Procurorul Diaconescu, pensionar cu 10.000 de lei lunar - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Procurorul Diaconescu, pensionar cu 10.000 de lei lunar

Procurorul Diaconescu, pensionar cu 10.000 de lei lunar

După ce a băgat mai mulţi nevinovaţi la puşcărie

Lumee lumeee...! Mare nuntă mare în cartierul Meteor din Târgu-Jiu, numai că s-ar putea să se lase cu „bibilici” sparte şi cu ţurloaie cotonogite, având în vedere declaraţiile belicoase premergătoare acestui eveniment. Lumea rromilor musteşte de titulaturi bombastice, una mai ridicolă decât alta, fără o delimitare clară a atribuţiunilor, cum ar fi regele Cioabă sau împăratul Iulian, dar în povestea acestei nunţi este implicat un alt rege –probabil că fiecare persoană a acestei etnii este împărat sau rege- şi anume Dan Stănescu Tortică.

Alin Stroia

redactie @scandaldegorj.ro

Deşi ar fi trebuit să fie responsabil în faţa justiţiei pentru faptele sale, care îl asimiliează mai degrabă unui neom decât unui personaj cu o minimă onoare şi verticalitate, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, binecunoscutul Ion Diaconescu, va avea o cogeamite pensia de 10.000 de lei pe lună, probabil pentru „merite” deosebite în activitatea desfăşurată. Culmea este că pensia acestui individ, care a nenorocit nenumărate destine, este mai mare cu aproximativ 2.000 de lei faţă de salariul luat câtă vreme a lucrat la Parchet. Deşi a umplut de ruşine întreaga breaslă a procurorilor prin activitatea desfăşurată, mintea arghirofilă a procurorului de tot...păcatul este doar la cei 10.000 de lei pe care-i vor veni stând confortabil acasă sau, dacă va decide să continue în domeniul avocaturii, aceştia vor fi banii de semniţe.
„Nu judecaţi, să nu fiţi judecaţi”! „Cu ce măsură cântăreşti, cu aceea îţi va fi cântărit!”
Demn de amintit pentru activitatea prolifică a lui Diaconescu este faptul că acesta este cel care l-a băgat în puşcărie nevinovat pe Marcel Ţundrea, pentru o crimă pe care acesta nu a comis-o, Ţundrea murind la scurtă vreme după ce a fost scos din temniţă datorită condiţiilor grele de aici pe care a trebuit să le îndure. În acest sens, mai multe persoane au reclamat şi chiar au obţinut câştig de cauză împotriva lui Diaconescu, după ce procurorul le-a întocmit dosarele în temeiul cărora au ajuns după gratii. Angela Pop, mamă a opt copii, a depus o plângere penală împotriva procurorului Diaconescu, pe care îl acuza că, în baza unor certificate medico-legale falsificate a fabricat un dosar prin care fiul său, Ion Pop, a fost condamnat la trei ani de puşcărie pentru tentativă de omor. În palmaresul procurorului Diaconescu se mai regăseşte şi cazul lui Florian Erdei şi al lui Costel Constantin care au fost arestaţi pentru omor fără probe concludente. Culmea este că cei doi au ajuns după gratii, iar procurorul nici măcar nu s-a sinchisit să fi mers la locul crimei, aşa cum spun aceştia. Ba mai mult, vinovăţia celor doi a fost contestată chiar de un judecător care a dispus refaceea dosarului din lipsă de probe, cei doi fiind puşi în libertate de instanţă. Şi alte astfel de cazuri asemănătoare pot curge pe bandă rulantă la adresa procurorului Diaconescu.
În prezent, procurorul Ion Diaconescu, aşteaptă aprobarea de la Consiliul Superior al Magistraturii în cazul solicitării privind scoaterea sa din circuit. Chenzina la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a lui Diaconescu este de circa 8. 300 de lei lunar, dar pensia sa va fi cu 2.000 de lei mai mare, adică de 10.000 de lei în fiecare lună.


Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  06.07.2009. 07:23

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: