Javre - Editorial - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Editorial · Javre

Javre

claudiu_m

Claudiu Matei
claudiu.matei @ scandaldegorj.ro

Scandalurile de la UCB par să nu se mai termine. Mulţi dintre profesori sau chiar cei din conducerea universităţii au ţinut primele pagini ale ziarelor inplicaţi fiind în diferite scandaluri. De la relaţii extraconjugale până la fapte de corupţie şi arestări spectaculoase, prin asta au devenit celebrii unii dintre profi şi nu prin activitatea didactică de excepţie. Recent, în presă, au apărut din nou acuze la adresa profesorilor Văduva şi Olaru, aceştia fiind acuzaţi de către “studenţi şi organizaţii studenţeşti” că au un mod defectuos de examinare. Asta e încă o mare tâmpenie aruncată aşa, ca un vânt, de conducerea UCB, pentru ziariştii halitori de banane. Bineînţeles că scribălăii nu prestează moca, fiind exact perioada în care universitatea îşi promovează oferta educaţională şi o face din nou preferenţial ca şi până acum. Anul trecut s-a întâmplat la fel – numai anumite ziare au fost preferate pentru promovarea ofertei UCB, depinde de interese. Dacă proprietarul/proprietara de fiţuică dă limbi la greu, respectiv stă în genunchi sub biroul unuia dintre şefii UCB, banii curg cu dedicaţie, fără număr. Dar o să revin asupra subiectului că prea mulţi drojdieri, pretinşi ziarijdi, cu aer aşa de doct, care scriu în palmă şi se cred cel puţin egalii lui Călinescu – nu Florin, ci George –măscăricii presei locale, trăiesc pe picior mare, dar nu au mai mult de o colaborare săptămânală. Lăsând mâncătorii de sămânţă la o parte, revin la alţi măscărici, cei din UCB. Nu le iau apărarea la al de Olaru care, am înţeles că-i cam al dracu şi cu atât mai puţin lui madam Văduva, dar cum să laşi de înţeles că iau şpagă dacă nu i-ai prins. În cazul ăsta scribălăii i-au cam prostit pe mai marii UCB şi le-au pus-o în gură (!)...afirmaţia. Păi în condiţiile în care s-a mai încercat odată, într-un mod josnic, de a o acuza pe cucoană că ia mită şi rechizitoriul procurorului a sucombat imediat ce un raport de expertiză i-a dat cu probele în cap, e de toată jena să mai încerci acelaşi lucru pe nişte vorbe la care nici dracu nu mai pune botu’.

Păcat de studenţii care plătesc taxe enorme şi de renumele lui Brâncuşi tăvălit fără voia sa în mocirla academică made in Tg-Jiu.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  21.07.2008. 07:18

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: