Paharnicul Şchiopu vrea garanţia unei afaceri de succes de la directorul Bălă - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Paharnicul Şchiopu vrea garanţia unei afaceri de succes de la directorul Bălă

Paharnicul Şchiopu vrea garanţia unei afaceri de succes de la directorul Bălă

Paharnicul Şchiopu vrea garanţii de la cuplul Bălă&Boitor pentru a pune pe picioare o afacere la  Penitenciarului Tg-Jiu. Între timp, sindicaliştii părăsesc FSANP precum şobolanii o corabie în flăcări. Şefii de la popota puşcăriei îşi continuă liniştiţi şmenurile cu alimente, bineînţeles cu ştirea conducerii, iar deţinuţii leşină pe capete. Cică nici disponibilizări nu vor fi. Suuuuper bine! Distracţia continuă, tot acolo, la Jiul, după ce vine Schiopu de la mare. Până atunci să nu se schimbe dreaq sigla puscăriei cu Şchiopu&Bălă SRL sau, mai rău, Spitalul 9 Tg-Jiu.

FSANP Şchiopu SRL

Liderul sindical, Florin Şchiopu, “eminenţa cenuşie” a Penitenciarului Tg-Jiu, cel care la ultimul concurs la care a participat, pentru a trece în corpul ofiţerilor, a luat un pic peste nota 4, s-a gândit (!) că nu i-ar strica, în buzunar, nişte bani veniţi dintr-o afacere din bătătura puşcăriei. După ce a golit contul sindicatului şi nu vrea să dea explicaţii nimănui pe această temă, deşi ar trebui să prezinte situaţia financiară Biroului Executiv al FSANP, Şchiopu a pus ochii pe spaţiul commercial din incinta penitenciarului. Culmea tupeului abia acum începe: Şchiopu a cerut garanţii consiliului de conducere al penitenciarului că în cazul în care sindicatul va înfiinţa o firmă, aceasta nu va pierde licitaţia pentru închirierea spaţiului respectiv. Cu alte cuvinte, paharnicul domnilor Bălă şi Boitor le cere acestora să şmenuiască licitaţia în favoarea sa. Până să se gândească cei doi dacă îi îndeplinesc, sau nu, dorinţa şefului de la sindicat acesta şi-a pregătit deja biletele pentru concediu, la mare.

Doar câţiva apropiaţi din gaşca sa se pot bucura de acest privilegiu, pentru sindicaliştii de rând biletele s-au epuizat brusc. Tocmai de aceea tot mai mulţi membrii din FSANP şi-au manifestat intenţia de trece la celelalte două sindicate.
Afacerea cu spaţiul comercial nu ar fi singura girată de către conducerea Penitenciarului Tg-Jiu. De mai multă vreme, popota instituţiei este alimentată cu produse cumpărate de la magazinele din apropierea puşcăriei. Cum sunt contabilizate sumele cheltuite zilnic pentru mâncarea cadrelor e greu de stabilit. Şi mai greu de contabilizat e atunci când sunt cumpărate cantităţi mari de alimente care sunt ulterior vândute angajaţilor penitenciarului fără a li se elibera acestora vreun bon fiscal. Şi, că tot veni vorba de popotă, ar mai fi o problemă: o societate, apropiată sindicalistului Schiopu, furnizează aici băuturile răcoritoare - fără nicio aluzie peiorativă la preferinţele pentru lichide ale şefului de la sindicat.

În timp ce şefimea din puşcărie e preocupată de tot felul de şmenuri, un alt deţinut, care muncea ca electrician în interiorul penitenciarului, a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău. Asta dovedeşte încă odată profesionalismul şi preocuparea celor care conduc compartimentul medical pentru sănătatea deţinuţilor, în condiţiile în care medicul şef face parte din comisia de selecţie a persoanelor private de libertate care pot fi scoase la muncă şi, în mod normal ar trebui să ştie problemele medicale ale acestora.

ANP pe post de condom

De menţionat este faptul că în ultima perioadă au avut loc cinci astfel de incidente la Penitenciarul Tg-Jiu şi, deocamdată, niciun control din partea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) nu a vizitat instituţia de pe V. Alecsandri, 23.
Păi cum să trimită generalul ANP, Ioan Băla, control la Tg-Jiu, doar Costi Bălă, directorul de aici îi e prieten de pe vremea când soţia sa a promovat ofiţer prevenirea criminalităţii – DPCMP (fosta SIPA) – la Penitenciarul din Timişoara când mai marele de la ANP conducea instituţia de pe Bega. Imediat ce Băla a ajuns la conducerea ANP doamna Bălă, în semn de recunoştinţă pentru maculatura produsă ca ofiţer de informaţii la Timişoara, a fost transferată, aproape de casă, la Penitenciarul Pelendava la achiziţii (!).
Dar cea mai tare informaţie din această săptămână vine chiar de la mai marele Penitenciarului Tg-Jiu: Bălă a declarat presei că instituţia se confruntă cu deficit de personal şi nu vor mai avea loc disponibilizări, mai ales că, recent, 14 cadre s-au pensionat. Total neadevărat, spun unele surse. 20% dintre angajaţii instituţiei vor fi disponibilizaţi în perioada imediat următoare, consiliul de coordonare, adică Bălă, urmând să stabilească, pe baza unor criterii inexistente la această oră, cine pleacă acasă. Deja au început presiunile...dar povestim data viitoare.

Claudiu MateiRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  02.07.2010. 07:22

Comentarii

Dondera Constanti
24.01.2013. 14:23

esti tare lupa
ptr dreptatea

LUPU
08.07.2010. 12:48

BALA cara stinci cu masina si se incalzeste iarna cu lemne aduse de Hortopan de la Tismana si face pe marele legist da se va duce cu sustinerea lui cu tot Boitor e destept ca pleaca inainte de marele razboi si il lasa pe Popescu Alin director ca sa isi rupa gitutul si sa mai ia o pedeapsa pe care sa o conteste degeaba si sa ramina cu ea cu reclamatiile de la hoti la tg jiu o conditie sa fi director adjunct e sa fi sanctionat disciplinar,Ministerul Justitiei doarme.

serghei
07.07.2010. 22:17

Bala C-tin este cunoscut mai in toate penitenciarele in care a fost director ca a instituit un management defectuos , ura intre oameni , discriminari si sustinerea clietelei proprii ( rude ,prieteni,etc).
Din pacate nu vede nimeni ca acest agarici promovat director fara concurs nu are nici o calitate .

karma
07.07.2010. 10:22

Leo,comentariul tau arata nivelul celor mai multi dintre voi si capacitatea din putul gandirii nu va mai agitati ca e timp pentru toate si nu mai postati comentarii din care sa rezulte marile voastre calitati,ati cistigat puscaria e a voastra si a urmasilor urmasilor vostri DIXIT.Calm,ca va descurcati voi cumva!Lasati ura ca nu e buna si duce la imbolnavire,cel putin onanistii nu au relatii cu sotiile colegilor sau cu colegele mai singure!

leo
06.07.2010. 23:15

Singura firma infiintata in cadrul sindicatului Solidaritatea este una care distribuie multa carne pentru frigiderul lui Filis.Carnea respectiva este donata de conducerea penitenciarului si cadrele acestui penitenciar!
Toti care-l ,,iubesc,, pe Filis ONANISTUL sunt rugati de FIRMA SINDICATULUI SOLIDARITATEA sa participe cu cate o bucata de carne ,mai mica sau mai mare,in functie de dotarea fiecaruia !

lider
05.07.2010. 21:01

Fac parte din acest sindicat dar dupa toate aceste dezvaluiri relatate de acest ziar ma face sa gindesc ca un simbure de adevar exista.Daca se va intimpla acest lucru referitor la infintarea unei firme in cadrul sindicatului Solidaritatea pentru a aproviziona magazinul din cadrul unitati care deserveste si pune la dispozitie alimente pe care le pot cumpara detinuti eu spun ca este ilegal,iar mambri acestui sindicat nu vor tolera asa ceva si vor lua atitudine deoarece sindicatul se ocupa cu altceva ,principala obligaţie a organizaţiei sindicale va fi aceea de a asigura permanent protecţia salariaţilor în a obţine avantaje sociale sau de a limita consecinţele unor decizii date de A.N.P sau de către conducerea penitenciarului.Eu nu cred ca aceasta conducere a penitenciarului va tolera asa ceva deoarece ii cunosc si stiu cum pun ei problema,eu nu cred ca vor asculta ei de schiopu.
schiopule eu iti dau un sfat nu poti sa faci asa ceva eu stiu ca tu vrei sa ai anumite avantaje dar gindeste cu capul nu cu picioarele,sper sa nu fie prea tirziu.
Domnilor directori va stimez sunteti un exemplu dar nu cadeti in aceasta capcana intinsa de schiopu deoarece este slab.

metru patrat
02.07.2010. 14:07

Schiopu nu da explicatii la nimeni e agentul suprem si ce daca vrea chioscul el tot ce vrea are ca e tare.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: