Minora care a născut tripleţi, externată după o lună - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Minora care a născut tripleţi, externată după o lună

Minora care a născut tripleţi, externată după o lună

Dara Pumneanu
dara.pumneanu@scandaldegorj.ro

Minora care a născut tripleţi, externată după o lună Eleva din Târgu Jiu, care în urmă cu o lună a născut trei băieţei, a fost externată, ieri. Mihaela Dărăbaş a ajuns la Spitalul Judeţean, în data de 5 februarie, când a fost supusă unei operaţii de cezariană. Medicii au fost uimiţi să constate că minora purta în pântec trei bebeluşi, după ce, cu câteva săptămâni înainte de a-i veni sorocul, fata mersese la ecograf, unde s-au văzut doar doi micuţi. Tânăra a suferit o complicaţie, după naştere, medicii fiind nevoiţi să o ţină în spital cinci săptămâni.

Ieri, în jurul orei 10.30, Mihaela şi cei trei micuţi au fost externaţi, ei fiind aşteptaţi de o angajată a Primăriei Târgu Jiu, care a făcut oficiile de moaşă. Copiii au fost duşi într-o locuină socială, acordată de municipalitate, într-un bloc de garsoniere, situal la ieşirea din oraş. Familia minorei locuieşte în acelaşi bloc de locuinţe sociale, însă camera, singura pe care o deţin, nu le permitea creşterea a încă trei suflete.

Locuina socială entru mama minoră şi tripleţii ei a fost mobilată şi utilată cu cele necesare îngrijirii nou născuţilor. Micuţii au fost aşezaţi într-un pătuţ special, cu trei compartimente, care a fost făcut e comandă, pentru David, Marius şi Iulian.

Elevă în clasa a X-a, Mihaela şa întrerut studile, pentru a-şi îngriji copiii, ea spunând că acum, micuţi sunt mai importanţi decât orice: “Mi-a fost teamă că nu mi-I dau. Până în ultimul moment mam gândit că e posibil să mi se repartizeze camera şi să mă trimită cu ei la centrul de plasament. Nu cred că e o bucurie mai mare, decât să ai un loc al tău, în care să stai cu copiii tăi”, a spus tânăra, cu lacrimi în ochi.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Gorj au făcut demersuri, pentru internarea fetei, împreună cu copiii, într-un centru de plasament, din cauza faptului că familia nu avea condiţii pentru îngrijirea celor trei micuţi.

Conducerea Primăriri Târgu Jiu a pus la dispoziţia familiei o garsonieră, în acelaşi bloc de locuinţe socale, astfel încât fata să-şi poată creşte micuţii aproape de familie.

Tânăra a mers, azi, cu tripleţii, în noua locuinţă. Garsoniera, utilată şi mobilată special pentru mamă şi cei trei copii, a fost decorată, de angajaţii municipalităţii, cu balonaşe colorate.

Micuţii, înfometaţi de pe drum, au început să plângă de cum au fost aşezaţi în pătuţul cu trei compartimente. Tânăra mamă a fost ajutată de moşca de la primărie, să prepare primul lăptic pentru bebeluşi. Marcela Nasta, funcţionarul public ce a ţinut loc de moşică, s-a îngrijit ca nimic să nu lipsească din trusoul tripleţilor. Hinuţele, biberoanele, pamperşii, toate au fost cumpărate în câte trei seturi.

Musafirii au început să apară imediat ce Mihaela a intrat pe uşa imobilului.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  15.03.2008. 22:26

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: