Adevar sau înscenare? Doctorul Neaţă acuzat de adulter - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Adevar sau înscenare? Doctorul Neaţă acuzat de adulter

Adevar sau înscenare? Doctorul Neaţă acuzat de adulter

Medicul chirurg Gheorghe Neaţă, recent numit în funcţia de director al Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, face din nou victime chiar dacă, de data asta, nu mai poate fi acuzat de malpraxis aşa cum s-a întâmplat în urmă cu zece ani când un pacient din Motru  a rămas nenoricit pe viaţă după o operaţie făcută de către acest doctor.
În povestea de faţă este vorba de o problemă de amor, cu consecinţe destul de grave în cazul în care cineva nu prescrie un tratament adecvat unei inimi de soţ frânte de infidelitatea consoartei preocupate de cu totul altceva decât de căsnicia pe care o are de 20 de ani.

Căsnicie operată, pacientul mort
Violeta are 37 de ani, doi copii majori şi un soţ cu câţiva ani mai mare decât ea ajuns între timp din om neom din cauza problemelor intervenite în căsnicie de când soarta a făcut ca soţia sa să se cunoască cu medicul Gheorghe Neaţă.
 În urmă cu cinci ani fiica sa a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală de urgenţă, iar întâmplarea a făcut ca de gardă la spital să fie doctorul Neaţă care a rezolvat problema copilei şi, în acelaşi timp a rămas în relaţii bune cu mama acesteia pe care a tot văzut-o după aceea, dat fiind faptul că în familie mai mulţi membrii au avut nevoie de intervenţii chirurgicale.
Dintr-una într-alta relaţia dintre femeie şi chirurg s-a sudat din ce în ce mai tare în timp ce căsnicia Violetei devenea tot mai mult un calvar pentru soţul care începuse să bănuiască că medicul se ocupă de ceva mai mult decât sănătatea familiei sale.
Violeta a început să devină o femeie cochetă, să poarte lenjerii pe care soţul le vede doar în vitrinele magazinelor şi la care nu are acces în intimitate, să fie irascibilă ori de câte ori bărbatul său încearcă să limpezească situaţia căsniciei lor, să-şi îndesească vizitele la spital atunci când dr. Neaţă este de gardă şi să vorbească deseori cu acesta la telefon. De câteva ori l-a luat şi pe soţul său în vizită la unitatea medicală ca să scape de cicăleli şi lamentări, dar l-a lăsat de fiecare dată la intrarea în spital motivând că e inoportună prezenţa sa în cabinetul doctorului şi, mai mult decât atât, ar face-o de râs că se ţine scai după ea.
La un moment dat, omul a avut nevoie şi el de o operaţie, iar nevasta a rezolvat imediat situaţia apelând la dr. Neaţă. Soţul s-a făcut bine şi îşi exprimă gratitudinea faţă de medic ori de câte ori are ocazia, dar tot nu poate uita că apariţia sa în viaţa familiei a schimbat definitiv lucrurile în rău. Cât era pe patul de spital i-a trecut prin minte să-l întrebe pe doctor de ce el şi soaţa sa sunt aşa apropiaţi, dar i-a fost ruşine, mai ales că are o fire pacifistă şi spera în sufletul lui ca această poveste să se termine de la sine.
Problemele au ajuns însă să întreacă limita suportabilului, pe Violeta nesatisfăcând-o nimic, nici faptul că soţul a preluat îndatoririle unei gospodine spălând, gătind şi şmotruind prin casă, nici eforturile acestuia de a-şi îmbuna nevasta şi de a aduce căsnicia pe drumul cel bun, măcar de dragul celor doi copii pe care îi au împreună şi a 20 de ani de căsnicie.

Gândurile de pe urmă
Acum omul se gândeşte că n-ar fi trebuit să se însoare cu o femeie mai mică cu opt ani decât el care, în plus, avea şi o stare materială mai bună. Când s-a căsătorit credea că doar dragostea contează, acum însă a ajuns să fie sigur că ar fi trebuit să ţină cont şi de vârsta şi banii consoartei, mai ales când aceasta îl ameninţă că va divorţa şi îl va lăsa sărac lipit pământului.
De câteva zile femeia a plecat la ţară lăsându-şi bărbatul singur cu temerile sale care-l frământă din ce în ce mai tare. Sunt în pragul divorţului, iar el a hotărât să plece de acasă vreo lună-două pe la prieteni şi neamuri, poate aşa se vor linişti apele şi pe nevastă o va ajunge gândul cel bun. În casa în care cei doi au locuit până acum cu copiii e o linişte apăsătoare, lipsesc ţipetele isterice ale femeii care îl acuză că nu e bun de nimic şi muzica veselă pe care o asculta ori de câte ori era binedispusă, sau voia să-l ignore pe el şi să-l facă să sufere. Că e ceva necurat la mijloc în relaţia femeii cu dr. Neaţă s-a prins şi o parte din familia ei, mai ales după ce Violeta a lăsat la rude o plasă cu lenjerie intimă pe care, dintr-un motiv pe care soţul nu-l cunoaşte, aceasta n-a vrut să o ducă acasă. Ca să se despovăreze de toate acestea bărbatul îşi ia lumea în cap pentru o perioadă şi speră într-o minune care să-i readucă nevasta înapoi.

„Vor să lovească în mine pentru că sunt proaspăt director”
Despre chirurgul Gheorghe Neaţă au curs râuri de cerneală, nu despre performanţele sale medicale aşa cum ar fi fost normal, ci despre tragedia pe care a provocat-o în urmă cu zece ani când i-a schimbat definitiv viaţa lui Ion Milconiu după ce l-a operat de subocluzie intestinală. Pentru că la operaţie nu era prezent şi un medic anestezist, dr. Neaţă a efectuat şi anestezia, lucru care a dus la paralizarea ireversibilă a pacientului. Au urmat ani de procese, medicul a fost acuzat oficial de malpraxis şi a trebuit să-şi plătească greşeala în bani: 50.000 de lei daune morale, 8.000 de lei despăgubiri civile, 19.500 lei rentă globală până la pronunţarea sentinţei şi achitarea a câte 300 de lei lunar. Încet, încet scandalul s-a stins iar, de câteva zile, doctorul „Paralizant” supranumit astfel după povestea cu Milconiu, a devenit directorul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu după ce Florin Mergea şi-a dat demisia.  
Încă sub efectul numirii sale în cea mai importantă funcţie din spitalul judeţean, dr. Neaţă a răspuns relaxat la telefon atunci când a fost sunat pentru un punct de vedere. Ca şi când nimic nu l-ar mai putea atinge în noua postură, medicul şi-a păstrat tonusul pe parcursul întregii discuţii. Nu s-a înfuriat că este acuzat de adulter, dar a negat tot timpul că o cunoaşte pe femeie chiar şi în urma unor relaţii profesionale. Deşi aproape toată familia femeii a cunoscut bisturiul medicului Neaţă acesta nu-şi aduce aminte să o fi cunoscut vreodată. În plus, consideră că, dacă barbatul ei a bănuit că i-a cunoscut intim nevasta trebuia să se ducă la el să poarte o discuţie lămuritoare, dar cum n-a făcut asta şi totul a ajuns direct la presă e clar că e vorba de un complot pus la cale de duşmanii săi invidioşi pe statutul recent obţinut.  În timp ce medicul visează de pe piedestalul său planuri diabolice ţesute de cei care nu-l au la inimă, soţul Violetei, în simplitatea vieţii sale de om obişnuit să nu mintă, încă se mai întreabă cum poate să-ţi facă rău un om menit să-ţi facă doar bine.  Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  08.03.2010. 07:13

Comentarii

lili
12.02.2013. 20:05

se poate un nr de tel al domnului dr.?am nevoie pt o programare din cauza unor probleme de sanatate.multumesc anticipat

o cunostinta
05.04.2010. 22:14

nu cred ca dr Neata s-ar compromite.Livia, sotia sa ,e o femeie , frumoasa , respectsta si respectabila ,iar Adina fiica celor doi e un copil extraordinar.Nu mai improscati cu noroi.
Cineva care cunoasste f bine familia Dr.Neata

iulia vasile
12.03.2010. 13:04

Scrie-ti numai niste aberatii,nu inteleg de ce nu i dati tot numele Violetei si sa l aratati si pe papitoiul de sot care se da cu inima franta.Si in plus am cunoscut foarte bine familia si caracterul lui GHE.NEATA.Are o sotie de invidiat si o fiica foarte frumosa.Nu mai manjiti un nume respectat pt niste curve care vor numi bani:))

iolanda
11.03.2010. 13:35

cum putetzi lua in seama vb unui om care sufera de gelozie...si pateaza numele tuturor persoanelor care au tinut la el...urat din partea dvs...ca ati putut declara asa ceva stiind ca aveatzi o familie de invidiat...acum o sa suportatzi consecintele minciunilor spuse mai sus

cristina
10.03.2010. 17:59

buna ziua sunt o fata care cunoaste destul de bine familia despre care vorbiti mai sus si pot afirma cu tarie ca lucrurile mentionate de dumneavoastra mai sus nu sunt adevarate ...faceti din tantar armasar

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: