Ciurel, şomer de lux cu parc auto de miliarde - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Ciurel, şomer de lux cu parc auto de miliarde

Ciurel, şomer de lux cu parc auto de miliarde

Şomajul aduce pentru majoritatea românilor care rămân fără loc de muncă disperare şi datorii cu toptanul însă lucrurile nu stau la fel pentru toată lumea existând şi o categorie de şomeri de lux din care face parte cu siguranţă şi Laurenţiu Ciurel, care priveşte cu încredere ziua de mâine după ce şi-a umplut la refuz punga pe vremea cât a condus Complexul Energetic Rovinari.

Şomer de aproape doi ani de zile, Ciurel are în prezent ca singură preocupare etalarea parcului auto de lux la care a adăugat cele mai valoroase piese după ce a rămas fără loc de muncă. Laurenţiu Ciurel, fostul director general al Complexului Energetic Rovinari, este de un an şi opt luni şomer, fapt ce ar aduce în pragul inaniţiei şi sărăciei orice muritor de rând care are de întreţinut o familie. Lui Ciurel însă şomajul îi prieşte, situaţia sa financiară fiind, se pare, mai bună ca niciodată. Cu doi copii pe băncile facultăţii şi doar nevasta în câmpul muncii, Laurenţiu Ciurel şi-a creat un parc auto ce ar face gelos şi un bogătaş din Top 300. Înainte de a deveni director general al complexului, perioadă în care era director de investiţii „Lupă” aşa cum îi place să se laude că era poreclit în liceu, deţinea trei autoturisme: un Audi A6, un Peugeot 207 şi un VW Passat.

Valoarea acestora, aproximativ 70.000 de euro, depăşeşte cu mult potenţialul financiar al unui proletar moralist, impresie pe care încearcă să o impună celorlalţi despre sine, însă, poate, cu economii stricte şi-ar fi putut permite astfel de maşini. Economii pe care, evident, nu le-a făcut niciodată având în vedere că toţi cei trei copii ai săi şi-au făcut şcoala în Australia, iar unul dintre ei a urmat şi universitatea acolo întorcându-se în ţară doar ca să intre în lumea afacerilor şi se poate lesne presupune că banii de pornire i-a luat tot de la tăticul. În timp ce ocupa funcţia de director general lui Ciurel i s-au schimbat preferinţele în materie de maşini adăugând parcului auto din curtea vilei sale de la periferia oraşului un VW Touareg ce singur costă aproape cât toate celelalte trei maşini. În ianuarie 2009, a fost schimbat din funcţia de director general şi a părăsit complexul în care îşi începuse cariera în urmă cu 25 de ani ca şi mecanic.

După ce a rămas şomer n- a dat fuga la AJOFM să solicite ajutorul de şomaj şi nici să-şi caute un loc de muncă, în schimb a intrat în politică şi a ajuns vicepreşedinte la PSD, partidul la care complexul cotizase din greu pe vremea când era şef, conform unor file din agendele proprii pe care le-a uitat în birou când a fost nevoit să plece . Ca să se consoleze pentru toate neplăcerile care au venit odată cu demiterea sa şi nefiind obligat să-şi mai ascundă averea de privirile curioşilor, Ciurel şi-a mai cumpărat două maşini, un Mini Cooper al cărui preţ trece peste 20.000 de euro şi – piesa de rezistenţă – un Porche Cayenne al cărui preţ ajunge la 170.000 de euro. Chiar dacă pe vremea când era director la complex a beneficiat de prime consistente pe care şi le-a acordat pentru un management performant, banii tot nu i-ar fi de ajuns pentru viaţa de huzur pe care o duce decât dacă pe lângă aceştia a ştiut să negocieze un comision bun din banii pe care i-a direcţionat din conturile complexului către PSD.

Neli MateiRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  24.09.2010. 18:43

Comentarii

altcineva
20.04.2014. 16:51

Copii lui Ciurel doar (baietii) 2 au fost in Australia , acolo unde este stabilita de multi ani mama lor ! Pe spinarea mamei lor au facut facultate acolo . Fata este cu a 2-ua nevasta , Scandal , nu esti destul de bine informat in legatura cu acest aspect ! Baietii , o au pe mama lor acolo in Australia ! Restul sunt convinsa ca asa este ! Bietul somer .. bogat !

cineva
03.10.2010. 22:57

Copiii lui Ciurel mai au si alti parinti care sint bine pozitionati pe aici si peste hotare.Mai cercetati

coco
29.09.2010. 10:52

este ,totul in viata...Se duce la ,,vale,, mai repede decit credem...Ii doresc sa l ajute dzeu...ca pe tata

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: