Comisarul Mirulescu, afaceristul şef de la Tismana - Ancheta - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Ancheta · Comisarul Mirulescu, afaceristul şef de la Tismana

Comisarul Mirulescu, afaceristul şef de la Tismana

Spirit întreprinzător, comisarul Ion Mirulescu, şeful Poliţiei Tismana, s-a reorientat rapid după ce afacerile cu lemne pe care le proteja au ajuns în justiţie. După deranjul provocat de „Scandal” în rândul miliardarilor forestieri de la Tismana protejaţi de şeful pădurarilor din zonă, Ion Tăerel şi şeful poliţiştilor locali, Ion Mirulescu, gaşca s-a împrăştiat timp de doi ani. Tăerel a fost mutat pe la Ocolul silvic Tg-Jiu, iar omul de afaceri Valentin Mucenic s-a ales cu un dosar penal aflat acum pe rolul judecătoriei. Singurul rămas neclintit din funcţie a fost comisarul Mirulescu care, pentru a-şi scăpa pielea, a îmbrăcat repede haina de poliţist, pe care tocmai o dăduse jos la orgiile sexuale de la ocolul silvic, sau atunci când se afla în jeep-ul afaceristului ca antemergător la camioanele cu lemn furat, aşa că i-a „executat” scurt pe toţi cei care-i puteau periclita cariera şi s-a reorientat către alte afaceri.

Afacerea comisarului
Comisarul Ion Mirulescu a trecut destul de repede de la protecţia afaceriştilor infractori la un business destul de profitabil cu piatră de siga - un material care se foloseşte la placarea exterioară a pereţilor construcţiilor. În apropierea Mănăstirii Tismana, pe versantul dintre şosea şi lăcaşul de cult, muncitorii plătiţi de Mirulescu cu 30 de lei pe zi au tăiat blocuri de stâncă pe o lungime de peste 30 de metri. Aşa zisa piatră de siga e depozitată peste stradă, în curtea păstrăvăriei deţinută de Mănăstire. Locul nu este ales întâmplător, acolo Mirulescu a deschis o altă exploataţie, iar de aici o Dacia Pickup preia materialul şi-l transportă în zona Rânca unde este vândut cu 20 de mei metrul pătrat. Autoturismul, proprietatea unui patron local, se află la dispoziţia comisarului Mirulescu şi e tot timpul parcat în curtea păstrăvăriei. Unul din muncitorii aflaţi sâmbătă la păstrăvăria mănăstirii îi îndruma pe cei interesaţi de achiziţionarea pietrei la patronul responsabil de afacere pe perioada cât Mirulescu s-a aflat în concediu de odihnă. Comisarul Ion Mirulescu îşi pune subordonaţii să-i protejeze afacerea şi să-i elimine eventuala concurenţă aşa că, relativ recent, agentul Titu Băltărete împreună cu şeful său i-au confiscat unui localnic căruţa încărcată cu piatră de siga şi au dus-o în curtea poliţistului.

Muncitorii de la vila poliţistului, plătiţi de un afacerist
Legătura dintre Mirulescu şi patronii locali e veche şi destul de trainică. După ce s-a debarasat de Valentin Mucenic, comisarul s-a orintat către alţi afacerişti cu potenţial. În afară de cel căruia îi foloseşte autoturismele pentru afacerea personală, pe lângă Dacia Picckup poliţistul plimbându-se şi cu un jeep Suzuki, cu numere de Anglia expirate, Mirulescu s-a „combinat” cu un personaj căruia i-a protejat afacerile cu lemn o bună perioadă de timp, administratorul sociatăţii Buic Com SRL, iar în prezent îşi construieşte o vilă duplex, în zona Novaci, cu un alt afacerist, Ionuţ Şteaburdea. Vila se construieşte în ritm alert, 15 persoane din Tismana au dat gata, într-o singură zi, temelia acesteia.

Oamenii au fost plătiţi pentru munca prestată de către patronul din localitate, prietenul lui Mirulescu.

Comisarul locuieşte de câteva luni de zile, împreună cu soţia, în hotelul Mănăstirii Tismana. Întreprinzătoare ca şi soţul, doamna Mirulescu vinde miere la borcan la poarta mănăstirii, iar o parte din stupii nefolosiţi se află depozitaţi lângă hotelul acesteia.
Despre prietenia familiei Mirulescu cu măicuţele de la Mănăstirea Tismana şi despre ce trăsnăi mai fac subordonaţii comisarului, în numărul viitor.

Claudiu Matei
claudiu.matei@scandaldegorj.roRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  05.10.2009. 06:32

Comentarii

ion .craiova
23.09.2012. 13:20

De cca.3 luni incerc sa-mi recuperez fata din miinile stretei ANTONIA,aceasta fanatica ne-permitindu-mi un dialog cu copilul,decit in prezenta ei.In interiorul manastirii TISMANA se indobitocesc oameni tineri,se spala creiere si se dezbina familii,indemnindu-le pe tinerele care ajung aici[cu sau fara voia lor]sa-si renege parintii,fratii si rudele.Tote acestea se intimpla sub protectia MITROPOLIEI OLTENIEI,si a organelor de stat care ramin indiferente la durerea parintilor,copiii lor fiind racolati de retele religioase formate din fanatici religiosi.Oare asta se numeste credinta ortodoxa?Daca este asa eu ma lepad de orice farima din ea!

xxx
08.02.2011. 00:04

domnule caragea pe nemernici de mirulesu si titu baltarete de ce nu i dati afara?

sosele de romania
26.10.2009. 19:22

cine asta??? e alarmant!!!!! m-a oprit saptamana trecuta din cate imi aduc aminte pe drumul de tismana si asa s-a prezentat. pana cand li se permite atatea? auzi la curse ilegale, d-nu care AR TREBUII SA APLICE LEGEA

anonimu' de la gorj
25.10.2009. 23:52

ce mai ziceti cand un anume politist groza, angajat al politiei tismana participa saptamana trecuta chiar el la cursele ilegale de masini la miez de noapte, bineinteles imbracat civil. vai de capul nostru cu politisti k astia...


20.10.2009

inginere puti a gabor
13.10.2009. 09:32

cred ca ai vrut sa te faci inginer da nu te-a dus capu si acum din tractorist te-a facut ceausescu militian sunt curios ce pregatire ai militiene sau unde ai facut scoala ca tare prost mai esti!

pt ingineru(militian)
13.10.2009. 00:41

inginere ce sunt tata cu amenintarile astea?te simti cu musca pe @#$%&!iula cumva?te deranjeaza adevarul bai militiene?da-ti demisia fraiere ce esti un infractor mai mare ca multi care posteaza pe aici, te cenzureaza pe tine dracu si se vede ca esti plotoner esti analfabet ai mancat i si de la comentarii si de la prostii papagalule ce esti!hai sictir ca mirosi a gabor corupt

ianasi
12.10.2009. 21:05

ce faceti ma hotilor

ingineru
10.10.2009. 17:50

RUINE PT. CA CENZURATI

ingineru
10.10.2009. 14:14

AM SCRIS 5 ARTICOLE SI NU AU APARUT LA COMENTARI.NU APARE DECAT CE VOR EI ADICA ARTICOLELE CARE INCRIMINEAZA POLITIA .RUSINE CA VA TINETI DE PROSTI

ingineru
10.10.2009. 14:03

ACESTE ARTICOLE SUNT SCRISE DE UNU SAU DOI INFRACTORI SUB COMANDA PRIMARULUI,IN CURIND O SA AFLATI ADRESA DE EMAIL DE UNDE S-AU TRANSMIS MESAJELE,

norul negru
09.10.2009. 23:28

sa ma bata pe mine unu ca shet ala ca ias taia haia la cate a facut nu ar sti de unde a venit legiuitorul la treaba fratilor haiduci

anonim
09.10.2009. 19:53

-pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti,niciodata cainele nu s-a inpacat cu pisica,dar....

propunere
09.10.2009. 09:02

sa-i schimba Caragea pe toti ca de cand e oras tismana au venit toate puslamalele si adunaturile acolo la politie si isi fac de cap ei taie si spanzura fara jena fac abuzuri si nu are nimeni ce sa le faca sunt indignat ca dupa episodul de acum doi ani nu s-a luat nicio masura impotriva tablagiilor de acolo.chiar nu exista oameni competenti in politie sa vina si la tismana sa isi faca treaba nu sa hartuiasca si sa faca abuzuri impotriva cetatenilor?

intrebare pt MIRULESCU
08.10.2009. 18:46

CAND POT SA VIN SA MA SPOVEDESC SI EU PARINTE MIRULESCU???DACA MANASTIREA FACE AFACERI CU MIRULESCU CARE E POLITIST E DE RAU.O FI PUS SI MICROFOANE ASTA PRIN MANASTIRE POATE MAI AUDE UNA ALTA DAR TOARNA MAICUTELE TOT CA PE VREMEA LU CEAUSESCU.RUSINE MIRULESCULE DA-TI DEMISIA SI CALUGARESTETE CA VAD CA ITI PLACE LA MANASTIRE

tismaneanu
08.10.2009. 10:43

domnule Mirulescu de cand sunteti comandantul politiei Tismana ce dosare ati rezolvat???furtul banilor bin bancomatul primariei care se afla la 30m de politie a ramas cu autori necunoscuti!furtul icoanei valoroase din manastiri iar a ramas cu autori necunoscuti,furtul lemnelor unde ati descoperit radacinile iar a ramas cu autor necunoscut!in schimb ati facut zeci de dosare pentru mici gainari la oameni amarati ati batut cateva persoane si subordonatii la fel chiar in sediul politiei,carati cu nesimtire siga sa o comercializati pentru castigul propriu,ati dus stupii in munte la cioclovina cu aprobarea cui?sunteti cazat la manastire de un an de zile impreuna cu sotia si copilul sunt curios in ce calitate sunteti oaspetele manastirii ca moaca de popa sau calugar aveti!mierea aia de o vinde sotia la poarta manastiri lumea crede ca e produsa de manastire si de asta cumpara la ce pret are mult mai mare ca cel de pe piata.ma intreb daca ar stii maicutele ce orgii faceati pe la ocol sau la pastravarie va mai cazau la ele?sa va fie rusine domnule comandant al militiei tismana!

cnv anume
07.10.2009. 21:12

asa este numai idioti la politia noastra

uimitu
07.10.2009. 19:40

in legatura cu asa zisele maici,pai chiar nu ati vazut in aceasta vara mai pe la inceput,la intrarea in piata centrala si in piata mica doua precupete evazioniste imbracate in straie de maicute cu pretentii de mari afaceriste.tembelii si incultii de comunitari,nu caini ,politisti???,frecau manganu pe linga ele.

morega
07.10.2009. 16:00

cum i-au facut portretu lui morega in biserica la pades nu m-as mira sa il vad si pe a lui mirulescu in manastire la tismana alaturi de ingerii baltarete macho si berci retardatu ca au ajuns sclavii manastiri.le propun sa se mute la lainici sa se calugareasca sa scape orasul de ei dar lui berci asta ii propun spitalu 9 bucuresti sectia schizofrenici pun pariu ca nu trece testu psihologic retardatu asta de berci.baltarete sa se apuce iar de poker si rummy ca data trecuta cand au fost filmati mirulescu la masa de joc cu banii sub tabla de rummy nu a patit nimic!era nicolescu atunci sef la igp acum e SALVADOR CARAGEA!sa vedem ce se intampla

conducator auto
07.10.2009. 15:49

domnule redactor ma simt vanat de acesti tablagii cand ies cu masina pe drumurile publice pt orice fleacuri imi da ianc asta amenda si ei umbla cu loganul politiei cu numerele sterse fara becuri pe spate la pozitie si fara centuri vorbind la mobil in timpul mersului si cu tupeu imi dau mie amenda!sunt niste pandari si hoti pe aia cu fier vechi sau cu lemne nu ii opresc parca e un film american cu politia care protejeaza anumite persoane.sa fie ei nepatati si in regula si apoi sa-mi dea mie amenda si apropo stiam ca nu se mai opreste fara motiv si trebuie sa aibe vesta reflectorizanta pe ei?domnu caragea nu are nici un punct de vedere ca sunt tare curios sa-l aud!in rest ce sa spun au dreptate cei care au lasat comentarii pe aici,berci=nebun,baltarete=gigolo cartofar,mirulescu=afacerist,popescu=betiv,adina=tupeu de nesimtita fara scrupule,ianc=pandar

carliga costel
07.10.2009. 14:26

domnule comisar va rog sa veniti in orasul tismana pt a desfasura o ancheta mai amanuntitA,deoarece o sa ramaneti surprins ce o sa aflati de oameni dumneavoastra care imbraca hainele statului..! ..pe scurt o mica introducere ;; comisar MIRULESCU -- ORGII SEXUALE IN INCINTA OCOLULUI SILVIC, COMBINATII CU LEMNE, TRAFIC CU SIGA SI MIERE IN INCINTA BISERICI TISMANA, CIRCULA CU O MASINA CU NUMERE DE ANGLIA AVAND NUMERELE EXPIRATE,PROTEjEAjA PATRONII CARE AU PARCHETE CU LEMNE SI LE DA VOIE SA TREACA CU MASINILE PLINE NOAPTEA TARZIU FARA A DETINE FOI DE PARCURS SAU ALTE ACTE LEGALE..! ;; BERCI -- ABUZ IN SERVICI,IESIRI DEREGLATE,BATE OAMENI IN INCINTA POLITIEI NOAPTEA, OBLIGANDUI SA SCRIE CE DICTEAZA FOLOSIND TOTODATA CAII ILEGALE DE AI PUNE SA SEMNEZE PROCESELE VERBALE (CAZUL LALA OVIDIU din tismana SI A BAIATULUI P NUME DAMINESCU ) ;; BALTARETE TITU--PRACTICA jOCURI DE NOROC PE BANI IMBRACAT IN HAINELE STATULUI,CONSUMA ALCOL CONDUCAND MASINA MAI_ULUI,PARTENER IN AFACERILE DL_UI MIRULESCU..ETC..ETC..CE MASURI O SA LUATI DL COMISAR IPJ?

cel mai boschetar e BALTARETE
07.10.2009. 13:18

asta e cel mai prost din curtea scolii cum se zice se crede zmeu sa vedeti cum face circulatie descheiat la camasa fara vesta reflectorizanta fara sapca zici ca e gigolo!o sa va trimit ceva poe cu haiducul asta sa vada si domu caragea ce boschet are in strada

preacuviosul mirulescu
07.10.2009. 13:10

mirulescule ai ajuns sclavul manastiri bai bagabontule????

militian NEBUNICA BERCI
07.10.2009. 11:25

BERCI miculu politai NEBUN...dak nu stiati are probleme cu CAPUL ..IPj_UL supunet_il la un test pshiologic,deoarece are iesiri necontrolate ia oameni in postul de politie,ii bate ( cazul baiatului pe nume LALA OVIDIU, ARE SCOS SI UN CERTIFICAT MEDICOLEGAL ) iar daca nu vor sa semneze si sa scrie ce le dicteaza micul POLITAI NEBUN BERCI ii bate si injura apoi obligandui sa semneze! unde este justitia de altadata..DREPTATEA ORASULUI TISMANA CINE O FACE Domnule COMISAR AL IPj GORj,POLITIA CARE SA TRANSFORMAT IN DELICVENTII SI HITII!

morega
07.10.2009. 11:09

bai mirulescule nu stiam ca te_ai calugarit..ti_ai dat uniforma statului, si ti_ai luat patrahirul pe tine pt a spovedii oameni! .zice_ti k e prost gaborul, pai asa afla el informatii de unde sa procure siga..oamenii veneau sa ,se spovedeasaca k au pacatuit furand siga iar el deghizat in popa ce parea k iarta pacatele bietului spovednic il tragea de limba ca sa afle locul! SA ITI FIE IERTATAE PACATELE PE LUMEA CEALALTA FIULE!

Tismana
06.10.2009. 21:16

Afara cu hoti astia din Tismana!!!!!!! Au facut numai rau oamenilor din zona!!!!! AFARA

MOTEA & BIVOLARU
06.10.2009. 19:52

Dumnezeu sa te odihneasca MIRULESCULE si pe tine BOSCHETARULE TITULE CRETINULE

atentie
06.10.2009. 14:59

politia din tismana a retras de dimineata toate ziarele SCANDAL DE GORJ din tismana!!!!!!!!!!oare de ce?ei cred ca lumea nu stie ce fac?va rugam sa mai trimiteti cateva sute de exemplare macar sa-si imbunatateasca cultura generala politistii tismaneni citind presa

moldoveanu
06.10.2009. 14:47

domnilor, apelati la dl.Fratilescu, ca acuma este mare sef la IPJ si poate are si ceva informati despre acest comisar,ptr. ca ultimul loc de munca, a fost "doi si un sfert". e posibil sa actioneze si IPJ-ul deoarece le tatie fundul, ca.... poate ii schimba Blaga. insistati....insistati

parintele NICODIM
06.10.2009. 12:03

se rasuceste in mormant fondatorul manastirii cand vede ce magarii fac maicutele impreuna cu politia tismana e de necrezut unde se ajunge masini celulare atv spaga mita couptie afaceri nu e posibil asa ceva unde s-a mai pomenit ca slujitoarele domnului sa mearga cu atv-ul cu masini de lux cu telefoanele la ureche sa cazeze la manastire pe mirulescu asta cu tot neamu lui sa-i dea pe mana afacerea cu siga si miere.daca vine un enorias sarac nu il cazeaza il alunga RUSINE MAICILOR SI LU MIRULESCU ASTA

anonimul
06.10.2009. 11:19

alo....alo...alo...pai dl. mirulescu daca nu stiati este prieten bun cu dl.Salvador Caragea. degeaba insistati si apelati la organele de cercetare ale IPJ. sa nu uitam ca acuma la doi si un sfert este acuma sef tot din zona cu pricina. asa ca, mafia e mafie. sunt si ei amarati.

catalin
06.10.2009. 08:32

mirulescule ai facut mult rau oamenilor pe unde ai fost bai baiatule eu te stiu de cand erai la sadu un simplu tablagiu acum vad ca esti ditamai comisaru dar tot de gainarii te ti esti mare apicultor si taietor de piatra acum?iar bati oameni nevinovati?sper ca te da caragea afara ca de 15 ani de cand te stiu faci politia de rusine

CREDINCIOSUL
05.10.2009. 17:32

DOMNE COMISAR AL IPJ ,VA CREDEM CA ACUM 2ANI ATI UITAT DE ORGIILE FACUTE DE D_NI POLITAI ..DAR ACUM CHIAR NU SE POATE UNA CA ASTA ...ESTE HOTIE LA DRUMULMARE..! BALTARETE TITU , POPESCU CORNEL ,BERCI IN FRUNTE CU MIRULESCU NE_AU FACUT ORASUL TISMANA DE RUSINE..NU NE MIRA FAPTUL CA PESTE 1AN SA TRNSFORME MANASTIREA INTR_UN FRUMOS BORDEL UNDE SA ISI SPELE BANII MANJITI DIN HOTIILE FACUTE!

PRISTANDA
05.10.2009. 17:26

IPJ-UL ...CE FACE_TI DOMNE SCOATE_TI HOTI ASTIA DIN POLITIA TISMANA ...CHIAR ASA AM AJUNS SA NE FIE FRICA DE EI...EI CARE TREBUIE SA NE APERE! JOS CU HOTI ASTA DACA NU SI IPJ-UL ESTE LA FEL!

subinspector tuzgureanau
05.10.2009. 17:23

Alo,alo..alo...IPJ -UL ce face_ti domne dormiti sau sunteti si voi la fel de corupti ca ei...CUM reusiti de aduceti toti hoti si alcolisti in politia TISMANA..ce se intampla cu abuzurile acestea..acum 2 saptamani ALTI 2 MILITIENI IN FRUNNTE CU BERCI SI POPESCU CORNEL AU BATUT UN TANAR IN INCINTA POSTULUI DE POLITIE..DOMNULE COMISAR AL IPJ GORJ VA ROG SA IL TESTATI SI SUPUNETI IN ACELASI TIMPLA UN TEST PSHIOLOGIC PE COMISAR BERCI DEOARECE ARE IESIRI NECONTROLATE..CHEAMA OAMENI LA POLITIE II BATA ,INJURA II OBLIGA SA SEMNEZE PROCESE VERBALAE..ETC

afara cu mafiotii!!!!!
05.10.2009. 16:28

strigator la cer ce se intampla in acest orasel se stie de mult de afacerile pe care le desfasoara Mirulescu cu manastirea,ca doarme acolo cu toata familia ca vinde miere in incinta manastirii ca vinde siga chiar daca e interzisa taierea acesteia din curtea manastirii si a pastravariei chiar de episcopia craiovei se mai stie ce abuzuri fac subalternii lui dar asa sef asa subalterni si cum sa le mai fie frica de ceva cand dupa ce au facut in urma cu ceva timp nu s-a luat nicio masura in privinta lor.acum asteptam cu interes sa vedem ce se v-a intampla cu gasca asta de bagabonti in haina statului din politia tismana care bat lumea sau dau amenzi dupa bunul lor plac chiar daca esti nevinovat esti indrumat sa o contesti amenda.dar abuzurile facute de ei chiar nu sunt pedepsite?ce parere aveti domnule CARAGEA????

stietot
05.10.2009. 15:36

va spun eu daca nu stiati ca mirulescu are un frate in puscarie la care cred ca se va duce si el ca numai combinatii face bagabontu cu siga ,miere ,spaga ,coruptie etc.vazand ca au un astfel de sef ceilalti lingaci din subordine au inceput si ei sa faca numai abuzuri bat,beau la volan dau amenzi dupa bunul plac parca sunt regi in tismana da sa ii vad eu acum ce o sa faca ca stie toata lumea combinatiile lor sa veniti sa intrebati pe unu de l-au batut acum 2 saptamani de l-au nenorocit berci cu popescu se numeste lala ovidiu copilu are si martori

remember
05.10.2009. 15:29

hotii astia au uitat ca au scapat data trecuta ca prin minune(numai in romania se poate asta)cu tarfele si jocurile de noroc cu lemnele cu abuzurile dar atunci era sef la ijp altcineva sa vedem ce masuri ia domnul Caragea am incredere ca e om serios si da afara leprele astea din politie gen baltarete mirulescu berci popescu etc

TROHO
05.10.2009. 15:24

SA SPUNA MIRELESCU CUM L-A BATUT PE UNU IN CENTRU TISMENEI PE BAIAT IL CHEAMA DAMINESCU E DE PRIN ARCANI DE LOC SA VA INTERESATI VA SPUNE EL CUM A VENIT IN VIZITA IN TISMANA SA IA BATAIE DE LA POLITIE SI AU MAI FOST DE ASTIA BATUTI AFARA CU MILITIENI DIN TISMANA

protopopu
05.10.2009. 14:57

la tismana e stat in stat manastirea a luat tot ce se putea hotelul de la hidroelectrica paduri terenuri chiar si tabara scolara si ma intreb oare de ce maicutele le-au luat copiilor aceasta tabara?!aseara in curtea taberei ce apartine acum manastirii era mare chef cu toata politia orasului tismana in frunte cu marele enorias MIRULESCU si mana lui dreapta vestitul haiduc BALTARETE.petreceau de mama focului langa un gratar cu licori bahice impreuna cu ceilalti politisti din tismana.oare cine le-a condus autovehiculele pana la domiciliu???????si rusine manastirii le ia tabara la copii ca sa faca chefuri politia acolo!si maicutele astea isi cam fac de cap oare nimeni nu poate sa ia nici o masura impotriva lor?merg cu viteza prin sat cu masinile cu geamuri ionizate toate au mobil au atv-uri parca sunt afaceriste nu maicute!

CARLIGA MARIUS
05.10.2009. 14:39

NUMAI ABUZURI...MIRULESCU A FACUT O GRAMADA DE ,DOSARE L CEI CARE CIRCULAU CU NUMERE EXPIRATE..DAR P EL CINE O S II FACA DOSAR LA JEEP-UL DE ANGLIA PROPIETAR LA ALT PATRON LOCALNIC PE NUME BUDICA NICOLAE CUNOSCUT SI SUB BORECLA DE SIFONUL POLITIEI!

PRAJEALA IONICA
05.10.2009. 14:36

HOTILOR AFARA DIN TISMANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

cel care vegheaza asupra ta MIRULESCULE
05.10.2009. 14:34

AVETI DREPTATE CU ACEST ARTICOL SI VA ASIGUR K O S VA MAI TRIMIT INFORMATII DESP AFECERILE DL_UL MIRULESCU ...!..P LARG AS MAI AVEA CEVA DE SPUS..-HOTUL DE MIRULESCU A MAI CONFISCAT siga la OAMENI IAR IMPREUNA CU ALT HOT DE POLITAI P NUME baltarete titu au vandut marfa., DOMNULE COMISAR AL IPJ GORJ CUM SE POATE SA TINETI IN FUNCTIE HOTI KARE AR TREBUI SA NE APERE DE HOTI ,UNDE ESTE SIGURANTA CETATENILOR DIN TISMANA? AFARA CU EI CA NE FAC DE RAS COMUNA SI PATEAZA SI IMAGINEA MANASTIRII TISMANA..JOS CU HOTI!

protopopu
05.10.2009. 14:29

ce sa faca si ei daca sunt credinciosi?!s-au mutat cu mic cu mare la manastire ca saracii cu nevasta copil catel purcel,sunt curios daca ijp ii deconteaza cumva banii pe cazare sau pentru naveta ca Mirulescu sta de peste 1 an la manastire impreuna cu nevasta si copilu.nesimtirea mare e ca au fost alungati cativa oameni amarati de vindeau icoane in curtea manastirii ca sa-si aduca el nevasta in locul lor.toata vara a vandut la miere si la siga in toate zonele acest mirulescu poate nu stiati dar are peste 200 de stupi in munte si ma intreb ce matrapazlacuri o mai face despre care nu stie nimeni nimic.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: