Casa visurilor tale - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Casa visurilor tale

Casa visurilor tale

SC Mandan Grup SRL aduce pe piaţa imobiliară din Gorj un proiect nou nepus în practică până acum de niciun investitor gorjean. Un bloc de locuinţe, construit de specialişti în domeniu, confortabil şi de bun gust, este gata să-şi primească noii locatari în garsoniere şi apartamente ce împletesc comoditatea unei locuinţe moderne şi sigure cu noile tendinţe existente pe piaţa imobiliară. Într-un spaţiu complet securizat, noii proprietari pot duce o viaţă de familie tihnită într-o ambianţă contemporană dată de spaţiile generoase şi utile ale locuinţelor.

Iubitorii confortului pot achiziţiona de acum casa mult visată într-un complex de locuinţe moderne şi sigure construit de către SC Mandan Grup SRL pe str. Mărgăritarului, nr.1, la ieşirea din Târgu Jiu spre Craiova.

IMGP6646Zece apartamente şi optsprezece garsoniere, atent proiectate pentru a satisface nevoia de spaţiu deschis, aerisit şi luminos, stau deja la dispoziţia celor care îşi doresc o nouă locuinţă altfel decât cele existente pe piaţă, măcinate de trecerea vremii şi fade din punctul de vedere al construcţiei şi arhitecturii.

Garsonierele sunt confort I sporit şi, în funcţie de gusturile şi necesităţile fiecăruia, cuprind: 46,30 mp, din care 3,60 suprafaţa balconului şi 50,60 mp, din care 7,20 suprafaţa balconului.

Apartamentele au fiecare două camere, bucătărie, baie, două spaţii de depozitare şi unul sau două balcoane, depinde dacă viitorul proprietar îşi doreşte o locuinţă de 80,04 mp, sau una de 82,15 mp.

Fără excepţie, fiecare locuinţă beneficiază de o centrală termică Boch proprie, gresie, faianţă şi parchet, instalaţii sanitare şi termice din polipropilenă şi calorifere din oţel. Constructorul dă posibilitatea viitorilor proprietari să-şi individualizeze locuinţa, astfel că cei care se hotărăsc asupra unei case în acest complex înainte de finisajul interior vor putea să-şi impună gusturile înainte de predarea la cheie.

Viaţa de familie va căpăta un nou înţeles în imobilul construit de către SC Mandan Grup SRL.

Configurat pe parter, 3 etaje şi mansardă, blocul de locuinţe are reţea de apă proprie, gaz, electricitate şi canalizare, precum şi împrejmuire asigurate de către constructor în preţul imobilului. Accesul în incintă se va face pe bază de cartelă, atât pentru locatari, cât şi pentru maşinile acestora. Fiecare apartament are la dispoziţie un loc de parcare, iar securitatea locatarilor, a copiilor acestora şi a bunurilor va fi asigurată de către un paznic permanent.

Securitatea beneficiarilor a fost prioritară pentru constructor încă de la început, construcţia fiind realizată din beton armat, executată conform noilor exigenţe de proiectare antiseismică. Infrastructura imobilului este reprezentată de un subsol rigid din beton armat, format din fundaţii continui sub pereţi şi stâlpi şi din perete de închidere perimetrală din beton armat. Suprastructura este şi ea realizată din cadre de beton armat, la fel ca şi scările. Un plus de siguranţă dau şi uşile locuinţelor, fiind toate metalice şi căptuşite cu MDF.

Pierderile de căldură inerente în locuinţele achiziţionate în blocurile vechi din municipiu, nu reprezintă o problemă în clădirea din str. Mărgăritarului, construcţia fiind învelită cu polistiren pentru o bună izolare termică.

Preocupat de confortul şi siguranţa beneficiarilor, constructorul nu a uitat însă nici esteticul, pe faţada clădirii urmând a fi aplicată o tencuială decorativă crem deschis, parţial ocru.

Situat la ieşirea din municipiu, complexul de locuinţe oferă liniştea imposibil de obţinut în vacarmul oraşului, însă, în acelaşi timp, permite locatarilor acces uşor către centrul Târgu Jiului, dar şi către principalele artere de circulaţie naţională şi europeană care trec prin zonă.

Aproprierea de două mari complexuri comerciale dă posibilitatea celor care vor locui în str. Mărgăritarului să-şi facă în timp util cumpărăturile fără să fie nevoiţi să suporte aglomeraţia oraşului.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  20.02.2008. 23:49

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: