fac abuz de hainele pe care le poarta
uni cetateni inca mai triesc sub amenintarile politiei!

mirulescu infractoru
15.01.2008. 12:55

sper sa-l vad pe gunoiu asta de mirulescu care e un zero la puscarie!

minona
15.01.2008. 09:46

Nemernicul de Ianc,stiti cum a plecat din Tg-jiu? DISCIPLINAR. Cate abuzuri a facut.Mizeaza pe fundul nevesti-si.Sa-l ia dracu ca asta merita.

FATA ANONIMA
14.01.2008. 23:33

BINE LE_AU FACUT ca iau dat la ziar ,ca sa vada si lumea cine ne apara de infractori..alti infractori..pai este bine pentru siguranta noastra! Are dreptate acel BULIBASA cARE A SCRIS MAI SUS DE MIRULESCU in legatura cu acele curve care se aduceau la ocolul silvic..Pot spune ca am participat si eu la astfel de petreceri cu ei si am un filmulet cu MIRULESCU cand facea sex cu o fata contra cost,dar o sa vil trimit printr_un MAIL la momentul potrivit ca sa afle lumea ce fac politisti in institutile publice...

bulibasa
14.01.2008. 23:23

DOMNULE COMANDANT CARAGEA_nu vedeti ca acesti politisti de la tismana sunt implicati numai in scandaluri,pai e bine pentru POLITIA ROMANA ca acesti corupti sa stea numai prin ziare. Cat o sa mai tolerati asta...DE CE NU LUATI MASURI

UN POLITIST
14.01.2008. 23:17

NENOROCITUL de MIRULESCU a mai fost implicat intr_un scandal..cand participa alaturi de seful ocolului ION TAEREL si angajati ocolului silvic la chefuri in incinta ocolului unde chemau curve pt a le satisface nevoile sexuale..iar Dl BALTARETE a mai avut un dosar ,o batut in postul d politie un amarat de om din Topesti pana la bagat in spital apoi se milogea d om pe la poarta lui pt a retrage plingerea...PAI E CORECT K NISTE INFRACTORI S NE APERE P NOI DL COMANDANT CARAGEA NU VEDETI K NE FACE POLITIA DE RAS IAR LUMEA NU MAI ARE INCREDERE IN NOI.!

pt cei care nu stiu
14.01.2008. 20:52

ba mai lasati vrajala cu Ianc ca de cand a venit ala la circulatie a facut ordine, astia de se dau din tismana sa-si dea numele daca au curaj,dar de ce nu si-l dau pt ca stiu ca restu politistilor sunt corupti si jegosi, intradevar sunt si mici exceptii(savu,ianc,mutu,romina,si cam atat).restu sunt niste gunoaie,cum e mirulescu sau titu sau retardatu de berci,popescu e nevinovat a cazut aiurea cu pozele alea in bar asta macar nu face rau la nimeni da imputitu de baltaretu sau mirulescu astia va apara pe voi ma ???????hotii astia?si sa va mai spun ceva nu ianc are permisul suspendat ci bou de berci de cand a facut accidentul cu masina fraierilor!titu asta e cercetat in mai multe dosare si el si mustata ala de mirulescu pt abuz in servici da de unde sa stie unii tarani?!voi credeti ca daca vin in bar si va saluta sau joaca rummy cu voi va sunt prieteni ba retarzilor?sa va fereasca Dumnezeu sa cadeti pe mana lor cu ceva fapte ca va jupoaie de vii,tare curios as fii sa stiu cine e florin si unu din tismana?dar poate aflu,cine stie......

Unu'din Tismana
14.01.2008. 20:32

hai sa fim seriosi, nu e chiar asa cum ziceti voi... luati o declaratie ceva si apoi mai vorbiti... nu le iau partea politistilor pt ca nu sunt "maicute" dar nici chiar in halul asta nu sunt, au un oarecare respect pentru oameni, si daca ziceti k joaca poker de ce nu aveti poze cu ei, mai interesati`va si voi... nu mai credeti orice... si apropo k bine zicea mihai STIATI K IANC UMBLA FARA PERMIS?

scandalgj
14.01.2008. 20:23

pt FLORIN daca stii ceva de ca nu-ti dai numele si numaru de telefon sau esti unu de-al lor si te ascunzi in spatele monitorului?

Florin
14.01.2008. 20:07

Mai taceti mah din gura...Va luati dupa o cretina care nu stie decat sa bage in ele,sa infloreasca informatii primite de la cine stie cine ,persoane care au ura pe acesti oameni.Ce domne dak sunt politist,nu am voie sa vin in civil imbracat si sa beau si eu o bere(cazul lui Titu)nemaivorbind de un joc de Rummy...Eu sutn din acest oras si niciodata nu l-am vazut pe Titu beat sau jucand rummy in starie de politist.In schimb pe Cornel Popescu de mai multe ori....Cine a scris articolul asta e o cretina care ar face orice petru o bucata de ciolan...Si apropo cati dintre voi cei care cititi jucati rummy sau poker?

stie tot
14.01.2008. 19:13

bagabontii au fost prinsi,ce ma bucur dar prevad ca nu se ia masuri impotriva lor ca de mult in ROMANIA politia e cea mai corupta institutie a statului!pai cine sa ia masuri tot de-ai lor?sa vina un corp de control trimis de la bucuresti ca aia la tismana si nu numai ei isi fac de cap prin baruri si la circulatie,cine dracu se cred astia zei?am avut si eu divergente cu ei cu circulatia m-au oprit noaptea fara motiv unu era in civil cel cu mustata cred ca mirulescu si unu in uniforma dar fara vesta si erau cu loganul din imagine cred nicidecum cu masina inscriptionata cu insemnele mi!eram singur si nu aveam martori ca dadeam peste ei!asa se face circulatie noaptea?e hotie la drumu mare cu astia de acolo si pt centura au vrut sa ma amendeze dar am zis ca sun la apelul gratuit cu abuzul politistilor si m-au lasat!imi dau seama de ce sunt in stare daca fac golanii de astea de fosti militieni.sper sa continuati ancheta si sa vedem ce masuri se ia impotriva lor,succes!

xxxhate
14.01.2008. 17:55

dintr-un anumit punct de vedere este adevarat c se spune aici ji intradevar ar trb s s faca cv in leg cu asta..da oricum n cred k cv va fi facut..skndal..multumim pt articol..cel putin avem multumirea k sa scris cv de spre asta..n k sar schimba cv..soto va ram asa..totul e o kterink proasta..asa k n vad s se schimbe cv undeva und n e nic..dekt minciuni..n doar organele de politie snt problema..ci oamenii in sine..toti nijte pinguini:))..n se va schimba nic pt k n se crede in schimbari..snt pre batuti in cap..n se accepta nic nou..iar politia jtie s profite..asa k sa lasam totul asa cum e..

AFARA CU EI
14.01.2008. 17:04

ASTIA SUNT OAMENII CARE INTOCMESC DOSARE SI NE APARA DE INFRACTORI?
SA SE AUTOSESIZEZE MINISTERUL DE INTERNE SI SA-I ZBOARE DAR PARCA VAD CA NU FAC NIMIC CA IN CAZUL JEGURILOR DE LA BALANESTI!PAI CUM SA MA MAI ANCHETEZE PE MINE SAU PE ALTU UNU CA MIRULESCU SAU CEILALTI NESIMTITI CAND EL STAND IN BAR LA JOCURILE DE NOROC SI ASISTAND FAVORIZEAZA INFRACTORII......HOOOOOOO AFARA CU EI

pisica neagra
14.01.2008. 16:56

bravo SCANDAL sa zboare hotu de mirulescu ca e un nenorocit se lauda ca el l-a arestat pe Tundrea si ca bine ca a murit ca el e il are pila pe Caragea si nu-i face nimeni nimic!sa vad ce face Caragea acum cu acest mizerabil care numai rau a facut la viata lui,sa-l dea afara si pe el si pe aghiotantii lui!

igp
14.01.2008. 16:42

foarte bine asteptam masurile sa se sparga cloaca de hoti de acolo mie mi-au luat copilu de acasa fiind minor sa dea declaratii in lipsa mea cu masina politiei ca pe un infractor si l-au pus sa semneze o declaratie care nici nu o scrisase el,baltarete asta si mirulescu sunt niste hoti

LUTEANU
14.01.2008. 14:53

POPMIERII SUNT SI MARI GAGICARI!

vasile
14.01.2008. 14:46

nenorocitii..asa l trebuie ...k nu mai ai loc d ei prin barurii..dak sunt imbracati in hainele statului isi permit s abuzeze d oameni kare l sunt inferiori

mihai
14.01.2008. 14:14

dar d restul nu spuneti nimic,stiati k ianc umbla q permisul suspendat?

nicusor
14.01.2008. 09:21

In sfarsit a avut cineva curajul sa se lege de gunoaiele numite politisti din asa zisul oras Tismana,bravo Scandal.abuzurile acestor militieni sunt mult mai mari dar lumea nu vorbeste de frica pentru ca au bagat teroarea in ei cu amenintari si metode tipic militienesti gen semnat declaratii scrise de ei si necitite de cel pe care il pun sa semneze,dosare uitate prin birouri de 2-3 ani,stau la circulatie ca hotii la drumul mare cu masinile personale la ciugulit schimba bonurile de benzina pentru bani si multe abuzuri!

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: