Pedelistul Florinel Ninu a ajuns din învăţător funcţionar la Direcţia Generală a Finanţelor Publice - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Pedelistul Florinel Ninu a ajuns din învăţător funcţionar la Direcţia Generală a Finanţelor Publice

Pedelistul Florinel Ninu a ajuns din învăţător funcţionar la Direcţia Generală a Finanţelor Publice

Deşi în Gorj rata şomajului este în creştere şi locurile de muncă se găsesc din ce în ce mai greu, pedeliştii găsesc, dacă nu inventează posturi pentru lipitorii de afişe, rămaşi pe dinafară. Este şi cazul lui Florinel Ninu, de profesie învăţător, care, după ce a terminat Fcaultatea de Drept a aterizat în fruntea fostului SAPARD Gorj, în perioada guvernării PD-L- PNL. Din 2009, liderii PD-L şi-au dat seama că Ninu se pricepe şi economie şi finanţe şi a ajuns comisar şef adjunct al Gărzii Financiare Gorj. Dat afară în urmă cu o lună de la această instituţie, numirea sa fiind nelegală, Florinel Ninu a zburat la Finanţe, protectorii săi din PD-L, în special Maria Moţa, având grijă din timp ca acesta să nu rămână şomer.

Ion Cupă, fostul şef al Direcţiei Generale de Finanţe Publice Gorj, a inventat pe loc câteva posturi de funcţionari pentru directoraşii pedelişti numiţi abuzin în fruntea instituţiilor publice, gen Ninu sau Pompiliu Ciolacu Jr., de la Cultură. Apropiaţi de-ai lui Ninu au precizat că acesta aşteaptă să revină la Garda Financiară, după ce actualul şef Traian Iana va fi revocat din funcţie, chiar dacă şi-a câştigat postul în instanţă.
Culmea este că fostul director de la Direcţia de Cultură Gorj, Pompiliu Ciolacu, după ce a promovat concursul şi-a dat seama după o săptămână că această meserie îl depăşeşte cu mult şi s-a apucat să cânte la chitară, ceea ce ştie el mai bine să facă.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  17.06.2010. 10:21

Comentarii

florinela ninuţa
03.07.2010. 15:08

Florinel e copilaş...Eu îi ştiu pe unii care au fost repetenţi,care nu pot închega o frază şi au ajuns mari inspectori pe la ISJ Gorj.E jenant să-i vezi făcând inspecţii foştilor lor colegi premianţi.ACUM ,AJUTAŢI DE NOUL REGIM,AU LICENŢE ŞI PRETENŢII.CONCLUZ CARE TE ŢINE ÎN SPATE ŞI CAMELEONISMUL ETERN.EUROPARLAMENTARUL GIGI BECALI,MARELE NOSTRU ÎNVĂŢAT,AR SPUNE,CU LIMBAJUL SĂU CULTIVAT,-HAHALERE!!!

florinela
03.07.2010. 14:48

Asta nu e nimic.Eu am văzut repetenţi care au ajuns inspectori la IsJ Gorj şi care,uitând cine sunt,le fac inspecţii foştilor colegi premianţi...Nu contează cine eşti,contează partidul care te susţine şi cât de bun cameleon eşti la momentul potrivit.

Dan Iordache
23.06.2010. 21:44

Ninu macar este jurist, dar Ciolacu Jr. (n.n. al mic care-l suna pe tata pentru orice) a terminat Facultatea de Teologie şi a ajuns functionar public. Poate sa ierte pacatele contribuabililor.

PDL
22.06.2010. 08:25

Ati gresit Protectorul. Ninu e de fapt finul lui Cosmin Popescu....

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: