Potîrcă vrea să se înscrie în cursa pentru Preşedinţie - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Potîrcă vrea să se înscrie în cursa pentru Preşedinţie

Potîrcă vrea să se înscrie în cursa pentru Preşedinţie

Preşedintele Patronatului Oamenilor de Afaceri Romi din România, Constantin Ninel Potîrcă, şi-a anunţat, marţi, intenţia de a-şi înscrie candidatura, ca independent, la alegerile prezidenţiale.

El precizat că a luat această decizie în urma consultărilor pe care le-a avut cu mai mulţi lideri din România de etnie romă, care şi-au manifestat intenţia de a avea un candidat care să reprezinte nu numai interesele minorităţilor, ci şi ale tuturor românilor.
Potîrcă a spus că efortul pe care l-a depus de 20 de ani în mişcarea romilor este palpabil şi că s-a implicat acolo unde a fost nevoie cu toată pregătirea sa, cu soluţii pentru “elucidarea unor probleme economică, spirituală, culturală, educaţională”.
El a anunţat că sloganul său electoral va fi: “E timpul să fim împreună”.
“Noi o să venim cu un program electoral solvabil, pe înţelesul tuturor, pe înţelesul oamenilor de rând, al oamenilor de cultură, din toate structurile guvernamentale, al oamenilor politici, al oamenilor de orice natură. (...) Această decizie pe care am luat-o este decizie promptă şi eficientă şi sunt convins că toţi romii vor înţelege programul meu şi vor fi alături de mine”, a arătat Constantin Ninel Potîrcă.

El a spus că echipa sa va conlucra cu toate etniile pentru a găsi “ soluţii de practică” şi “soluţii de un trai mai bun “ pentru a veni în ajutorul românilor.
“Toţi liderii de etnie romă care au pus eforturi în mişcarea romilor de integrare socială, economică, culturală au meritul lor (...) care nu poate fi măsurat, care nu poate fi calculat din foarte multe puncte de vedere. E un merit care a dus la o relaţie comunicativă între liderii de etnie romă, care, de multe ori, au luptat pentru o imagine mai bună a romilor, o imagine care trebuie prezentată cu bunele practici”, a mai afirmat el.

Despre oraşul său natal, Târgu Jiu, candidatul a arătat că este un oraş pitoresc, cu multe monumente istorice şi care are “multe lucruri care fac parte din cultură”, cum sunt sculpturile lui Consatantin Brâncuşi, care au dus imaginea României “într-o lumină superioară, într-o lumină a capacităţii contemporane, a capacităţii culturale de viitor”.
Potrivit acestuia, Gorjul a dat oameni de competiţie şi, prin persoana sa, propune un candidat la Preşedinţia României care propune “un program bine stabilit, bine măsurat, în echivalenţa programului economic, de dezvoltare socială şi culturală”.
Potrivit CV-ului prezentat, candidatul s-a născut în data de 20 noiembrie 1967 în oraşul Târgu Jiu, judeţul Gorj, fiind “rrom din neam de corturari”.
“Ca nativ al zodiei Scorpion demonstrează că cea mai puternică dorinţă a sa este să transforme, principalele calităţi fiind loialitatea, determinarea şi curajul”, se arată în CV-ul candidatului.

Menţionându-se că Potîrcă este “apropiat de fenomenul cultural” şi “o persoană complexă”, în biografia candidatului se mai arată că acesta a iniţiat apariţia publicaţiei “Nomazii”, sponsorizează editarea unor publicaţii de cultură cu specific etnic, este preocupat de soarta romilor din România şi a obţinut succese foarte mari şi în afaceri, fiind administrator şi director general al mai multor societăţi comerciale.

MediafaxRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  21.08.2009. 06:42

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: