Mischie îşi ameninţă foştii colegi de partid - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Mischie îşi ameninţă foştii colegi de partid

Mischie îşi ameninţă foştii colegi de partid

Silviu Păşoiu
silviu.păşoiu@scandaldegorj.ro

Mischie îşi ameninţă foştii colegi de partidLa numai o zi după ce a fost ales în fruntea filialei Gorj a Partidului Noua Generaţie, Nicolae Mischie a şi sărit la „gâtul ”foştilor colegi din PSD. Acesta i-a acuzat pe liderii locali ai PSD că nu au niciun pic de bun simţ şi se înfruptă şi acum din roadele obţinute de el, şi în plus, nici nu recunosc ce a făcut pentru judeţul Gorj.

„Aceşti copii iresponsabili şi nerecunoscători care îşi alungă părinţii din propria casă politică şi se înfruptă cu neruşinare din merindele agonisite de alţii, ei dovedindu-se neputincioşi, răi şi aroganţi. Unii, de o obrăznicie rar întâlnită chiar şi la profitorii notorii, îşi permit să eticheteze pe cei care au muncit drept «baroni locali», fără a preciza că ei au transformat PSD-ul într-un partid de familie cu atitudini dezgustătoare, josnice, murdare la care, dacă se mai adaugă şi întocmirea de dosare penale, se înţelege de ce Mischie nu mai poate să stea în PSD”, a menţionat cu lacrimi în ochi noul preşedinte al PNG Gorj.

Acesta nu a venit singur în formaţiunea lui Gigi Becali, ci a luat deja doi primari de la Partidul Social Democrat, pe Ion Stănculete de la Primăria Bumbeşti Jiu şi pe Ion Mitru de la Albeni şi a promis că nu se va opri aici, ba mai mult, a spus că PNG Gorj va depăşi performanţele formaţiunii pesediste. Nicolae Mischie a spus că cei mânjiţi şi cei care ar trebui să aibă dosare penale sunt actualii lideri ai PSD Gorj şi nu el.

„În timp ce eu stăteam de vorbă cu cetăţenii, Ion Călinoiu, vicepreşedinte pe atunci, îşi vedea de firme, sugând de fapt fondurile de la consiliul judeţean sau de la primării. O să aveţi surprize foarte mari când o să vedeţi câte firme are Ion Călinoiu înfiinţate tocmai de când acţiona ca vicepreşedinte, da Mischie nu a putut să-şi facă. Eu am procesul cu drumurile în care nu am nicio implicare nu am fost nici preşedinte de licitaţie, nici în comisia de recepţie, la ambele a fost Călinoiu, cu toate astea inculpat este Mischie”, a mai declarat fostul şef al judeţului, precizând că are destulă muniţie să bombardeze în campania electorală.

Popescu: Mischie a expirat

Popescu: Mischie a expiratPreşedintele conservatorilor gorjeni, Sabin Popescu, s-a înscris în trend-ul săptămânii comentând şi el revenirea lui Nicolae Mischie pe eşicherul politic gorjean. Şeful PC a declarat că dacă ar fi fost în locul lui Mischie nu ar mai fi intrat în politică, însă în acelaşi timp recunoaşte că fostul „baron” de Gorj va încurca la nivelul judeţului socotelile anumitor partide.

„Eu cred că reintrarea în politică a domnului Nicolae Mischie deranjază şi cert este că va încurca socotelile anumitor partide. Nu ştiu ce susţinere mai are în Gorj, nu trebuie însă să uităm ce era la uşa dânsului cât a fost preşedinte la consiliul judeţean. Eu îi urez succes, dar părerea mea este că vremea lui a trecut şi eu nu aş mai fi intrat în politică dacă nu eram sigur că reuşesc să fiu cel puţin ceea ce am fost”, a precizat Popescu. Acesta a făcut referire şi la sondajele politice efectuate de unele partide sau primării, pe care le consideră un mod de intoxicare a oamenilor înainte de campania electorală. Popescu nu este împotriva sondajelor, fiind de părere că acestea trebuie făcute, dar să rămână la nivelul instituţiei, nu să fie făcute publice, transformându-se astfel într-o campanie electorală mascată.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  15.03.2008. 22:50

Comentarii

cetateanu turmentat
17.03.2008. 22:58

Bravo nea MISCHIE, ca bine ne mai era pe vremea matale.!!!Acum astia au furat si au jefuit judetul ca nu mai stim incotro sa o luam : in spania la capsune sau in italia la "ciordit".Eu pe mata te votez, ca m-am saturat de Mantogi, de Calinoii si alde specimene care se vor la carma judetului.Da-i inainte cu tupeu si a-i sa vezi ca nu e greu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: