Morega a „mutat” Partidul Conservator la PNL - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Morega a „mutat” Partidul Conservator la PNL

Morega a „mutat” Partidul Conservator la PNL

Preşedintele Partidului Naţional Liberal Gorj, deputatul Dan Ilie Morega, a anunţat noi achiziţii în formaţiunea liberală pe care o conduce, imediat ce de la Bucureşti, de la conducerea centrală, i s-a dat undă verde pentru a-şi construi o echipă aşa cum şi-o doreşte în scopul de a obţine o credibilitate cât mai ridicată şi un scor electoral cât mai bun pentru formaţiunea liberală din judeţul nostru.

Astfel, fostul preşedinte al Partidului Conservator, Valentin Mogoe, împreună cu alţi 17 membri demisionaţi din Partidul Conservator, au trecut la Partidul Naţional Liberal. Faţă de această situaţie, Morega a precizat, într-o conferinţă de presă, faptul că „3 viceprimari conservatori, care vor rămâne sub anonimat, împreună cu alţi 17 membri ai PC-ului au adoptat doctrina liberală”. Valentin Mogoe a condus conservatorii gorjeni până în anul 2004, atunci când în sânul acestei formaţiuni politice a „aterizat” Pantelimon Manta, care prin anumite jocuri de culise l-a dat la o parte pe Mogoe, ulterior conservatorii lămurindu-se ce hram poartă Manta.


PNL, transformat de Morega în magnet politic
Despre motivele venirii la liberali a demisionarilor PC-işti, Morega a afirmat: „Conservatorii înscrişi astăzi la PNL au plecat din partid nemulţumiţi de modul în care a funcţionat alianţa cu PSD-ul”. Totodată, deputatul Morega i-a promis lui Valentin Mogoe şi o funcţie în partid. „Probabil de preşedinte al Consiliului de Onoare şi Arbitraj, funcţia care vine imediat după cea de preşedinte al organizaţiei”. Ca atare, funcţia promisă lui Mogoe este una dintre cele mai importante din cadrul formaţiunii liberale gorjene.
Cu toate că a părăsit de multă vreme Partidul Conservator, răstimp în care s-a ferit a mai face politică, Valentin Mogoe mărturiseşte că a urmărit cu îndeaproape ceea ce se întâmplă în viaţa politică gorjeană. Vizavi de ceea ce l-a determinat să facă o asemenea mişcare, Mogoe a declarat că a venit în PNL datorită modului performant în care Dan Ilie Morega a condus această formaţiune politică.
Alt grup conservator la liberali
După venirea lui Mogoe şi a grupului său în rândul liberalilor, un alt grup conservator este aşteptat de Morega să vină în formaţiunea liberală. Despre primul grup, Radu Leonard, fost vicepreşedinte al PC, a declarat că „cei 17 plecaţi la PNL nu fac parte din grupul nostru”. Prin urmare, cei 17 conservatori înscrişi la Partidul Naţional Liberal nu fac parte din grupul de 29 de persoane care au demisionat odată cu mine săptămâna trecută”. Demisionarii au avut o şedinţă marţi seara şi au discutat variantele politice oferite şi spre ce partid să îşi îndrepte paşii, însă nu s-a luat nicio decizie tranşantă, deoarece nu s-au strâns toţi, unii dintre cei implicaţi în această situaţie fiind plecaţi în concedii. Având în vedere şi aceste aspecte, fostul vicepreşedinte conservator, Radu Leonard, a previzionat că „Şi noi tot spre PNL înclinăm balanţa.”

Alin Stroia

redactie@scandaldegorj.ro


Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  17.07.2009. 08:31

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: