Voluntarii de la BGS îl înjură pe micuţul Costea - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Voluntarii de la BGS îl înjură pe micuţul Costea

Voluntarii de la BGS îl înjură pe micuţul Costea

În timp ce îl caută prin munţi

Operaţiunile de căutare a copilului în vârstă de şapte ani care a dispărut, joia trecută, în staţiunea gorjeană Rânca continuă în fiecare zi de dimineaţa şi până seara tarziu, extenuând şi iritând pe cei care participă la căutări.
Alături de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti, pe Constantin Velcev îl caută şi câţiva agenţi de la firma de protecţie şi pază BGS din Bucureşti. Iniţiativa menită probabil să aducă un capital de imagine patronului Bogdan Oprea, implicat în ultimul timp în scandaluri intens mediatizate, nu-i prea încântă pe subordonaţii săi care s-au săturat să tot colinde în zadar povârnişurile din Rânca şi să se hrănească toată ziua cu batoane de supravieţuire.
Un operator TV care i-a însoţit pe voluntarii BGS într-una din zilele de căutări a surprins un moment care nu face cinste firmei de protecţie bucureştene implicată foarte des în operaţiuni de salvare. Aflaţi la baza unei pante destul de anevoios de urcat agenţii BGS strigă cu sârg numele copilului dispărut până când unul dintre ei îşi pierde cumpătul şi începe să-l înjure lucru care-i amuză teribil pe toţi cei prezenţi care încep să râdă. “Costi, Costi, f...ţi gura mă-tii”, strigă angenţii BGS fără să ia in calcul faptul că micuţul are oarece probleme medicale şi ar putea să se sperie în cazul în care ar auzi pe cineva înjurându-l şi să nu răspundă.

În timp ce voluntarii BGS se distrează pe seama micuţului dispărut oficialităţile fac tot posibilul să-l găsească, în viaţă sau nu. După ce au fost aduşi câini căutători de cadavre, poliţiştii încearcă să dea de urma lui Costi cu ajutorul a patru aparate de termodetecţie.
Acestea pot detecta o persoană, dacă mai este în viaţă, de la aproximativ doi kilometri în câmp deschis şi de la un kilometru în zonă împădurită.
 
Neli Matei
neli.matei @scandaldegorj.roArticol pe aceeasi tema:

Şefii BGS permit angajaţilor să înjure în timpul operaţiunilor de salvareRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  31.07.2009. 08:18

Comentarii

PC
31.07.2009. 13:07

in mod sigur daca era implicata firma lui Faget in actiune nu s-ar fi intamplat asa ceva. toti sunt niste incompetenti si niste nerecomandati si niste vulgari, in afara de firma lui Faget - bineinteles

ali
31.07.2009. 09:24

rusine sa le fie ei nu au copii acasa

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: