Poliţiştii Bordea şi Vasile, bătăuşii de la judiciar - Ancheta - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Ancheta · Poliţiştii Bordea şi Vasile, bătăuşii de la judiciar

Poliţiştii Bordea şi Vasile, bătăuşii de la judiciar

Claudiu Matei
claudiu.matei @ scandaldegorj.ro


Imagine(133)-cmPoliţiştii Nicolae Vasile şi Cristian Bordea ar fi rămas veşnic doi anonimi angajaţi ai serviciului judiciar din Poliţia Municipiului Târgu Jiu, dacă nu ar apărea din când în cînd prin ziare pentru că le place să-i ia la pumni pe cei pe care îi anchetează şi dacă nu şi-ar face siesta deseori la un bar din centru oraşului.

Între două beri, sorbite chiar în timpul programului, cei doi mai au timp să facă uz şi de profesia pe care o au. Pe lângă pasiunea pentru barul despre care vorbeam, Bordea şi Vasile mai au una: violenţa faţă de cei care, cândva, voit sau nu, au greşit în faţa legii, iar acum nu pot mişca fără să le sufle un poliţist în ceafă.

Într-una din zilele trecute, plicitisiţi probabil să-şi mai omoare vremea lustruid mesele de bodegă, poliţiştii l-au luat la întrebări şi la pumni pe un vechi „client”. Omul nu făcuse nimic, doar preventiv, pesemne asta au înţeles ei că înseamnă prevenirea infracţionalităţii.

Bătaie profilactică

Imagine(134)Nicolae Geantă se afla, joi, împreună cu un alt individ, într-un magazin din municipiu. Dacă au avut sau nu intenţia să fure ceva este greu de spus, varianta lui Geantă fiind că nu, cea a poliţiştilor fiind că da. Cert este că, conform legii, poliţiştilor le este interzis să agreseze în vreun fel infractorii, sau posibilii infractori. Numai că respectarea legii nu este puctul forte al poliţiştilor Bordea şi Nicolae. Veniţi la faţa locului, Vasile i-a şi ars două palme lui Geantă, doar îi cunoştea „dosarul, pentru că, cu ani în urmă, copil fiind, a înjunghiat un adolescent după o ceartă.

După ce poliţistul şi-a făcut încălzirea, Geantă a fost dus la sediul poliţiei municipale pentru „cercetări”. După un genunchi în ochiul stâng, mai mulţi pumni în burtă şi o ploie de înjurături, tânărul a fost lăsat să plece reţinându-i-se bagajul, documentele personale, banii şi telefonul mobil, cică tot pentru cercetări. A fost chemat a doua zi să şi le recupereze.

Dacă poliţiştii ar avut dovezi suficiente care să demonstreze că Geantă voia să fure din poşeta unei doamne, el ar fi trebuit cercetat tentativă de furt, însă a fost lăsat să plece fără prea multe explicaţii.

Speriat de păţanie, Nicolae Geantă a mers iniţial la urgenţe pentru a primi îngrijiri medicale şi a primi un act care să-i demonstreze loviturile, după care ne-a contactat.

Pentru întâlnirea de a doua zi cu Bordea şi Vasile l-am înarmat pe Geantă cu un reportofon, pentru că cei de la inspecţia internă din cadrul IJP ne-au spus de nenumărate ori că ar lua măsuri împotriva poliţiştilor corupţi, sau care îşi depăşesc atribuţiile, dar nu au dovezi. Deci, indirect ne-au învăţat cum să le incriminăm subordonaţii. Şi, de data asta, au ce auzi deontologii de la poliţie.

„Iar sar pe tine”

Relaxaţi şi binedispuşi că li s-a întors calul de bătaie, Bordea şi Vasile l-au primit pe Geantă cu un limbaj porno, gen: „Vai de p... ta cum ai trecut pe lângă... “, şi pigmentat cu ameninţări de genul: „când te mai prind altădată îţi sparg botu’”.

Din vorbă-n vorbă, tânărul a aflat şi de ce a fost „săltat” doar el, iar cel care-l însoţea a fost lăsat să plece. Bordea şi Vasile i-au răspuns franc şi la unison când i-a întrebat: „Dă-te dracu, el n-a dat din gură. Tu ai dat singur”. Enervat de răspunsul primit, omul s-a apucat să protesteze din nou, aşa că Vasile a recurs la o metodă bine cunoscută de a-l potoli: „ Bă, fi-al dracu’ iar sar pe tine, iar mă enervezi!” Din când în când, între o ironie şi o înjurătură, poliţiştii îi dictau şi declaraţia prin care recunoştea că şi-a recuperat bunurile confiscate cu o zi înainte. I-a fost returnat totul, mai puţin cartea de identitate şi paşaportul. Bordea declara că le reţine până luni „să văd dacă se hotărăşte să-ţi fac dosar penal sau nu. Depinde cum te comporţi week-end-ul ăsta, dacă ne laşi liniştiţi sau nu”. Explicaţie absolut hilară din partea unui poliţist. Adevărul e că Nicolae Geantă are destule leziuni produse în urma loviturilor primite de la cei doi poliţişti şi ar fi putut merge la Laboratorul de Medicină Legală ca să solicite un certificat medical. De fapt a şi fost, numai că medicii i-au spus că nu-l pot consulta şi nu pot elibera actul medical fără să prezinte un act de identitate. Aşa că poate reveni luni când există o şansă să le recupereze de la poliţie. Dar până atunci loviturile se vor mai atenua...

Întâlnirea de la poliţie s-a terminat după câteva minute de morală, făcută de cei doi poliţişti lui Geantă, dar şi ceva dezbateri pe marginea vinovăţiei individului în cazul aşa zisei tentative de furt. Ca să sublinieze că tot ei sunt cei mai tari, Bordea a încheiat discuţia: „Când ne mai întâlnim să laşi gura mică că nu eşti tu vreun VIP, sau vreun bătăuş”. Ca să se facă şi mai bine înţeles, i-a reamintit lui Geantă că: „Dacă te mai găsesc vreodată că faci măgării te sparg, nu ca acum şi tu mie n-ai ce să-mi faci, poţi să faci reclamaţii unde vrei tu”.

Articole pe aceeasi tema:

Justiţie doar pentru proşti - 24.06.2008. 07:38

Degetu’ mijlociu - 02.05.2008. 23:49

Ameninţaţi de gaborii bătăuşi - 02.05.2008. 23:45

Poliţiştii Vasile şi Bordea anchetaţi de IPJ - 12.04.2008. 11:46

Jegul de sub preş - 06.04.2008. 00:44

Poliştii Bordea şi Vasile, bătăuşii de la judiciar - 05.04.2008. 22:39Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  05.04.2008. 22:39

Comentarii

tutgabori
01.04.2010. 01:27

dav-as la ******* d gabori corupti....sunteti mai prosti decat prevede legea,alcoolici,corupti si limbaj mai urat k la coltu strazii.sa va dam la ******* voua si celor care va dau dreptate dak mai loviti p cineva indiferent dak e vinovat sau nu.

NIC
29.01.2010. 00:02

SUNT DE ACEEASI PARERE CU DOMNII DE LA JUDICIAR , PREA MULTI HOTI, INFRACTORI AU STIUT DANSII DE CE L-AU ITEROGAT , ASTIA DE VORBA BUNA NU INTELEG CU PUSCARIA SUNT INVATATI MAI TREBUIE SA LI-SE ADUCA AMINTE CA BATAIA E RUPTA DIN RAI SI DACA NU AU FOST ATENTI CIND L-I SA PREDAT CEI 7 ANI DE ACASA ATUNCI E GHINIONUL LOR CEASUL RAU PISICA NEAGRA .... MULT SUCCES CELOR DE LA JUDICIAR ,CRIMA ORGANIZATA SI ATI DROG

lovitu de mai multe ori
08.01.2010. 14:18

catre Scorpion
infractori ordinari sunt cei ce lovesc

geta
12.04.2008. 01:51

mi-as dori sa se faca dreptate in gorj

neuronul
11.04.2008. 23:05

eu sunt ultimul neuron si in erectie!!!!!! sugi **** de la gasca de ratati!!!!

hop
11.04.2008. 23:02

asta este farmecul ziarului! daca acel individ nu facea nimic nu il lua politia. ok! dar daca si politia s-ar fi comportat normal...nu ar mai fi scris acest...asa zis ziar! pacat ca e singurul ziar(la propriu) si...poate devin iar penali oameni de acolo! totul e posibil in gorj! esti de acord nea stranger 2008??

pt gasca de ratati
11.04.2008. 17:33

ba ..voi toti care va agitati pe aci' pe site ...ati dat vreodata test psihologic pe undeva ?
Din cauza voastra suntem noi vazuti prost in Europa. Bine macar ca stiti sa cititi.... in ceea ce priveste scrisul nu puteti convinge pe cineva ca ati terminat liceul. Condoleante ultimului vostru neuron.... sunteti jalnici baieti.

nasu
11.04.2008. 11:27

vad ca zdrentele de gabori au un tupeu fantastic,ameninta si pe aici ca ei fac mari descoperiri si afla cine posteaza ca au ip-uri si ca fac cereri pt aflarea ip-urilor,ba au dreptate oamenii cand spun ca sunteti niste gunoaie ordinare nu uitati menirea voastra si pt ce sunteti platiti boilor.sunt si cativa profesionisti in randul politiei drept sa spun cazuri rare dar restu sunt sub orice critica si au un iq foarte redus.sper ca acesti doi militieni batausi sa fie dati afara din politie la fel si militienii cercetati penal de la tismana de care iar nu se mai aude nimic si tot pe vitejii fac pe acolo dar ei uita ca sunt cercetati si de procuratura si de DNA.aceste gunoaie din politie tr sa dispara!

pt militieni
11.04.2008. 11:20

sunt profund indignat sa constat ca unii gabori imputiti au tupeul sa ameninte pe aici ca fac ei rost de ip-uri si afla cine injura si cine nu e deacord cu mizeriile facute de unii militieni care poarta cu mandrie haina statului!pa voi ce sunteti bai detectivi platiti sa le faceti rau celor ce posteaza pe aici si isi spun parerea dav-as la **** de militieni jegosi! sa-mi sugeti mie **** ca nu aveti ce sa-mi faceti zdrentelor ce sunteti si daca vreti va dau si ip-ul! prin asta se vede ca voi amenintati oamenii sa le fie frica de voi in loc sa-i protejati! sa-mi bag **** in toti militienii corupti si ordinari si cercetati penal ca sunt destui luav-as neamu in **** de gunoaie ordinare ce sunteti,va credeti zmei? poate ii da afara pe astia doi sa vad daca mai au curaj sa iese pe starda!

AIPIDERETEA
11.04.2008. 09:15

Este si un IP care nu este de retea?? Daca tineti neaparat, folositi IP-ul meu (de retea), sunt convins ca domnii admini ai saitului ziarului respectiv, vor putea sa va spuna pana si daca am licenta sau nu la OS (sa-i intrebati pe domnii admini ai saitului ziarului respectiv ce-i aia OS), astfel devine absolut penala fapta si ma veti putea incrimina...

giuh
11.04.2008. 06:01

pt filmare in interiorul institutiei,poti fi condamnat. ok! dar pentru maltratarea unei persoane in institutie ce morti matiiiiii vrei? sa te avanseze????sunt politisti care au statut si comportament ca atare, toata stima, dar uni....o *** tot ca tine.

In atentia domnului politist
11.04.2008. 02:33

Domnule politist (mi-am dat seama ca sunteti politist pentru ca numai in cadrul institutiei in care lucrati se foloseste termenul asta "speta") lasati-ne va rugam cu amenintarile de genu' vi se verifica ip-ul si sunteti citat. Daca ati avea habar de legile din tara asta ati stii ca nu aveti dreptul sa solicitati aceste date fara acordul unui judecator si de asemenea nu puteti demonstra ca acea persoana a scris acele lucruri pentru ca lumea internetului e mare si e f simplu sa te folosesti de ip-ul cuiva. Cat despre injurii si alte chestii nu uitati ca insulta si calomnia sunt cele mai greu de dovedit conform legilor europene.
Ma deranjeaza faptul ca politia din Gorj (in speta tablagii) profita de faptul ca poarta o uniforma si rezolva cazurile prin metode de cea mai joasa spita. Dragilor politisti daca ati fi facut si voi o facultate si nu Scoala de la Campina sau Cluj ati fi stiut si voi poate ca nu e frumos si moral sa lovesti o persoana chiar de este vinovata... Dar dupa cum spuneam voi sunteti zeii de pe pamant...
P.S. Nu uitati ca Bunoiu e in coma la spital pt ca un coleg de-al vostru era beat muci la volan iar la Cluj un politist plecat in timpul serviciului afara din tara a fost prins la furat.
Lasati-ne va rugam cu aerele de superioritate ca mai sunt si oameni care isi pierd viata invatand pana la 30 ani si sfarsesc cu un salariu de 7 milioane.
Si nu uitati chiar daca nu ai o slujba impozit platesti si pentru apartament, masina, paine etc. (tva 19 % ajunge in PIB iar din PIB va luati voi masini)

pt smecheri
10.04.2008. 19:03

Ratatilor, injurati voi politistii cat vreti. Sigur ati avut inainte probleme cu legea infractorilor, altfel nu se explica, iar unii din voi nici nu aveti servici si totusi mirositi a tupeu spunand ca sunt platiti din banii vostri. Meritati mai mult ca aia din inregistrare, care probabil nu sunt sfinti nu degeaba au fost adusi acolo, dar ce sa priceapa niste tampiti ca voi. Pentru filmare in interiorul institutiei fara aprobare pot sa fie acuzati lejer dar sunt chestii prea marunte astea. Habar nua veti ce rol are un politist in orasul vostru, vedeti mereu numai partea rea a lucrurilor, numai inainte, ca si gloabele cu capici, Iar daca cei cu gura mare cred ca nu pot fi gasiti si chemati si ei la "intrebari" va aduc la cunostinta fratilor ca printr o simpla adresa, solicitare de la IPJ catre admin-ul site ului ziarului respectiv, in speta MA**** C****** & "Cl***** R**a", despre care politia are destul de multe date, nu-i asa "dom' arbitru?", este obligat sa raspunda in timp util si sa comunice IP-ul de retea, celor care imprastiati vorbe de ocara fara acoperire. De aici si pana la a fi citati e un simplu pas si maxim 2 zile, asa ca..."aviz amatorilor" si incercati-va norocul..mai stiti ..poate unul din voi castiga la loto. :P

bebe sabie
10.04.2008. 11:42

acesti gabori vasile si bordea sunt zdrentele politiei le doresc concediere placuta

vali barbulescu
09.04.2008. 01:25

''Un necaz nu vine niciodata singur ''Alcoolul din capu lu Vieru si Toma ia facut sa se creada invincibili-si nenorocira oameni nevinovati

vali
09.04.2008. 01:12

echipa lu' Nicolescu, Voinescu , Ungureanu , Birau e in pericol de retrogradare

vali barbulescu
09.04.2008. 01:04

Consumul excesiv de alcool duce la intamplari haioase.Ha !Ha!

vali barbulescu
09.04.2008. 00:59

Nu stiu cine e ala, de intarase in birourile de la investigatii criminale , poate un infractor, mai mult ca sigur . Ma surprinde lipsa de tactica politieneasca a unor politisti cu multi ani de semnaturi pe statele de plata -nu au facut controlul corporal al suspectului altfel nu se ajungea aici

contribuabil
08.04.2008. 12:06

asemenea mizerii de militieni trebuie dati afara din institutie!de cei de la tismana ce se mai aude domne ca vad ca tot aroganti si nesimtiti sunt.chiar nu se ia nici o masura impotriva lor?e incredibil ca aceste gunoaie ale societatii sunt platiti din banii nostri.

Observator
08.04.2008. 09:54

Pentru Scorpion:
Incercarile de a parea intelectual sunt sortite esecului din start. Folosirea unui limbaj elevat lipsit insa de substanta este asemenea unei frectii la un picior de lemn. Aparand o cauza pierduta nu faci decat sa te descalifici si sa faci rau politiei.

Inregistrarea este mai mult decat elocventa. Cei doi militieni au un limbaj care denota o educatie si pregatire precare. Sunt total lipsiti de profesionalism si incalca toate normele de etica si morala. Respectarea legii pentru ei este o notiune abstracta. Domnia pumnului este singura regula respectata.
Locul lor este de partea cealalta a baricadei sau in cel mai bun caz ca paznici. Pacat de toata aceasta poleiala cu politia care s-a lasat de practicile abuzive ale militienilor si ce e cel mai grav este ca ei nu inteleg ca sunt platiti din banii nostri. Acesti derbedei de cea mai joasa speta strica imaginea politiei si a plitistilor corecti si sporeste parerea conform carei "daca ajungi pe mana lor si nu esti bazat esti mort".
Rusine, rusine, rusine!!

Noroc ca internetul este cel mai democratic loc si ca cine are urechi de auzit o sa auda.

Scorpion
08.04.2008. 08:41

Esti tare complexat. Probabil ca iar ai stat la coada in fata usii apartamentului,altfel nu se explica comportamentul tau acuzator. Daca tot vorbesti de prezumtia de nevinonatie, atunci de ce nu spui ca ea opereaza si in cazul politistilor?
Ideea ta de a discuta cu mine face to face poate fi pusa in practica doar atunci cand o sa te cobori din pomul in care ai ramas catarat incercand sa demonstrezi ca te tragi din maimuta.

pt scorpionu
07.04.2008. 23:18

tu poet necunoscut ***** gura sa te ***! ce filozofezi bai ******* pe aici si te dai mare intelectual cu cuvinte pe care nici tu nu le intelegi, nu inteleg ce vrei sa demonstrezi?d ar imi dau seama ca esti un mare bou pt ca nu ai auzit de prezumtia de nevinovatie! iar daca omu nu a fost prins in fapt cum se spune si doar era banuit e nevinovat prostule ce esti! iti dau un sfat,nu mai face pe desteptul ca ne-ai dovedit ca nu esti si citeste articolul inainte sa-ti dai cu parerea idiotule.tare as vrea sa te intalnesc face to face sa-ti vad mutra de militian ordinar gunoiule!

Scorpion
07.04.2008. 12:51

Sa nu ne facem iluzii , nici o tara din lume nu seamana cu un pension de domnisoare. Nu toti oamenii de pe glob sunt bine crescuti , indiferent de regimul politic existent intr-o tara.Despre democratie nici nu mai indraznesc sa amintesc. Termenul e folosit cu atita inconstienta incit exista pericolul sa se incetateaneasca la noi in acceptia contrara ; teroarea arbitrarului si a lipsei de buna cuviinta. Fac ce vreau pentru ca e democratie , rosteste si potentantul si omul de rind - si desigur gresesc - nu asta e democratia !
Si nici libertatea infractorului nu poate fi catalogata ca o norma de convietuire. Se poate observa ca infractorul este persoana care beneficiaza de toate drepturile posibile la care un cetatean onest nu viseaza. Infractorul beneficiaza de asistenta juridica gratuita, hrana gratuita, cazare gratuita.....toate utilitatile puse la dispozitia sa in mod gratuit, chiar si victimile.
Nu doresc sa aparam pe cei doi politisti dar nici sa facem din ei niste victime ale unui infractor ordinar.

stop
07.04.2008. 11:51

aia nici in patrula nu-si au locul.pasarelu trebe sa faca si un pic de deratizare!!!!

ZMEU
07.04.2008. 08:44

MIRELE CE FACI CU AIA TATA?

om
07.04.2008. 07:54

2 idioti frustrati!!!

Lovita
06.04.2008. 19:09

Si eu am fost lovita de un politist fara motiv. El avea uniforma eu nu. Il puteam reclama dar l-am lasat in pace, mi-a dat o palma la fund. Repet eu nu aveam uniforma, mai exact haine ... baiat bun a platit inainte.

Privitor
06.04.2008. 02:04

Acesti Bordea şi Vasile mai lucreaza la politie ? si daca da pana cand ?

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: