Sub conducerea unui director numit pe criterii politice, Colegiul Tehnologic Mătăsari, în pragul decăderii - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Sub conducerea unui director numit pe criterii politice, Colegiul Tehnologic Mătăsari, în pragul decăderii

Sub conducerea unui director numit pe criterii politice, Colegiul Tehnologic Mătăsari, în pragul decăderii


Numirea pe criterii politice în funcţiile de conducere ale instituţiilor şcolare poate transforma o unitate de învăţământ, cândva prestigioasă, într-o amintire îndepărtată a ceea ce era pe vremuri, demonstrând astfel că simpatizarea cu partidul potrivit nu te face nici mai deştept şi nici mai competent să coordonezi destinele unei şcoli. Un exemplu bun în acest sens este cazul Colegiului Naţional Tehnologic Mătăsari, colegiu cu o dotare excepţională unde s-ar fi putut face cu uşurinţă performanţă şcolară în continuare dacă soarta portocalie nu l-ar fi adus la cârmă, de un an şi jumătate, pe Ion Săceanu, nepotul primarului din localitate, Gheorghe Gaşpar.

Dotare excepţională, competenţă lamentabilă

Primul colegiu tehnologic naţional rural din ţară face totală discordanţă cu imaginea de ansamblu oferită de sărăcăcioasa şi aproape abandonata localitate Mătăsari, dispunând de o clădire dotată cu tot ceea ce este necesar unui proces de învăţământ desfăşurat în bune condiţii. Există 27 de săli de clasă, din care 16 laboratoare şi cabinete, fiecare înzestrată cu aparatură ultramodernă: videoproiectoare, retroproiectoare, televizoare color, calculatoare conectate la internet, etc. Acest colegiu de ţară dispune chiar şi de un amfiteatru utilat după standardele europene. Ceea ce lipseşte din acest peisaj este însă un director care să ştie cum să exploateze toate aceste dotări pentru ca numele colegiului să se audă rostit deseori atunci când vine vorba de rezultate excepţionale.
Ion Săceanu a ajuns director în urmă cu un an şi jumătate, susţinut fiind de către conducerea Inspectoratului Şcolar Gorj, după cum spun surse din interiorul colegiului. Săceanu a răzbătut greu în lumea învăţământului după ce a dat de vreo patru ori examen pentru a se titulariza la o catedră de informatică şi, deşi probabil nici el nu se aştepta la o carieră strălucită, lucrurile au evoluat cum nu se poate mai bine, favorizate şi de contextul politic. Venirea sa în fruntea colegiului n-a avut însă un efect benefic asupra unităţii şcolare, numărul elevilor scăzând, în ultimul timp, cu 275, echivalentul a 10 clase dar şi cu 17 posturi didactice, lucru ce poate declanşa un dezastru având în vedere descentralizarea în funcţie de numărul de elevi. Gurile rele spun că dezinteresul faţă de colegiul care cândva atrăgea sute de elevi se datorează şi profesorilor care nu sunt tocmai vârful capacităţii, având în vedere că directorul a avut grijă să aducă în unitate rude, prieteni şi „pile” ale susţinătorilor săi din inspectorat. De exemplu, soţia lui Săceanu predă acum franceza, după ce şi-a terminat facultatea la fără frecvenţă, iar fratele acestuia face pe profesorul de discipline tehnice după ce, pe timpul când era elev, avea probleme mereu cu corijenţele. Nici profesoarele de informatică şi engleză nu excelează, la examenul naţional de titularizare acestea demonstrând că au cunoştinţe doar de nota doi.

Colegiul Mătăsari, viitoare lăuzie

Cu un director deloc interesat să ducă mai departe prestigiul unităţii şcolare pe care o conduce şi profesori care nu impun respect elevilor, lucrurile au început să scape de sub control încet, dar sigur. Baza materială a suferit pabuge însemnate fiind distrusă în parte de elevi scăpaţi de sub control, profesorii nu intră la ore dacă nu au chef, preferând să formeze bisericuţe pe la colţuri şi să bârfească ceea ce se întâmplă acum în şcoală.
Colegiu poate căpăta cu uşurinţă şi statutul de maternitate, două dintre elevele sale depăşind de mult momentul adolescenţei nevinovate. Una dintre ele, aflată acum în clasa XII-a a devenit mamă încă din clasa a VII-a, iar cealălaltă este gravidă în luna a 7-a.
Camelia Bibere, inspector şcolar general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Gorj, consideră că lucrurile stau cum nu se poate mai bine la Mătăsari, fapt ce nu e de mirare având în vedere că ea este cea care a ajutat la ascensiunea lui Ion Săceanu în funcţia de director, iar în prezent îi oferă tot sprijinul de care are nevoie.
Bibere a confirmat că Săceanu a susţinut de patru ori examenul de titularizare dar nu pentru că n-ar fi obţinut notă de trecere, ci pentru că n-a vrut să capete un post în Târgu-Jiu, dorind să ajungă la Mătăsari unde de abia a patra oară s-a ivit un loc liber.
Deşi ar trebui să fie la curent cu aceste lucruri, mai ales că nu demult au mai apărut informaţii în presă despre situaţia de la Colegiu Mătăsari şi ar fi trebuit să se documenteze măcar din curiozitate, Camelia Bibere nu are habar despre pregătirea profesională a profesoarelor de informatică şi engleză şi nici despre faptul că fratele directorului predă la colegiu, deşi în timpul şcolii nu l-a dat deşteptăciunea afară din casă.

Despre elevele mămici n-a putut spune decât că nu li se poate îngrădi dreptul la educaţie dar, totuşi, IŞJ Gorj a declanşat deja o anchetă care să lămurească problema.
Nici în privinţa reducerii numărului de posturi didactice şi de elevi, Bibere nu se impacientează considerând că este normal pentru că peste tot s-a ajuns la astfel de reduceri.

Ştiind că există o susţinere solidă la inspectoratul şcolar, reprezentanţii Colegiului Naţional Tehnoligc Mătăsari nu s-au obosit să răspundă la întrebările redacţiei. Directorul Ion Săceanu era plecat pe undeva prin colegiu şi n-a fost de găsit, iar directoarea adjunctă nu avea starea sufletească să stea de vorbă cu presa.

Neli MateiRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  03.06.2010. 13:06

Comentarii

anonim
20.11.2011. 10:22

imi cer scuze ca ma bag, insa ce vad scris in majoritatea articolelor ma oripileaza... in primul rand chiar daca saceanu are sau nu amante este fix problema lui. lui ar trebui sa ii fie rusine ca s-a incurcat cu pr cea mai buna a sotiei lui, si elidei ca ii face asta pr ei otilia care are un suflet extraordinar. dar asta este un subiect prea putin important. eu sunt o fosta eleva a acestui colegiu si va spun ca TICA a stiut sa impuna respect chiar daca a fost impus acest respect cu pretul dusmaniei dintre elevi, parinti, profesori contra lui. SACEANU a investit bani multi in acel colegiu( toate wc-urile au fost refacute , nu va pot explicat cum aratau budele cand eram eu la scoala, pe vremea lui tica,termopane, jaluzele verticale si multe alte investitii care nu au fost facute cu 2 lei)?iar RODICA DANCIU actuala directoare nici macar un minim de rspect nu-si impune. zilele trecute am participat la sarbatoarea colegiului si in sala de sport s-au tinut anumite activitati unde elevi au luat parte insa intr-un mod foarte galagios. DECI domnilor si domnisoarelor care va ocupati cu calomnierea acestori oameni ganditi-va bine.... Si fratele domnului saceanu va pot asigura eu ca are facultatea terminata. iar cel care spunea ca tatal lui saceanu a umblat pe la usi sa il puna din nou pe saceanu director va asigur eu ca in momentul in care saceanu nu a mai fost director tatal acestuia era decedat asa ca purtati-va ca atare si ganditi-va ca sunt si ei oameni. imi cer scuze ca poate v-am plictisit cu acest comentariu insa trebuia sa spun ce aveam pe suflet.

diana
22.09.2011. 02:49

nu va face nimeni ce a facut domnul tica dadalau pt ca domnul dadalau a facut un colegiu de renume dar saceanu si danciu au facut scoala nostra de ras sunt o fosta eleva a acestui colegiu si mie rusine ca au ajunsi directori saceanu si danciu ca sunt niste japite nu stiu sa conduca o scola o profesora de tge si un prof de mate info nu sunt capabil va asigur de asta ca domnul dadalau a fost si profu lu mama si a avut ce sa invete de la dansu dar eu de la saceanu si danciu nu am avut ce sa invat pt ca nu stiu sa predea la o oara vin cu lectiile scrise pe foaie rusine sa le fie

moni
30.08.2011. 11:39

la Colegiul Tehnic Matasari au survenit schimbari si anume Elida si-a pierdut functia de amanta,Saceanu pe cea de director,Petre de profesor,mai incearca ei sa intimideze prin intermediul petitiei dar nu le tine ,ajunsesera de nu le mai ajungeai cu prajina de nas,dar ce sa faci totul in viata se plateste mai devreme sau mai tarziu,insa ei nu stiu sa piarda poate vor invata pe percurs ca nimic nu ramane neplatit,rusine sa le fie ca au facut scoala de ras rade un judet intreg de ei

irina
23.08.2011. 16:05

argatii lui saceanu tremura de frica ca isi pierde acesta functia si nu mai au sustinere au inceput sa stranga semnaturi pentru a-l pastra pe iubitul lor sef la conducerea scolii,cine se teme de schimbare nimeni altii decat lenesii si nepregatitii care n-au nici o treaba cu scoala ,pur si simplu au si ei un servici,mananca banii statului degeaba.

claudel
17.08.2011. 15:48

Claudito nu mai judeca directorii dupa spusele inchipuitului tau copil.Nu esti parinte.Minti.Mese si lingai ai numai in capul tau.

claudia
10.08.2011. 22:13

mai claudele nu lucrez in scoala, sunt parinte si spune copilul acasa cand i-l intreb ce a facut in ziua respectiva la scoala,parerea mea este sa-ti vezi de treba ta ca se stie in tot judetul cu ce se ocupa actuala conducere a scolii si ce rang poarta acestia,ce va supara adevarul?

claudel
07.08.2011. 16:35

Dar de unde stii de mese?Lucrezi in scoala Claudia?Ai vazut cum se fura si poti dovedi?Ai invatat carte de la domnii directori si ai vazut ca sint analfabeti?Ai vorbit cu lingaii si nu ti-a placut? stai dreapta si maninca ce trebuie,nu te mai uita in castroanele altora!

claudia
03.08.2011. 13:18

stimata redactie sa nu asteptati sa va raspunda la intrebari directorul Saceanu Ion sau directoarea adjuncta Rodica Danciu pentru ca acestia sunt niste analfabetii si niste hoti ,in timpul anului scolar zilnic te imbata mirosul de mancare traditionala de la chefurile pe care le fac in scoala impreuna cu lingaii lor,au transformat scoala in restaurant.

isabela
28.07.2011. 14:11

intemeietorul colegiului tehnic matasari Ion Dadalau se rascoleste in mormant datorita actualei conduceri a liceului(Saceanu Ion,Purdescu Claudiu ai Danciu Rodica)toti numiti politic si facuti oameni de Tica Dadalau omul caruia ar trebui sa-i poarte respect,nu se intampla acest lucru.Acesti incompetenti nu stiu decat sa fure si sa-si bata joc de scoala si nu in ultimul rand de parintii elevilor,pe ei nu-i intereseaza faptul ca acestia fac eforturi sa-si trimita copii la scoala,la ei primeaza relatiile si interesele lor.Mai au putin si trimit in locul lor la ore femeile de servici,ca doar trebuie sa iese si elevii lor tot niste anafabeti ca ei.

irina
25.07.2011. 13:59

Doamna Bibere vorbeste frumos de Saceanu deoarece este una din amantele lui.

dana
25.07.2011. 13:48

Directorul de la Colegiul Tehnic Matasari numit politic si-a angajat fratele si amanta fara sa participe la examen,se mira ce-a ajuns.Daca nu-l facea d-l Dadalau om nu stiu ce faceau semianalfabetii de mai sus.Nevasta actualului director lasa copii in grija laborantei in timpul programului scolar si statea la barfa,s-a alea nimic de acel colegiu cu renume sub conducerea d-lui Dadalau,pacat .Parintii elevilor ar trebui sa verifice cu cine fac odraslele lor carte,cu niste semianalfabeti cu exceptia d-lui Dadalau si a d-ei Luminita.

NU STIU
22.03.2011. 18:34

Acest director ION SACEANU ,,este un infractor el cu fratele sau cand liceul matasaari cu teroare ,,,fura mai mult ca un guvernant si el si asa zisul domnu primar gaspar sa isi aduca aminte cand erau coringentii pe la scoala ,,fratele lu saceanu sa isi aduca aminte ca el nu are nici liceul terminat si era cel mai tare la corigente ,,cand. ION Saceanu ,,este un asa zis infractor si traieste din bani publicii oamenii bunii ,,nu il mai ascundeti pe acest om spuneti adevarul ...la fel si verisorul lui Gaspar domnul primar care in 2009-2010 a avut in fiecare luna salariu de 100 de milioane in fiecare luna ,,liceul matasari a fost ridicat cu ajutoru domnului Dadalau ,,,care a ridicat liceul la un nivel iar infractorul Ion Saceanu la coborat..dimineata domnul saceanu da ordin la femeile de servici ca elevii sa fiie tynuty afara in frig ,,,pana cand incep orele ,,mai nou COLEGIUL TEHNIC MATASARI sa transformat intr-un bordel ,,,unii elevii intretyn relatye sexuale prin WC ,,,alte eleve apar prin filme porno pe internet ,,,si vin diferityy indivizii si te bat in LICEUU iar daca te duci la director o sa iti zica 'ce imi zici mie ,nu ai parintii' e vai de el un increzut si are numai besinii in cap dar cel mai important este ca trayeste din banii nostrii ai oamenilor ...din bani publici....JOSSS cu ACEST Infractor JOS cu HULIGanul ....JOS CU ACEST LIMBRIC

anonim
09.11.2010. 22:14

ei, aveti grija mare de stricatele di acest liceu cu o reputatie fff proasta..BARBACIORU IONELA DE LA A 12A, a speriat liceul.. eu in locul directorului as exmatricula-o odata ptr totdeauna din acest liceu. ce exemplu da aia in liceul si clasa ei? exemplu de CURVA, asa se procedeaza in acest liceu? desparte familii la greu pe unde umbla, cateaua aia...exmatriculati-o ptr ca da un exmplu oribil liceului nostru...va multumesc...

Anonim
07.09.2010. 14:32

Eu am citit ingrozit acest articol.Se vede clar.Unii invidiaza pe altii.Fratilor atata timp cand nu-ti convine ceva ataci.Nu asta e metoda.Nu incercati sa patati imaginea liceului.Se vede ca aveti ceva personal.Dar acum nu sa apara peste tot.Sa ajungi profesor e greu.Sa ajungi director e si mai greu.Sa conduci Colegiul Tehnic Matasari e o mandrie.Sa faci performante e tot ce ti-ai dorit.Hai sa luptam toti.Nu numai unu.Sunt contra atacurilor de genul asta.Ideea principala.

busu
03.08.2010. 23:04

Aceste comentarii sunt fabricate de un fost neosecurist inca in viata,care ajutat de cativa libidinosi de ziaristi stirbi,au incercat sa denigreze imaginea colegiului si a profesorilor din matasari.Acestia sunt TICAlosu dadalau si ziaristul analfabet NICU,niste mizerabili.Nu intelegi domnule D de la dobitoc ca nu mai esti dorit!

psss
14.07.2010. 21:07

sa nu auda otiluta.....de .....ediluta.......

stiu
14.07.2010. 16:58

saceanule, esti prea bine crescut,daca taci!tatucul a batut pe la toate partidele pe la usa , sa-l puna la loc director,dar se feresc toti ca dracu de tamaie,la cate ilegalitati a comis, de nu mai pridideau altii sa le repare!de cand este director saceanu, liceul are alta fata si material dar si educational si legislativ!

dorin
14.07.2010. 16:04

bai nene, chiar crezi ca toti sunt dupa chipul si asemanarea ta?lasa-l pe saceanu sa-si faca datoria, ca tu ai facut numai porcarii cat ai fost pe scaunul de director?ce poti sa ne spui despre ilegalitatile comise de dumneata?le-ai uitat?lasa-l pe saceanu sa conduca ,indiferent de cine este pus, ca stie legislatie, e bun manager si are si adjuncti buni!nu mai baga batul prin gard,ca s-ar putea sa iasa la iveala multe porcarele din mandatul mataluta!

nustiu
14.07.2010. 09:53

aveti dreptate............e un prost directorul de la Matasari........un afemeiat care traieste cu cea mai buna prietena a sotiei lui.......o mare doamna care o cheama Elida Staniloiu......sta toata ziua cu el in birou si nu are timp de scoala..........noroc ca are oameni capabili care lucreaza pentru el

secret
11.07.2010. 09:55

Verificati si partea buna a scolii.Clase facute din prima ,cu maxim de elevi.Bacalaureat luat cu procent mare,deci elevii invata si in Matasari.

verificaty liceul matasari
07.07.2010. 00:49

acest infractor care nu isi merita functia acest indivit care detyne putere ION SACEANU este omul care a distrus si va distruge colegiul tehnic matasari....invat la liceul tehnik matasari si mam documentat de asa zisul director ION SACEANU .domnul director in anul 2008-2009 a primit 5 miliarde lei vechii din care domnul director ION Saceanu a investyt in scoala dar o mare suma din bani unde este?va spun din surse sigure ca se afla la domnul ION SACEANU in buzunare ...in colegiul tehnic matasari ..intar cine vrea se fac scandaluri se bat toty huligani iar domnul director sau mai bine spus infractor nu este in stare sa angajeze un paznic la poarta pentru ca banii se duc la el acasa ...si asa zisul director ION SACEANU agreseaza copii verbal cu jigniri iar de multe orii ii loveste ...si este adevarat fartele lui nu are nici o facultate nu are nimik si este profesor la colegiul tehnic matasari.....IN 2009 a sosit la C.t MATASARI un atrenor de arte martiale care a incheiat un contract cu C.T.mATASARI acest antrenor pe numele sau BEBE KHESERU a vrut sa ridici liceul C.T Matasari pe plan sportiv Domnul director ION SACEANU ia CERUT CATE 1OO LEI NOI PE ZII DE antrenament cai ii foloseste sala unde sau dus acesty bani nu cred ca sa investyt in C.T MATASARI ...fac un anunt public veniti cu camera ascunsa in C.T matasari sa vedeti ce se intampla

daniel dudau
29.06.2010. 09:19

De ce ponegriti oamenii care au invatat atatia copii?
Eu sunt unul dintre aceia care au invatat in acel liceu.
Nu-mi place cuvintele de ocara pe care le aduceti acestor oameni...eu stiu ca sunt integri , pentru ca de la dansii am invat sa fiu om , sa am un scop in viata, sa am o meserie si nu un viitor.
Ce inseamna asta aruncati cu mizerii si acuze ca dansii au facut si au dres,credeti ca d-voastra va descurcati mai bine?
Este greu sa intretii un liceu...tin minte ca plecam ca sa culegem macese... Aveam si practica..Si toti acesti bani unde credeti ca se duceau? va zic eu la fondurile scolii, ptr.intretinerea ei...
Dansii au facut cu au crezut de cuviinta si cred ca sunt destul de scolit pentru a ma contrazice pe acesta tema...
Apropo ca tot am citit de gravididate in liceu , ce vina au profesorii? scoala vietii se invata in familie . acolo unde parintii spun copiilor ce este permis sau nu...
Hai sa stam stramb si sa judecam drept : ce vina are profesorii ca nu stiu care fata chiuleste si pleaca aiurea, la naiba in praznic, pentru a face sex...
Scuze de cuvinte ,dar asta este cruda realitate,o realitate pe care o aruncati pe umerii profesorilor...Scuzati franceza : profesorii au tras de fete? eu nu cred, de ce sa aiba vina profesorul ca elevul este idiot si ca nu a invatat de la parinti ce este interzis si ce nu?..Revin peste ceva timp sa vad cine indrazneste sa zica ceva la cele zise de mine ...Un fost elev al liceului ...Daniel Dudau

justiţiarul
17.06.2010. 13:35

ISJ Gorj gâfâie de politruci si cameleoni politici incompetenţi,care se dedau la orice mârşăvie pentru a rămâne la ciolan.Ministerul Educaţiei ar trebui să facă o curăţenie generală acolo.DE ACOLO VINE CRIZA.

justiţiarul
17.06.2010. 13:24

ISJGorjeste o cloacă de incompetenţi, care numeşte directori pe criterii politice si care,apoi,îi apără şi le cocoloşeşte abuzurile.
.

grasau
10.06.2010. 14:13

Cu permisiunea dvs m-as baga si eu in aceasta discutie pe care o gasii din intamplaresi as zice asa:Toti(toate) exagerati la greu cand vorbiti si faceti remarci probabil ca sunteti nervosi, dar eu il cunosc pe Tica de cand eram la UTC instructor (apropo de expresia "comunist imputit") , si eu si Tica Si multi altii am fost comunisti , dar nicunul n-am fost "imputiti" , pentru ca ceea ce faceam noi nu putea , cum pute acum ce faceti voi.Facurati greva?Nu ca va este frica , va dau astia afara, tot de frica inghititi si radeti (ranjiti)la fiecare gluma de doi lei a sefului vostru actual, ca sa aratati cat de inteligent este si ce glume bune face.Noi comunistii am muncit si i-am pus si pe altii la munca , voi ati munci , dar n-aveti unde si tot strigati in gura mare MAI BINE SOMER DECAT COMUNIST !!! ?????
Ascultati-mi sfatul : Nu-l mai certati pe Tica ca va pus la munca , ca ia uitati ce bine va prins sunteti tari in cleanta , a scos politicieni eminenti din voi , maine o sa va vad in parlament pe toti.
daca Tica are 30% rautate si 70% bunatate , la voi e invers si pacat ca sunteti tineri si sariti prea usor la batatie.La vedere buna!

Stamate
09.06.2010. 11:33

NU il comparati pe Ion Dadalau cu Mitica Dadalau ,primul a fost om adevarat ,un adevarat conducator si profesor bun , iar celalalt a fost si este un mare PORC

catre stalinistul
09.06.2010. 11:28

Nu patati onoarea acestui baiat care a fost un om deosebit si un profesor desavarsit .a fost singurul din scoala care a indraznit sa spuna adevarul despre oprimarea si nemerniciile facute de securistul TICA DADALAU

Dan
08.06.2010. 22:26

Am citit si eu toate comentariile si vreau sa spun urmatoarele:
Sunt parinte , am doi copii la liceu acolo si lucrez la cariera , dar vreau sa va amintesc d-lor profesori si eleve(Maria )ca mancati o paine din scola aia care da ca nu eraou acesti Dadalai , ea nu era cum simplu: Ea s-a construit prin anii "80 cand era director Ion dadalau , Dumnezeu sa-l ierete iar tu Nelule erai un elev oarecare acolo la liceu , coleg cu unchit-o Gaspar baieti silitori ca ala l-a rupt in campania electorala pe Dl Ion acum vreo 10 ani si a castigat Primaria , mancand 100miliarde in fiecare an , bani care o sa-l intrebe cineva de ei , dar asta-i alta treaba.Dar degeaba era Ion daca n-avea sustinere de sus de la judet , iar acolo se afla fratele sau Tica .Asa cei doi ajutati si de alti oameni de bine au reusit sa faca acest liceu, pe care tu-l conduci catre ce ?
Bai voi sa nu-i treceti nici prin fata acestui om daca aveti bun simt in voi, o fi el asa cum e , dar voi cum o sa fiti la 60 de ani ca acum sunteti niste aroganti !V-ati unit toti si il bombardati intruna , asa va respectati voi profesorul vostru care va facut oameni?Asa o sa va respecte si pe voi elevii vostrii!Oamenii astia se apropie de pensie , dar ii doare in suflet de locul in care au muncit o viata , iar altii isi bat joc! Ala pe care IL IUBEATI VOI , mi-a spus copii ca parca masina tot timpul in spatele masinii lu Tica , cauta scandal cu lumanarea aprinsa , arunca cu banii lu tasu si-n stanaga si-n dreapta ca nu-i muncaea el , dar nu-i treaba mea , a fost clar un copil rasfatat si uite rezultatul ...
Sper sa reveniti cu picioarele pe pamant si sa va vedeti fiecare lungul nasului, cine taie cu sabia de sabie are parte, ganditi bine ce faceti si nu mai atacati ca lupii flamanzi un LEU batran , folositi acest LEU . Cea facut acest LEU e tot ce va ramane pentru copii nostrii in aceasta vagauna numita MATASARI , daca traia fratesu il facea oras.Iar tu fat-o vezi-ti de cartea ta nu te baga peste cei mari , ca uite ce fac fetele din ziua de azi daca le e gandul in alta parte.Sa auzim de bine!

patrasinca
08.06.2010. 00:27

eu am fost profesor acolo un an in 2007 fiind din calafat si avand o fundatie culturala numita semn am participat la multe actiuni cu elevii din matasari si ca semn de multumire ,faimosul si securistul dadalau mi-a spart camera de la camin si a bagat muncitori desi caminul era gol iar hainele ,cartile ,biblia,tricolorul romanesc,mi le-a aruncat in camera elevilor.Am sunat la presa locala sa prezint acest monstruos abuz dar s-a intors din drum si nici nu a verificat ,fiind dirijata de ilustul Stalin de la telefonul rosu.Asa ca am vrut si eu sa ma tina minte si m-am ridicat in picioare pe masa asa cum el m-a calcat in picioare si m-a scos din camera unde eu am zugravit si am tras apa curenta pe cheltuiala mea,am luat in maini tricolorul si biblia si am spus:eu cred in aceste valori ale neamului romanesc ,pe care dumneata mi le-ai aruncat,dar noi vom mai fi,dar dumneavoastra nu veti mai fi,si asa a fost si asa va fi.Pe cel care l-ai numit DUMNEZEU,NU DOARME CI VA VENI SA TE IA

stanilistu
07.06.2010. 23:54

toti care au luat posturi in toamna au dat si concurs de suplinire mai comunist imputit

aaa
07.06.2010. 15:02

Se poate verifica:
- profesoara de engleza-Tomescu Diana titularizare 2009 -nota 3.20
-Fratele d-lui director Saceanu nu a participat la niciun examen si este pe functie de profesor.....
etc...

eu
07.06.2010. 13:31

Acuzele aduse directorului sunt nefondate...
Sunt sigur ca tot politica-i de vina...bat-o vina...

tykyly
07.06.2010. 13:26

Fiecare om, are dreptul la viaţă şi de a da viaţă, iar elevele aflate în asemenea situaţie trebuie să fie sprijinite să termine ciclul de învăţământ ( cretinoizii expiraţi să mai citească şi legile democraţiei nu numai să interpreteze pe cele nomenclaturiste şi discriminatorii).
Acest "monstru sacru" al literaturii mătăsărene care le arată elevilor locul de dat cu capul de perete şi îi îndeamnă să îşi pună notele în catalog ( unicat sistem torţionar poliţienesc ) alături de uscata floare a "Jilţului secat", au redactat acest tendenţios material din dorinţa de răzbunare şi frustrare faţă de un om şi director foarte bun care a schimbat în bine imaginea şi prestigiul şcolilor din Mătăsari.

ADIO LUSTRATULE! NE VEDEM PE LA ETAJE!

indiferenta
04.06.2010. 20:47

Pacat ca publicati fara sa vedeti!Colegiul din Matasari nu se compara cu ceea ce era candva.Poate a scazut numarul de elevi dar nu este vina directorilor.Poate s-au rupt cateva mese dar este lemn si se repara.Exista linistea care iti permite asta nu teroarea care ne inconjura inainte.Sunt profesori buni,intamplator sunt tot cei care erau si cand conducea alt om .El se lauda cu ei,acum incearca sa-i domine prin cei 3P.Stie el ce inseamna.Multi au plans cand le reprosa ca sunt parsivi,tampiti,prosti,curve,nesimtiti,etc.Saceanu,poate,nu are experienta de viata multa dar nu a jignit pe nimeni,nu a taiat orele pe motive comuniste la nimeni.De doi ani lumea e fericita ca-si ia salariul intreg.Inainte nu exista luna in care de la femeie de serviciu la directori adjuncti sa nu aiba rosu in condica si in suflete.Rusine celor care trimit vorbe urate despre locul in care muncesc.Candva altii au intrat in spitale pentru asta.Sotia lui Saceanu a terminat o facultate cinstit,isi face treaba,nu verifica pe altii ce fac ,nu sta in cancelarie 20 de minute dupa ce suna pentru a vedea cine pleaca la ore cum facea fosta.Veniti si veti vedea ca exista lucruri frumoase la Matasari!

Alin
04.06.2010. 17:10

Pacat ca, intr-o Romanie ca a noastra astazi, cele mai sublime valori sunt calcate in picioare chiar de cei care ar trebui sa le apere.
Vai de noi cand minciuna e preferata adevarului, raul preferat binelui iar, uratul pus inaintea frumosului.
Vai de noi ca indivizi, ca natiune...
Probati domnilor ceea ce afirmati! Nu lezati demnitatea doar de dragul de a avea activitate! Va negati insusiva profesionalismul!
JOS MAINILE MURDARE DE PE IMAGINEA COLEGIULUI TEHNIC DIN MATASARI, o institutie de invatamant normala, cu oameni normali, intr-o Romanie care se vrea si ea, saraca, normala.

Laura Moraru
04.06.2010. 00:30

Filis esti o mizerie pentru ANP ! Daca folosesti asemenea informatii si in materialele tale,atunci esti chiar dus cu capul!
Cred ca ai nevoie urgenta de o testare psihologica si de un neurolog bun! Poate asa singurul tau neuron mai poate scapa cu viata!

Maria
03.06.2010. 14:51

Chiar nu v-ati mai saturat de rautatile astea? Nu vedeti ca toata lumea din jurul vostru ( vostru , adica autorii articolului pentru ca stim foarte bine cine sunt ei)nu va suporta, va ignora, se poarta cu indiferenta, de ce ar face astfel de lucruri daca ati fi o persoana buna, o persoana care se mandreste cu ceea ce a facut si ii da sansa si altuia sa faca mult mai multe , sau cel putin sa incerce, nu ceea ce faceti dvs, incercati sa il atacati cu tot felul de *******uri, de calomnii.
Sincer , ii dau dreptate celui care a spus ( dumnezeu sa il odihneasca in pace) ca daca ar fi sa mergeti amandoi in Tg-Jiu de exemplu, nu stiu cati v-ar saluta pe dumneavoastra si cat l-ar saluta pe cel mai iubit profesor, indrumator, dar si prieten
Poate sunt mult prea rea acum,dar sper ca aceste cuvinte sa le reflectati, sa va ganditi la ele si sa incercati sa va schimbati pentru ca ati facut un rau foarte mare multor persoane, iar cand spun multor ma refer la profesori , elevi, dar si familie, iar atunci cand o sa vina timpul pentru a merge in eternitate, durere mare o sa fie in sufletele familiei, iar ceilalti oameni or sa vina doar din respect in cazul in care mai e, sau recunostinta sau doar pentru simplul fapt ca ati fost o data director, insa la singurul tanar care a avut curajul de a va infrunta, de a va spune totul in fata si caruia dvs cu atata nerusinare i-ati facut reclamatii, or sa vina toti, absolut toti elevii, chiar daca nu a predat la toti, or sa vina toti profesorii in frunte cu directorii care in momentul de fata fac o treaba foarte buna si nu or sa vina din obligatie ca a fost o data profesor ci or sa vina pentru ca IL IUBIM, IL RESPECTAM , II SUNTEM RECUNOSCATORI pentru tot ceea ce a facut. Dar in primul rand ca IL IUBIM si ne-a fost PRIETEN.
Asa ca domnilor Dadalau lasati-va de prostii si ganditi-va la fetele dvs, pentru ca raul pe care il faceti , cine stie, poate se intoarce impotriva fiicelor dvs.
Iar, pentru a nu crea nelamuriri, eu am sa spun cine sunt, sunt o eleva a Colegiului Tehnic Matasari, care nu a mai putut suporta calomniile aduse la adresa domnului nostru director ION SACEANU!

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: