Dolănescu - out de la Doina Gorjului - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Dolănescu - out de la Doina Gorjului

Dolănescu - out de la Doina Gorjului

Mihai Popescu
mihai.popescu @scandaldegorj.ro

Cariera folcloristului Ionuţ Dolănescu la Ansamblul „Doina Gorjului” s-a încheiat în urmă cu o săptămână de zile fără a avea parte de aceeaşi mediatizare care s-a făcut la venirea acestuia în rândul artiştilor gorjeni. Într-o şedinţă ordinară a ansamblului la care a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, s-a hotărât plecarea lui Ionuţ Dolănescu pentru că, spun surse interne, era singura soluţie pentru calmarea spiritelor care se încinseseră la maxim datorită faptului că Dolănescu fusese încadrat în muncă ca absolvent de studii superioare ceea ce-i mărea semnificativ salariul în comparaţie cu ceilalţi solişti şi, în plus, nici nu prea presta cu ansamblul. Zâzania pare că mocneşte de mai mult timp şi a făcut şi victime, aceleaşi surse susţinând că, din cauza lui Ionuţ Dolănescu, doi solişti de prestigiu ai “Doina Gorjului” au preferat să se orienteze spre un alt ansamblu decât să fie nedreptăţiţi la Târgu Jiu.

Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, neagă faptul că s-a descotorosit de Ionuţ Dolănescu pentru a aduce din nou liniştea în colectiv şi susţine că solistul a cerut să plece pentru că nu se putea încadra în program. Deocamdată Dolănescu se află în concediu până la 31 august, după care, din punct de vedere legal, va deveni şomer. Porumbel recunoaşte că acesta a fost încadrat cu studii superioare şi avea un salariu de până la 15 milioane de lei vechi, dar asta n-ar fi trebuit să supere pe alţii în condiţiile în care ei nu făcuseră o facultate. Mai mult decât atât, Porumbel a încercat să lase impresia că pentru banii pe care i-a câştigat mai bine de un an şi jumătate, Ionuţ Dolănescu a muncit pe brânci în spectacolele „Doina Gorjului”, lucru contrazis de realitate şi de cei din interiorul ansamblului. Conform acestora Dolănescu n-a cântat în mai mult de 3-4 concerte ale ansamblului, mai ales că, la un moment dat, şi-a încercat talentele politice în Partidul Verde. Cu mintea în cu totul altă parte şi, poate marcat de nopţile adolescentine pe care le-a trăit, Dolănescu vorbea cu patos de “poluţia” României într-o campanie electorală ce a făcut omul de rând să-şi pună mari întrebări cu privire la inteligenţa artistului. Încercând să atingă o problemă stringentă, cea a poluării, Dolănescu a declarat că România are grave probleme de poluţie (scurgere spontană, mai ales în timpul nopţii, a lichidului seminal la bărbat). Rămas fără salariu la stat şi cu un eşec lamentabil în politică, Dolănescu se poate reorienta cu succes spre tărâmul misterior al sexualităţii masculine.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  29.07.2008. 10:01

Comentarii

balulescu c
04.03.2010. 09:41

"Polutia" lui Ionut s-a manifestat si fata de Lautarii lui Botgros si fata de Dragos.
Ce e nefiresc,nu suntem Romanii?

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: