Campanie electorală expirată - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Campanie electorală expirată

Pe site-urile partidelor politice,

Campanie electorală expirată

Deși, în lumea civilizată, principala modalitate de comunicare cu masele este internetul, în Gorj, partidele politice și liderii lor abia încep să deosebească ștecherul de priză. A dezvolta și a folosi website-uri performante sau rețele de socializare rămâne de domeniul “lucrurilor sfinte” pentru majoritatea partidelor și a personalităților politice din județul de pe Jiul de Sus. Situația aceasta surprinde cu atât mai mult, cu cât ne aflăm în plină campanie electorală, când ar trebui folosit fiecare canal de comunicare cu electoratul.

Geoană conduce PSD-ul, pe site-ul PSD Gorj

PSD Gorj, principala formațiune politică din județ, se mândrește cu un site ce arată ca varza murată împănată cu coji de nucă. Cu excepția a două  - trei materiale, ce-l înfățișează pe Cârciumaru plimbându-l pe Călinoiu prin popor, ca pe Ponta acum patru ani, restul postărilor sunt antice și de demult. Astfel, tinerii social democrați, care se laudă că întrețin acest site, încă n-au aflat că partidul nu mai este condus de Mircea Geoană, semn că grosul articolelor datează de vreo doi ani.

La rubrica “album foto”, găsim “Mircea Geoană la Motru”, la “Jurnal de campanie” – tot ceva de “actualitate”: “Mircea Geoană la Gorj”. Cât privește secțiunea “Echipa PSD - Gorj” este … în constructive. La “Calendar de evenimente”, putem citi exact … nimic, iar la capitolul “Acțiuni”, o “prospătură”: “Liga Aleșilor Locali PSD Gorj 25.11.2010” (!).

Site-ul lui Cârciumaru, un fel de Lăstun al internetului…

Deși n-ați crede, primarul Târgu Jiului, Florin Cârciumaru, deține un site prin care mai comunică din când în când cu alegătorii. Este genul de site pe care-l creezi mai rapid decât o adresă de mail, ceva care amintește de preistoria internetului, deși pare a fi făcut și semnat de Mădălin Tache. Oricum, scriitorul de curte care-i alimentează site-ul lui Cârciumaru este ori foarte puturos, ori foarte prost plătit, având în vedere că se rezumă la a adresa felicitări poporului de 1 decembrie, Crăciun, 1 Martie și Sfintele Paște.

Călinoiu, la frizer de trei ori pe zi

Cu totul altfel stau lucrurile cu staff-ul președintelui executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu. Deși ultimul articol e postat acum două luni, când întâiul agricultor se afla încă în opoziție, site-ul cu pricina chiar lasă impresia că președintele Consiliului Județean Gorj mișcă lumea și că lumea se mișcă în jurul lui. Mai mult decât atât, are și cont de facebook, proaspăt actualizat cu fotografii realizate cu câteva ore înainte, de vreun ziarist de curte, la Novaci, la “urcatul oilor la munte”. Agronom, agronom, dar se preocupă de imaginea lui virtuală…

Banța îi face plecăciuni viitorului șef

Fără să vrem, trecem la PNL, pentru că-l găsim pe liberalul Victor Banța făcându-i plecăciuni, printr-un “like”, lui Ion Călinoiu. Mă rog, dacă gusturile nu se discută, e ciudat felul în care Banța încearcă să intre în echipa președintelui Consiliului Județean, pe locul mazilitului Radu Angheloiu. Vorba poetului: “Ce vrei tu? Noi, bună pace…” Adică, un loc în haită și o parte din pradă, căci s-a sleit tot tăind frunză la câini, ca inspector guvernamental responsabil de drumurile tot mai bombardate ale Gorjului. Deci, la Consiliul Județean Gorj, va fi liniște și pace, mai ales că cel de-al treilea șef, altfel băiat subțire, Ciprian Florescu, va avea în fișa postului un singur lucru de făcut: “ciocu’ mic”. La schimb, Călinoiu l-a și anunțat ca succesor al său, peste 4 ani.

Încă o dovadă irefutabilă că Banța n-are nicio legătură cu MISA

Pe contul personal de Facebook, Victor Banța e bărbat bine în toate afișele electorale în care sprijină, bățos, foști sau viitori primari. Iubirea cam exagerată de sine a fostului prefect irită tot mai mulți alegători.

După ce primarul Scoarței, Aurelian Cotârlău, i-a virat lui Dian Popescu câteva miliarde, bani publici, pentru un stadion deja dărâmat, Banța se pune cu el pe afiș și cere alegătorilor “să continuăm împreună”. Până și telenovelistelor le sare muștarul. Iată ce comentează “Regina Nopții”: “pentru ce-l recomandați???????? ce planuri are????????? ce v-a mai face in com.   Scoarta?????????????????????????????????????”. Tot aici, un alt alegător se arată nevrozat de “papagalii” și “maimuțele urlătoare”, ce au invadat cu afișele lor electorale Facebook-ul. Cine-i ia apărarea potențialului vicepreședinte al Consiliului Județean? Cine-i ia apărarea dintre “zecile de mii” de susținători? O rudă, Gabi Banța, care are ca poză de profil o imagine cu … o spirală a MISA. Se dovedește, astfel, încă o dată că Victor Banța n-are nicio legătură, dar, să fim înțeleși, nicio legătură cu MISA.

PNL Gorj, aproape de zero și pe site…

Pe site-ul PNL Gorj, doar preluări de pe PNL.ro, semn că Dian Popescu este un tip sincer: activitate politică aproape de zero în realitate, deci aproape de zero și pe site. Oricum, cea mai tare este secțiunea “Media”, cu subcategoriile Evenimente, Acțiuni, Declarații, comunicate, Foto, Video, În Presă. Niciunde nu găsim nimic. E normal, pe liniștea asta, doar e … campanie electorală!

Politica, o pedeapsă ce trebuie ispășită, pentru Rușeț și compania

Până aici, n-ați aflat nimic. Dumnezeu pe pământ, așa cum ar spune Victor Ciutacu, este, de departe, site-ul PDL Gorj, în care ultimele “noutăți” datează din … 2010. Iată că și în spațiul virtual, politica pare pentru Rușeț și compania o pedeapsă ce trebuie ispășită. Nimic firesc, nimic natural, nimic din vocative, nimic pentru oameni.

Soția lui Gârjoabă îl perie pe Rușeț, pe Facebook

De departe, cea mai ferventă admiratoare de pe Facebook a senatorului Ion Rușeț este soția lui Corneliu Gîrjoabă, directorul de Resurse Umane de la Complexul Energetic Turceni, care și-a angajat jumătate din neam în ultimii ani în sistemul energetic. Acum, Corneluș este pe făraș, iar Elena Gârjoabă, soția sa, crede că dacă-l alintă pe Rușeț, poate mai prinde o tură cu birou, secretară, mașină și angajări pe mână.

Site-ul UNPR Gorj oferă soluții de remodelare corporală. Pentru Vlaicu?!

De pe site-ul UNPR Gorj, alegătorii pot afla “care este cel mai bun mod de a pierde în greutate” și cum se face “albirea dinților acasă”. Cum aceste metode n-au dat rezultate nici măcar în cazul președintelui Marius Vlaicu, nu cred că are sens să vă bateți capul.

Ilie VIAȘURecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  22.05.2012. 00:09

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: