Antrenorul Liviu Ciobotariu a vizitat ieri explotarea minieră de la Rovinari - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Antrenorul Liviu Ciobotariu a vizitat ieri explotarea minieră de la Rovinari

Antrenorul Liviu Ciobotariu a vizitat ieri explotarea minieră de la Rovinari

Antrenorul Liviu Ciobotariu a fost invitat ieri de preşedintele Marin Condescu să vadă la faţa locului una dintre exploatările miniere din bazinul minier Rovinari.
Noul tehnician al pandurilor a putut vedea pe viu cum muncesc minerii dintr-o exploatare de suprafaţă, mergând împreună cu preşedintele Marin Condescu la Exploatarea Minieră Rovinari. Oficialul clubului Pandurii i-a explicat încă de la sosirea la Târgu Jiu, cine susţine financiar echipa şi care sunt acţionarii clubului, printre aceştia numărându-se şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia. Câteva mii de mineri sunt şi principalii suporteri ai echipei, aceia care au dorit să vină la meciuri intrând la debutul noului sezon în posesia abonamentelor pentru întreg sezonul. La explotarea minieră de la Rovinari Liviu Ciobotariu a văzut cum se haldează cărbunele dintr-o mină de suprafaţă şi a aflat cum se lucrează în minerit, preşedintele clubului explicându-i de ce se iau straturile de steril care acoperă cărbunele şi ce se face cu acestea, la ce folosesc benzile transportoare care se întind pe o lungime de peste 500 de km şi ce fac excavatoarele gigant pe care tehnicianul le-a putut observa pentru prima dată pe viu. Ciobotariu a recunoscut că nu a mai văzut până acum astfel de zone miniere fiind foarte atent la toate amănuntele legate de munca şi viaţa minerilor care susţin şi echipa de fotbal pe care o antrenează.
Liviu Ciobotariu a precizat că este pentru prima dată când vede o astfel de exploatare minieră şi că vrea să meargă pe viitor şi într-o mină de subteran: „Este pentru prima dată când văd o carieră de o asemenea nivel şi am rămas impresionat. Chiar mi-am pus o dorinţă pentru că nu mai văzusem niciodată aşa ceva. Am vorbit mule cu domnul preşedinte despre ceea ce se face acolo şi chiar aş vrea să merg şi într-o mină de subteran. Cred că ar fi o senzaţie extraordinară să intru acolo, la fel, tot pentru prima dată. În momentul când vom avea puţin timp liber vom merge să vedem şi o mină de subteran, poate împreună cu echipa. Eu aştept cu nerăbdare să merg şi într-o astfel de mină.”

pandurii-tg-jiu.roRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  16.11.2009. 05:28

Comentarii

asi
09.05.2010. 17:14

turnatoru tache presedinte la independeti propus de cotruna si argintaru

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: