Consiliera Cojocaru a înfipt cuie în trotuarul modificat ilegal - Investigatii - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Investigatii · Consiliera Cojocaru a înfipt cuie în trotuarul modificat ilegal

Consiliera Cojocaru a înfipt cuie în trotuarul modificat ilegal

În faţa motelului proprietate personală

Că unii dintre afaceriştii, mai mici sau mai mari, ai urbei îşi fac propria lege, şi folosesc domeniul public după cum îi taie capul nu mai e o noutate pentru nimeni. De câte ori nu aţi văzut lăzi din plastic, „capre”, T-uri plantate a buziv, sau marcaje cu vopsea pe asfalt la uşa unor spaţii comerciale, unde patronii „şi-au amenajat” locuri de parcare pe spaţiul public? Toate astea pălesc în faţa unei aşa zise modernizări a trotuarului, adică a domeniului public, ce trece prin faţa unui motel din Tg-Jiu, proprietatea consilierului judeţean Elena Cojocaru.

Adrian Iovan

adrian.iovan @scandaldegorj.ro

Pentru orice modificare a spaţiului public, inclusiv a trotuarului, ar trebui să se depună proiect şi cerere de autorizaţie la primărie, deoarece trebuie respectate anumite reguli de urbanism şi să se folosească acelaşi tip de materiale. Aceste lucruri au fost ignorate de către proprietăreasa unui motel din Tg-Jiu, recent inaugurat.
Elena Cojocaru a fost aleasă, în urmă cu un an de zile, consilier judeţean pe listele PD-L Gorj, însă statutul de ales nu a făcut-o să se lepede de apucăturile de proprietăreasă. Deşi s-a angajat, conform jurământului depus la preluarea mandatului, să contribuie la bunăstarea comunităţii pe care o reprezintă, şi să respecte legile ţării, consilierul judeţean a uitat de acest lucru şi s-a apucat să le încalce. Aşa că în faţa ambelor imobilele pe care societatea sa, Elsimida Com SRL, le deţine pe strada Jiului trotuarul a fost modificat după gustul patronului. Afacerista a avut probleme în a alege culoarea şi materialele pentru cele două trotuare aşa că fiecare imobil are în faţă trotuar diferit. Până la urmă nu asta a fost problema consilierei ci aceea ca pe trotuarul modernizat să nu parcheze vreo maşină care ar putea strica peisajul aşa că a găsit soluţia: a pus pe gard o pancartă pe care scrie „Nu parca! Sunt cuie pe jos.” Comentariile sunt de prisos, mai ales că cucoana e mare patroană şi mai mult consilier judeţean.

Bani din WC
Despre Elsimida, firma consilierului judeţean Elena Cojocaru, nu se poate spune că a făcut profit numai din afacerile hoteliere ci şi din busines-uri cu statul. Mai exact, anul trecut, Elsimida a câştigat aproape 2,5 miliarde de lei vechi pentru reparaţii la grupurile sociale ale Exploatării Miniera Rovinari. Prima lucrare, pentru reparaţii generale la grupurile sociale, în valoare de 145.000 de lei, i-a fost atribuită prin încredinţare directă de către CE Rovinari, justificarea fiind aceea că sunt lucrări suplimentare. Suspiciunea provine din faptul că licitaţia, câştigată de Elsimida, pentru acea lucrare s-a organizat abia după o lună de la data atribuirii primei lucrări, şi i-a mai adus în cont 102.206 lei. Luna trecută, Elsimida a primit din nou prin incredinţare directă, tot ca o suplimentare a lucrărilor de reparaţii la grupurile sociale de la EM Rovinari, încă 50.534 lei.
Societatea Elenei Cojocaru a prestat şi pentru consiliul judeţean, în urmă cu doi ani, înainte ca aceasta să fi fost aleasă consilier, împrejmuirea şi racordarea la utilităţi a clădirii ISU, lucrări primite cadou în valoare de peste 1,4 miliarde de lei vechi.


Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  06.07.2009. 07:39

Comentarii

irina
08.07.2009. 15:11

stau pe aceasta strada si stiu foarte bine ca aceasta pancarta este pe gardul casei de langa hotel.proprietarii au pus pancarta deoarece nu puteau scoate masina din curte din cauza masinilor parcate.

beles
07.07.2009. 09:54

si varese "si"-a tunat trotuarul

anonim
06.07.2009. 17:06

dar nu stiti oare ca ginerele este politist?
dar nu stiti oare ca traim in romania?dar nu stiti oare ca traim in tg-jiu,orasul excrocilor?afaceristii ,as putea spune sunt niste oameni care muncesc aproape cinstit,dar intervine lacomia trintorilor din aparatul administrativ cu salarii fixe,dar dorinte absurde de parvenire prin orice mijloace ,de imbogatire rapida si fara munca,doar condeiul pe care e stapin si pe care-lpune la munca in locul lor.asta e doamnelor si domnilor.daca as avea mai putini ani decit am,as pleca in groenlanda sau undeva sa nu-i mai vad mutra niciunuia dintre jegurile conducatoare ale acestui nenorocit de oras,de judet.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: