Poliţistă în călduri, în timpul serviciului - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Poliţistă în călduri, în timpul serviciului

Poliţistă în călduri, în timpul serviciului

Daniel Dumitriu
daniel.dumitriu @scandaldegorj.ro

Poliţistă în călduri, în timpul serviciuluiE deja de notorietate, faptul că majoritatea angajaţilor instituţiilor publice, se conversează pe messenger, sau îşi verifică îndemânarea şi logica la jocurile pe calculator, în timpul orelor de program. Vorba din popor „timpul trece, leafa merge” e perfect valabilă în cazul multor angajaţi ai „statului”...degeaba.

O angajată a Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, a fost surprinsă de paparazzi Gorj Domino, în timpul unei sesiuni de “giugiuleală” aprinsă, în public, cu un „civil”, chiar în timpul serviciului.

Trimisă de şefi să patruleze, într-o zonă centrală a Târgu Jiului, poliţista şi colegul ei au găsit repede unde să se adăpostească, luni, la orele prânzului, de ploaia care cădea peste oraş. Însoţiţi de un tânăr „civil”, cei doi poliţişti au dezbrăcat pelerinele ude, imediat ce au intrat la adăpost, şi s-au aşezat într-un colţ, pe fotoliile puse parcă, special, în semi-întuneric.

Dar, stupoare! Sălbatică, precum o felină în călduri, poliţista s-a întins pe fotoliu, şi în braţele amorezului care o însoţea, şi au început o partidă de „tandreţuri”, mai ceva decât DiCaprio şi partenera sa în „Titanic”. Atât s-au alintat, s-au mângâiat şi, bineînţeles, sărutat, de parcă el acum scăpase într-o permisie, după o lungă perioadă de cătănie, iar ea venise mai repede cu rata de la ţară, să mai scurteze un pic aşteptarea revederii.

Cei doi “porumbei” s-au giugiulit aşa, cam de juma’ de oră, în semi-întuneric, ca la cinema, fiind treziţi la realitate, nu de vreun „Pup-o, băăă!” venit de la unul de pe rândul din spate, ci chiar be blitzul aparatului de fotografiat.

Poliţista şi-a pus mâinile-n cap, a deznădejde, venindu-i parcă în minte, doar vorbele mamei sale: „Servici bun ai, mai tre’ să te măriţi!”, iar partenerul de giugiuleală a pornit în goană să-l prindă pe cel cel care îi stricase „jucăria”.

Pănă atunci, nu se feriseră nicio clipă de ochii trecătorilor, sau de privirile colegului de patrulare al poliţistei, ba mai mult, l-au folosit pe acesta, pe post de paravan.

Nu l-am pus în situaţia jenantă, de a da un punct de vedere cu privire la reţeta cu „sos de limbă”, preparată, în timpul serviciului, de către angajata sa, pe directorul Poliţiei Comunitare Tg-Jiu, Ion Tudor, deoarece, suntem convinşi că, „prin metodele specifice” meseriei, o va depista pe amoreză şi o va trimite să se giugiuleasă în linişte, acasă sau la cules de vie, că tot începe sezonul. Tabloul ar fi unul destul de romantic, cu cei doi în vie: Ea-“Eşti primul meu iubit!”, iar el, răspunzând retoric, „Astăzi?”.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  22.09.2008. 13:43

Comentarii

anonimus
06.12.2008. 10:31

las-o ma !

ale
01.10.2008. 10:26

asa-i in Romania.......

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: