Teoria conspiraţiei á la Mischie - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Teoria conspiraţiei á la Mischie

Teoria conspiraţiei á la Mischie

Dara Pumneanu
dara.pumneanu@scandaldegorj.ro

Teoria conspiraţiei á la MischieNicolae Mischie a continuat şi în această săptămână seria declaraţiilor împotriva partidului din care a făcut parte ani de zile, PSD. Conform spuselor lui Mischie, foştii săi colegi de partid s-au întâlnit în taină pentru a stabili un plan prin care să-l împiedice să facă dezvăluiri care i-ar incrimina, dar şi să candideze la şefia Consiliului Judeţean Gorj. Preşedintele PNG-CD consideră că pesediştii vor să-i pună beţe în roate pentru că se simt încolţiţi, deşi partidul lui Becali n-a stabilit încă cine va candida la funcţia de preşedinte al consiliului judeţean.

„Pe 13 martie tot staff-ul PSD s-a întâlnit la Călinoiu în birou şi au purtat o discuţie privitoare la modul cum trebuie să acţioneze în situaţia în care eu voi candida la consiliul judeţean. Noi nu înţelegem de ce îşi fac atâtea probleme doar pentru că din partea PNG va candida o persoană. Discuţia a fost foarte aprinsă, indicându-se ca domnul Victor Ponta să acţioneze acolo unde se derulează procesele mele, astfel încât să influenţeze instanţele de judecată de la Deva pentru a se stopa participarea mea în campania electorală, mergându-se cu obrăznicie până la ideea de a se face orice privind privarea mea de libertate spre a nu putea participa. Ba mai mult, s-a vorbit pentru constituirea unui grup de apropriaţi ai mei care să vină şi să trateze cu mine spre a părăsi PNG-ul că îmi asigură locul unu la deputaţi, iar în caz contrar să se treacă la aceste măsuri, mergându-se până la a se organiza un accident, dacă nu iese pasenţa. Mi s-a spus să beau decât dacă desfac eu sticla, păi se poate aşa ceva?”, a spus Mischie. Acesta a mai precizat că rolul lui Victor Ponta nu s-a terminat aici, ci ar fi mers până acolo încât a ameninţat primarii PSD că dacă PNG-ul ia vreun vot în comunele conduse de ei vor avea de suferit.

De sub tirul lui Mischie n-a scăpat, din nou, preşedintele consiliului judeţean, Ion Călinoiu, despre care acesta a declarat că îşi asumă merite ce nu-i aparţin:” „Într-o emisiune televizată, Ion Călinoiu şi-a asumat nişte rezultate deosebite dar care nu îi aparţineau, erau din vremea când eu am condus acest judeţ. Nici aprecierile faţă de Ponta nu au fost mai prejos:” Nu este în stare să se zbată nici pentru comuna în care şi-a făcut vila. Mai bine s-ar preocupa de drumul din comună decât de persoana mea”.

Încrezător în forţele proprii şi în dosarele strânse de-a lungul anilor, Mischie a proferat ameninţări şi la adresa preşedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega: „Am vorbit cu Morega la telefon şi i-am spus: «Stai cuminte! Dacă nu încetezi s-ar putea să scoatem toate dosarele de la PCR până azi!» Eu ştiu unde a greşit Morega şi ştiu unde să caute DNA-ul, le voi uşura munca”, a declarat preşedintele PNG Gorj.

Niciunul dintre pesediştii vizaţi de către Nicolae Mischie nu a răspuns acuzelor aduse, preferând o replică comună servită prin prin purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Ciprian Florescu, care a negat vehement, într-o conferinţă de presă, toate spusele lui Mischie:„Faptul că deputatul Victor Ponta i-ar fi ameninţat pe primarii social-democraţi că vor avea de suferit este total fals. Domnul Nicolae Mischie a avut două mari probleme care l-au terminat din punct de vedere politic: relaţia cu presa şi faptul că a fost informat greşit de acei oameni care au stat în jurul domniei sale. Şi de acestă dată a fost informat greşit. Nici vorbă de o întâlnire subterană între două trei capete din fruntea PSD Gorj care să plănuiască închiderea lui Nicolae Mischie sau un accident. Domnul Nicolae Mischie a fost şi este un personaj politic respectat dar nu mai creează atât de multe valuri, mai ales în rândul PSD, aşa cum şi-ar dori domnia sa”, a spus Ciprian Florescu.

Vicepreşedintele pesediştilor gorjeni, Vasile Popeangă a declarat, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, că urmează o campanie electorală extrem de dură cu atacuri îndreptate în special împotriva PSD-ului: „Va fi o campanie foarte murdară, o să se scoată dosare, scrisori şi orice este posibil pentru a denigra oamenii. Ţinta principală va fi PSD-ul. Este firesc suntem organizaţia cea mai puternică. Organizaţia judeţeană va avea o reacţie foarte rapidă şi concretă pentru a răspunde la atacuri, nu pentru a formula unele noi”, a conchis Popeangă.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  24.03.2008. 07:43

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: