Primarul Vlãduleanu recidiveazã în ale ºmenurilor - Ancheta - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Ancheta · Primarul Vlãduleanu recidiveazã în ale ºmenurilor

Primarul Vlãduleanu recidiveazã în ale ºmenurilor

Vladuleanu
O altă afacere cu iz de şmen s-a derulat în urmă cu ceva timp la Primăria Bâlteni unde, primarul portocaliu Vasile Vlăduleanu şi comisia de licitaţie al cărui preşedinte a fost a dat câştig de cauză unei firme, pentru execuţia unor lucrări de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă în satele de pe raza comunei deşi, o altă societate licitase la un preţ mai mic şi o durată mai scurtă a lucrărilor. După încheierea etapelor licitaţiei, primarul Vlăduleanu i-a comunicat societăţii perdante că nu a depus toate documentele solicitate în documentaţia de atribuire, cu toate că în tabelul cu actele de calificare prezentate de către ofertanţi, semnat de toţi membrii comisiei, firmei nu-i lipsea nici un document.

Mihai Popescu
mihai.popescu @scandaldegorj.ro

Uite documentul,
nu e documentul

La începutul lunii decembrie a anului trecut, Primăria Bâlteni a organizat o licitaţie privind atribuirea lucrărilor de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă potabilă a satelor Cocoreni, Peşteana Jiu, Vlăduleni şi Bâlteni. Opt firme au concurat în vederea obţinerii contractului pentru executarea acestor lucrări însă, nu mică le-a fost mirarea să constate la finalul evaluării ofertelor că a fost desemnată câştigătoare una care nu avusese nici preţul cel mai mic şi nici durata de execuţie a lucrărilor. Cei care s-au considerat nedereptăţiţi, asociaţia formată din firmele Romprest Service, PresSanitas şi Constnuc, au primit o explicaţie care frizează inteligenţa celor avizaţi în domeniu. Mai exact, primarul Vasile Vlăduleanu, chiar preşedinte al comisiei de analiză a ofertelor, le-a comunicat acestora că au pierdut contractul pentru că le-au lipsit nişte documente deşi, chiar el semnase procesul verbal în care este consemnată existenţa acelor acte.

Primarul Vlãduleanu recidiveazã în ale ºmenurilor

Reprezentanţii asociaţiei celor trei firme au contestat decizia comisiei de evaluare a ofertelor la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor dar fără succes, un verdict final în acest caz urmând a fi dat de către instanţa de judecată.

Fără număr
din banii publici

Primarul Vlãduleanu recidiveazã în ale ºmenurilor35,3 miliarde de lei vechi era oferta declarată ca fiind „inacceptabilă” de către primarul Vlăduleanu şi 3 luni de zile pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a alimentării cu apă în satele din Bâlteni.

Cu 9 miliarde de lei vechi mai mult va trebui să plătească Primăria Bâlteni firmei care a câştigat lucrările şi va aştepta trei luni de zile în plus pentru definitivarea acestora. Afacerea miroase a şmen de la o poştă şi nu este exclus ca şi în acest caz primarul Vlăduleanu să ofere mai multe detalii procurorilor despre cum e posibil ca peste 9 miliarde de lei vechi din bugetul public să nu-i sensibilizeze în nici un fel pe membrii comisiei şi pe „intransigentul” preşedinte al acesteia.

De altfel, Vlăduleanu mai dă explicaţii pe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj într-un dosar cu lucrări supraevaluate şi neefectuate descoperite de către Curtea de Conturi şi de Corpul de Control al Prefectului.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  17.03.2009. 08:20

Comentarii

andrea
16.08.2011. 11:51

un om fara scrupule acest vladuleanu,eu il cunosc de pe timpul cand lucra la emc pesteana;merita sa fie bagat la racoare ,macar putin pentru a avea timp sa gandeasca la hotiile pe care le-a facut,.va multumesc ptr.articolele voastre

alex
22.03.2009. 09:03

DNA vegheaza asupra primarilor oameni buni luati ADN angajatilor primariei si vedeti ca este acelasi adica HOTI DOBITOCI INCAPABILI

SICA
20.03.2009. 23:47

Gasiti fratilor cadrul legal si bagati-i pe primarii astia hoti unde le este locul.Pina cind sa ne tot fure din buzunare?Au dat la oameni cite o galeata goala sa ii voteze iar acu o iau inapoi plina si ii lasa saraci.Sa ii vada Dumnezeu!

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: