Ministra, poliţista de „promixitate” şi contesa în roşu, luate în blog - Investigatii - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Investigatii · Ministra, poliţista de „promixitate” şi contesa în roşu, luate în blog

Ministra, poliţista de „promixitate” şi contesa în roşu, luate în blog

Profesoare de la Liceul 5, vedete pe net

ministra1-anColegiul Tehnic „Henri Coandă” Târgu-Jiu a devenit celebru pe internet după ce o persoană sătulă de actul educaţional practicat aici şi de apucăturile profesorilor a decis să vorbească deschis despre cine sunt, cât de capabili sunt şi ce metehne au cei mai „reprezentativi” cinci dascăli din acest colegiu. „Ministra”; „poliţista de pomixitate”; „taximetristul directoarei” sau „contesa în roşu” toate sunt personaje cu corespondent în realitatea învăţământului din Colegiu Henri Coandă. Directoarea narcisistă, soţie de funcţionar public, profesoara frustrată care şi-a dorit cu ardoare un bărbat dar s-a ales doar cu un număr sugestiv la maşină, sau profesorii cu note jenante la titularizare, dar cu pile în consiliu de administraţie, constituie toţi colectivul de profesori al unui colegiu care modelează sute de tineri care nu prea au ce învăţa de la nişte cadre didactice alese după diverse criterii numai după competenţă nu.

Neli Matei
neli.matei @scandaldegorj.ro

„Ministra” petrecăreaţă

profa2Gabriela Angheloiu, directorul Colegiului „Henri Coandă” este cunoscută în incinta instituţiei de învăţământ drept „ministra” din cauza atitudinii ei superioare de femeie cu soţ vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj – Radu Angheloiu - şi, ca atare, cu multe relaţii în judeţ. Urâtă de o grămadă de subordonaţi care nu-i suportă îngâmfarea, dar îi cântă în strune pentru că-i ştiu de frică, „ministra” adoră să fie linguşită şi lăudată, „sport” pe care o parte din profesori îl practică pentru a-şi asigura o viaţă liniştită la locul de muncă. Chiar şi micile cadouri şi servicii care i se fac o încântă, pentru că astfel îşi confirmă în ochii săi şi ai celor din jur valoarea şi puterea supremă în colegiu unde actul de învăţământ a devenit mai puţin important decât linguşeala şi pilele.

Când nu e ocupată să asigure unor profesori slabi pregătiţi un loc de muncă în instituţia pe care o conduce, Gabrielei Angheloiu îi place să petreacă, dansul fiind una dintre marile sale pasiuni. De cele mai multe ori soţul său, vicepreşedintele consiliului judeţean uită de grijile judeţului şi îi ţine isonul.

Cum îi şade bine unui personaj important, „ministra” are şi prieteni la locul de muncă, profesoara de istorie Mariana Mrejdera putându-se lăuda că este una dintre favoritele directoarei.

„Dick-ul” profesoarei de istorie

Cum o relaţie de prietenie se leagă doar dacă persoanele respective au ceva în comun, între „ministra” şi Mrejdera, supranumită şi „contesa în roşu” nici nu se putea să nu intervină amiciţia. Ca şi prietena sa cu funcţie importantă şi „contesa” e magalomană şi îi place să deţină controlul. Viaţa se pare că i-a surâs până acum, are un post bun, un salariu pe măsură, este în consiliul de administraţie al şcolii şi e agreată de conducere. Însă o neîmplinire îi umbreşte viaţa care aparent merge pe un făgaş normal: nu există un bărbat în viaţa sa. A încercat să rezolve această problemă alături de unul divorţat, dar potenţiala soacră le-a zdrobit relaţia neîncântând-o perspectiva de a o numi pe Mrejdera noră. Până la urmă profesoara s-a resemnat şi consolat să aibe ceea ce-i lipseşte doar sub formă de număr la maşină, aşa că a schimbat numărul autoturismului proprietate personală cu unul care are în componenţă „DIK”, o abreviere a cuvântului englezesc „dick”, cuvânt care se poate traduce, cenzurat, organ sexual masculin.

În îndeplinirea obligaţiilor de serviciu are toane ca orice om care îşi permite să facă ce îl taie capul ştiind că are acordul tacit al conducerii. I-a pus la punct, prin acordarea unor note proaste, pe nişte elevi care au avut gura slobodă dând informaţii din liceu cui nu trebuia, dar le-a fost recunoscătoare altora notându-i cu 10 după ce au cumpărat, la sugestia ei, revista colegiului.

Uneori, când simte nevoia să le confirme celor din jur că este o lady uită de istorie la ore şi le dă fetelor lecţii despre cum să se macheze, să se îmbrace şi să se comporte în societate.

Grija ei faţă de cele de acelaşi sex cu ea s-a rîsfrânt şi asupra nepoatei sale, Oana Constantina Roşu, pe care mătuşa a ajutat-o să ajungă profesoară de engleză la „Henri Coandă” începând cu anul trecut.

Nepoata „contesei în roşu”

Performanţele intelectuale ale Oanei au lăsat de dorit pe tot parcursul diverselor forme de învăţământ pe care le-a urmat, dar mătuşa n-a lăsat ca acest lucru să fie un impiediment în carierea fetei, aşa că a pus umărul la clădirea viitorului nepoatei dragi. În vara anului 2008, Oana s-a prezentat la examenul de titlularizare pe un post de profesor de limba română. A eşuat lamentabil cu o notă de 5.90, când ar fi trebuit să obţină cel puţin 7.00 pentru a putea fi titularizată. În această situaţie a fost nevoie de intervenţia „contesei în roşu”pentru a-şi găsi un loc de muncă.

Cum legea permite celor care nu obţin titularizarea să predea o altă materie, pentru Oana a fost aleasă limba engleză, deşi aceeaşi lege susţine că la ocuparea unui astfel de post au întâietate cei care au susţinut examenul la această materie şi nu s-au titularizat şi după aceea cei care şi-au încercat şansele la limba română. Cum alţi 80 de candidaţi au avut note mai mari decât Oana, doar intervenţia rudei de la CTHC îi putea aduce acesteia postul. Ajutorul a venit la momentul oportun şi Oana este profesoară de limba engleză, cu toate că pe site-ul oficial al Ministerului Educaţiei, Oana Constantina Roşu nu figurează ca fiind angajată a Colegiului „Henri Coandă”.

Gurile rele din colegiu spun că Oana are destule carenţe la limba engleză poticnindu-se chiar şi atunci când e vorba să traducă „pom de Crăciun”, însă acest lucru nu trebuie să-i dezvolte un sentiment de inferioritate pentru că la CTHC sunt mulţi care nu se împacă cu materiile pe care le predau.

Profesoara de „promixitate”

profa-anCarmen Albăstroiu, cunoscută în colegiu pentru că nu reuşeşte niciodată să reţină că se spune corect „proximitate”, nu „promixitate” a ajuns profesoară în cadrul Colegiului „Henri Coandă” după ce a lucrat o perioadă în minerit. În 2007 a dat examen de titularizare la ingineria mediului, dar cunoştinţele sale nu au depăşit nota 5.40. După cum susţine autorul blogului, femeia este conştientă de limitele sale, aşa că se prezintă la ore cu manualul în faţă şi predă lecţia. Nici la capitolul exigenţă nu stă mai bine, motiv pentru care îşi lasă elevii în timpul orelor să asculte muzică şi să mănânce seminţe. Din când în când le împărtăşeşte elevelor din experienţa sa de femeie matură şi măritată învăţându-le să se căsătorească cu un băiat bogat pentru că, în opinia sa, dragostea trece prima dată prin stomac.

profa1Când nu e ocupată cu lecţiile de viaţă sau cu cele de ingineria mediului preluate literă cu literă din manual, lui Carmen Albăstroiu îi place să bârfească în cancelarie pe toată lumea, chiar şi pe elevi, iar când e nevoie îi face câte un serviciu „ministrei” că doar este necesară susţinerea ei pentru a rămâne în continuare profesoară la CTHC. Nu se dă înapoi nici de la a duce hainele familiei directoarei la curăţătorie, pentru că dacă iese din graţiile Gabrielei Angheloiu nu va mai fi reconfirmată pe post. Până acum lucrurile au mers strună directoarea preferându-o pe ea chiar şi în defavorizarea unei alte profesoare care obţinuse o notă mai mare ca şi Carmen Albăstroiu la titularizare şi avea şi rezultate mai bune cu elevii.

ministra1-anCum nu poate să se laude cu mare lucru din punct de vedere profesional, dar adoră să se facă remarcată cu orice ocazie, Carmen Albăstroiu se laudă cu tot felul de mărunţişuri inclusiv cu faptul că l-a cunoscut şi a făcut poze cu preşedintele Traian Băsescu. Cam la atât se rezumă perfomanţele profesoarei de ingineria mediului. Performanţe ce par comune mai multor dascăli din acest colegiu, aleşi pentru a preda aici, deoarece ştiu cum să linguşească şi să servească ireproşabil conducerea.

Va urmaRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  21.01.2009. 07:27

Comentarii

Aurelia Korber
21.01.2009. 15:07

o fi si ceva real dar nu stiu daca faptul ca se imbraca in rosu, ca merge la chefuri si danseaza sau ca-i face un serviciu ducandu-i hainele la curatatorie are relevanta pentru statutul de dascal
Sunt dascal, ma imbrac in rosu, dansez ori de cate ori am ocazia (cu sotul sau nu) fac comisioane colegelor ori de cate ori pot dar asta nu-mi scade din calitatea de om sau de dascal. Din aceste puncte de vedere, articolul e tendentios.
Cat despre celelalte aspecte (care pot fi relevante) daca sunt adevarate, de ce nu face nimeni o adresa oficiala? Au doamnele pile la inspectorat? Exista si Minister care poate face ceva. Faptul ca se apeleaza la articole de acest gen... denota lipsa de profesionalism.
De poze (par facute la o nunta) cred ca a profitat cineva postandu-le clar cu intentii rele. Sunt decente iar faptul ca s-a pozat alaturi de dl basescu... sa fim seriosi... probabil ca mii de oameni au poze cu Domnia sa.
Gandurile urate, vorbele grele aduc energii negative in jurul vostru
Fiti mai buni si mai blanzi, dragii mei!

Gigi
21.01.2009. 10:28

Tipa in roz este fica lui basescu Elena Basescu cea mica ?

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: