Colivăreasa roşie - Editorial - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Editorial · Colivăreasa roşie

Colivăreasa roşie

Claudiu Matei

Claudiu Matei

Mă tot întreb, de câţiva ani, cum se pot băga, cu botul în politică, unii ziarijdi, iar apoi se dau mari deontologi? Cum cred aceste fecioare neprihănite că-şi pot face meseria din poziţia „capră”? Cum să te crezi jurnalist atunci când nu spui propriile-ţi păreri ci, esti băgat la înaintare ca un hoţ de portofele în troleibus? Despre unul care se crede ziarist, şi care e asmuţit permanent de stăpânii săi la beregata duşmanilor mi-au trecut multe pe la urechi dar nu le-am dat crezare. Recent însă, m-am convins, deşi nu mai era nevoie, că personajul nu are scrupule. A sărit, în doar două zile, la beregata lui Morega pentru că acesta ceruse organelor de control să se sesizeze în legătură cu şmenurile de la Primăria Peştişani, ale unui ins numit Pavel, cel care semnează documentele instituţiei la rubrica „primar” şi la gâtul lui Dian Popescu, chiar în preziua alegerilor interne din PNL, anunţând, pentru a doua zi, un nou articol devastator. Asta se cheamă linşaj (ptiu, că era să scriu şantaj!) mediatic, nu? Dar nu e un lucru nou pentru fitzuica scoasă cu “bani negri”, cea care joacă după cum îi cântă stăpânii efemeri. Alte personaje, beneficiază, din partea acesteia de spaţii mari de pupincureală, în special în zilele de luni, după ce, în week-end, odată ajunşi acasă din capitală, cotizează la greu. La spălătoria de cadavre apelează cu preponderenţă pesedişti, mai ales unul, care s-a remarcat mai mult ca un crai întârziat decât ca om politic, căruia îi curge sânge de infractor prin vene, are abonament. Semn că suportul de hârtie şi-a schimbat, recent, stăpânul dar năravul ba. Nu vreau să mă refer acum cât de prost scrie individul, sau cât de agramat şi de râsul lumii este, însă trebuie să spun că foarte mulţi oameni nu-l mai privesc demult ca pe un jurnalist ci, ca pe o colivăreasă. Nu eu sunt cel mai bun exemplu pentru breaslă însă, nu demult, cineva mi-a spus că nu e bine să plec de la trustul de presă al partidului aflat la putere. De aproape 15 ani, de când sunt în presă, m-am pişat numai contra vântului, aşa că nu puteam rata ocazia şi am plecat. Aşa, de cretin...Mai vorbim de principii, dacă mai doriţi.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  03.09.2010. 15:38

Comentarii

anonim
14.01.2013. 18:47

Iar salariile nostre tot la sfantu asteapta .

laura
10.01.2013. 19:01

Tribunalul GORJ
GORJ
Dosare
Informaţii detaliate despre dosar

Numãr unic dosar: 13462/318/2011
Înregistrat în data de: 12.12.2011
Obiect dosar: pretenţii
Materia juridicã: Litigii cu profesioniştii
Stadiu procesual: Recurs
Părţi: SC TECH SAFETY S.A., PRIN LICHIDATOR JUDICIAR CONSULTING COMPANY I.P.U.R.L. : Recurent
SC GANBEDINI SRL : Intimat
CĂI DE ATAC:
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Recurs 05/12/2011 SC TECH SAFETY S.A., PRIN LICHIDATOR JUDICIAR CONSULTING COMPANY I.P.U.R.L.
Pagina 1

TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
09/01/2012 Admitere recurs
Solutie: Decizia nr. 7. Admite recursul. Modifică sentinţa în sensul că admite acţiunea şi obligă pârâta s.c. Gabendini srl la plata sumei de 35.638,17 lei .
Pagina 1

Ultima actualizare: 09.01.2012

miron mitra
07.01.2013. 18:49

Mai fratilor de ce tineti ascuns un asa articol ? Teparul a falimentat si ultimul ziar infiintat ,,,,, acelasi individ , aceleasi metode .

dia .....
28.09.2010. 13:55

Va spuneam pe 07 09 2 10 la orele 09 05 ca Mantog nu e fraier sa l mai tina pe Pigui la Impact.Nu au trecut decat doua zeci de zile si,,,,,,surpriza, s a adeverit ca Pigui nu mai e director la Impact ci a ajuns sluga lui Holt care la randul sau este sageata lui Sarcina, noul proprietar al Impactului.Ce faci acum Pigui , mai esti tare in gura cand sefi i ti sunt fostii subalterni ? Apropo, nu mai vad la loc de cinste tronand reclamele la Ganbedinii , costa mult publicitatea la termopane in Impact si nu i ti mai permiti ?Acum poate o sa avem si noi bani in ziua de salariu.

bora
18.09.2010. 19:09

Şantaj de presă în dosar penal - Nu mai are scăpare
Procurorii îl scutură de evaziune pe Pigui
Pseudogazetarul gorjean este cercetat pentru trafic de influenţă şi evaziune fiscala


Iulian George BORA, 15 august 2005, 00:00

“Corectitudinea” justiţiarului Cosmin Pigui (foto), directorul fiţuicii “Impact în Gorj”, cel care “spune, nu dă cu parul”, este probată de nenumărate plângeri împotriva sa, cei care le-au formulat acuzându-l de şantaj şi trafic de influenţă.
Mai mult decât atât, penalul Pigui conduce o publicaţie-fantomă, societatea care o editează figurând ca radiată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Gorj. Situaţie în care toate operaţiunile sale financiare îmbracă aspecte de evaziune fiscală. Conform Legii nr. 359/2004, până la data de 31 decembrie a aceluiaşi an, SC GNC PRESS SRL avea obligaţia să preschimbe certificatul de înmatriculare (în caz contrar societatea fiind dizolvată de drept), o bagatelă cu care Pigui, preocupat să răstoarne găleţi de lături pe creştetele duşmanilor celor în slujba cărora şi-a pus pixul, nu şi-a pierdut vremea. Iată sub ce pălărie se află infractorii din Gorj, cărora nimeni, până în prezent, nu le-a luat măsurile pentru o pereche de brăţări. Timp mai este. Mai ales că, la sesizarea Grupului de presă “Jurnalul”, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a fost deschis un dosar de cercetare penală împotriva administratorului SC GNC PRESS SRL, Cosmin Pigui, acesta fiind acuzat de evaziune fiscală. “Având în vedere sesizarea formulată de Grupul de presă «Jurnalul», am înregistrat cauza penală şi am înaintat materialul pus la dispoziţie la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj, pentru efectuarea de cercetări, pe baza Legii 87/1994, reprezentând infracţiunea de evaziune fiscală, prevăzută de articolul 11, litera e”, a declarat prim-procurorul Emil Moţa. De neînţeles este faptul că IPJ Gorj nu a mişcat nici un deget în adâncirea cercetărilor, lucrătorii acestei instituţii fiind paralizaţi, probabil, de frica pixului lui Pigui. Infracţiunea de evaziune fiscală a fost reţinută de procurori pentru că firma acestuia continuă să funcţioneze, dovadă stând faptul că ziarul editat de SC GNC PRESS SRL e pe piaţă, cu toate că societatea pe care funcţionează e dizolvată, de drept, emiterea de documente contabile fiind ilegală, iar organele fiscale au obligaţia să confişte toate bunurile şi veniturile dobândite şi realizate de firmă după data de 31 decembrie 2004. Aşteptăm reacţia finanţelor gorjene, mai ales că, în ultima vreme, din anumite considerente, Pigu(l)itorul a început să-i cânte prohodul directorului acestei instituţii, Dumitru Udroiu.

«Nu m-am lăsat intimidat şi nici nu mă voi lăsa!»

Intimidarea şi şantajul, armele pseudoziaristuluiDe altfel, personajul metamorfozat în mare luptător anticorupţie a devenit un autodidact în materie de drept penal, acumulând experienţă pe culoarele instanţelor gorjene, în calitate de învinuit şi inculpat. Calitate procesuală de pe urma căreia s-a şi procopsit cu câteva condamnări penale, mărturie stând chiar cazierul său. Oameni de afaceri şi oficialităţi locale ne-au dezvăluit două din armele preferate de Pigui atunci când aşterne pe hârtie articole comandate de cei în simbria cărora şi-a pus pixul: intimidare şi şantaj. Tupeul specific borfaşului nu l-a împiedicat să sară chiar la beregata prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Emil Moţa, pentru simplul fapt că acesta începuse urmărirea penală împotriva penalului Clement Mocanu, unul dintre sponsorii fiţuicii de “impact”. Moţa a rupt tăcerea, declarând: “Într-adevăr, am avut o relaţie lăudabilă, din punct de vedere profesional, cu ziariştii de la publicaţia respectivă, până în momentul în care magistraţii din subordinea mea au dispus începerea urmăririi penale împotriva domnului Clement Mocanu. Din acel moment am fost şi eu luat la şuturi în ziarul «Impact în Gorj», de nenumărate ori, lucru uşor demonstrabil din conspectarea colecţiei cotidianului respectiv. Nu m-am lăsat însă intimidat şi nici nu mă voi lăsa. Iar dovada cea mai elocventă în acest sens este aceea că vor fi finalizate toate dosarele în care este cercetat sau urmărit penal Clement Mocanu”.

gunoiul
18.09.2010. 18:57

Sesizare pentru primaria Targu - Jiu, judetul Gorj
Postata de: Autorul si-a declinat identitatea
La data: 13 Octombrie 2006
Tip: Reclamatie
Cod: 10477
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Pigui Cosmin, restantier la manierele traiului in comunitate

Ma numesc Colac Cristian, sunt administrator al asoc. de propr. 155 din zona Hotel Gorj, vis/a/vis de firma Eltop. Am urmatoarea nemultumire, acum citeva zile directorul ziarului Impact in Gorj - Pigui Cosmin si-a aruncat molozul rezultat in urma modificarilor facute in cladirea sa, linga pubela asociatiei noastre si de atunci acolo a ramas...Am fost la dumnealui ptr. a incerca sa il conving sa-si duca molozul la groapa de gunoi, insa mi-a spus ca plateste la Aquaterm si asteapta sa il ridice ei..., cei de la DSUP - ptr. ca acum asa se numesc - spun ca ei nu ridica decit gunoi menajer ceea ce este adevarat ... si astfel stau de citeva zile la intrarea in scara blocului cu o mizerie de nedescris, asa cum se poate vedea si din poza atasata. Oare Pigui Cosmin n-o sti ca astfel de comportamente genereaza ..repulsie ?
Deoarece m-ati mai ajutat in astfel de probleme va rog sa ma sprijiniti sa am din nou curat la intrarea in scara blocului.
Va multumesc !

Documente / Imagini:

ESSO
18.09.2010. 18:54

Şi-a vândut sufletul pe bani negri - Jos pixul, mercenarule!
Cosmin Pigui, tunuri de sute de milioane
...Pigui scuipă venin pe cei care stau în calea afacerilor stăpânilor săi din PSD...
283 vizualizări


Cosmin Pigui, tunuri de sute de milioane

Iulian George BORA, 12 august 2005, 00:00

Director al unei publicaţii obscure din judeţul Gorj, Pigui scuipă venin pe cei care stau în calea afacerilor stăpânilor săi din PSD. Dacă îi vorbeşti de datorii, aplică metoda «Hoţul strigă: “Hoţii!”».Stăpânii din umbrăClement Mocanu

Tunarul de la ARC Cărbuneşti

Afaceristul s-a autodenunţat pentru o luare de mită. Pe celelalte câteva zeci le-a omis.Scarlat Iriza

Binefăcătorul

Sediul ocupat de “Impact în Gorj” aparţine fostului senator PSD, care îi consideră datori vânduţi pe chiriaşi.Cuibuşorul de nebunii

La viluţa din pădure

Casa lui Mocanu, construită prin firma ARC Cărbuneşti, este un loc care îi trezeşte lui Pigui nostalgiile chiolhanurilor de odinioară

Abil, ascunzându-se în spatele unei publicaţii obscure, Pigui îşi exersează talentul de ţepar.Făcând pe lupul moralist, directoraşul ciugoale cu lăcomie din palma afaceristului Mocanu.De mai multă vreme, un personaj cu pretenţii de patron de publicaţie, travestit în mânuitor efemer al condeiului, poluează aerul în mediul de afaceri al Gorjului. Specialist în ţepe, individul care răspunde la numele de Pigui nu a devenit, încă, client al Parchetului (deşi, dacă ar mai fi existat, portăreii i-ar fi găsit rapid un loc la închisoarea datornicilor), pentru simplul fapt că s-a camuflat în rândurile directoratului unei fiţuici gorjene. Alooo, domnu’ Moţa? Speculând cu abilitate fondul genetic cu care l-a înzestrat natura, individul a uzat de metodele specifice borfaşilor şi şi-a exersat detenta şi cu Tipografia de Vest, “uitând” să-şi achite cheltuielile generate de tipărirea publicaţiei pe care o conduce. În loc să fie preocupat de stingerea debitelor şi respectarea partenerilor de afaceri, aşa cum procedează orice ins care răspunde la apelativul de afacerist, ţeparul Pigui a sărit la beregata patronatului ESO, după un principiu patentat de multă vreme: «Hoţul strigă: “Hoţii”!».
Până a ne apleca în detaliu asupra Pigu(l)itorului, fugărit de oamenii fiscului mai ceva decât penalul Clement Mocanu, partenerul său de afaceri, merită a ne arunca privirea asupra slujbaşilor cu simbrie şi a publicaţiei la care aceştia asudă.
Verticalitatea acestora, de tip Turnul din Pisa, stă de la început sub semnul întrebării, în condiţiile în care şi-au pus pixul în slujba pesedistului Iriza, trudind în barter într-un spaţiu din centrul municipiului Târgu Jiu, ce aparţine acestuia. Dacă mai adăugăm şi faptul că incinta a fost modernizată de penalul Clement Mocanu, avem panorama întregului peisaj.
Cum campania electorală se apropia, iar Iriza aspira la încă un mandat de deputat, a “găzduit” în birourile sale redacţia unui cotidian local, de “atitudinea” şi verticalitatea amintită. La scurt timp, odele închinate binefăcătorului au ajuns să ia locul articolului de fond, publicaţia umplându-şi de greaţă cititorii. Ca bonus, slujbaşii cu simbrie au început să lovească, sub formă de anchetă de presă, în toţi aceia care stăteau în calea intereselor economice ale pesedistului Iriza.
De altfel, însăşi declaraţia lui Iriza, de o sinceritate dezarmantă, spune totul: “Este al meu, personal, sediul. Eu am trei birouri acolo. Am cumpărat eu cu încă o persoană fizică. Eu am preluat contractele cu ziarul, de la foştii proprietari. Eu nu le mai iau nici chirie. Ăia trebuie să-mi facă publicitate toată viaţa, cât i-am ajutat eu”, spune, cu nonşalanţă, fostul aspirant la un fotoliu de deputat. Intraţi în solda lui Iriza, simbriaşii s-au pricopsit cu un “sponzor” în persoana omului de afaceri Clement Mocanu. El a modernizat spaţiul în care aceştia îşi desfăşoară activitatea, aducându-i îmbunătăţiri de ultimă oră. De remarcat faptul că asociatul lui Mocanu la firma de construcţii din Târgu Cărbuneşti a preluat şi majoritatea acţiunilor la ziarul cu pricina.
De aici şi până la a reflecta cu multă “obiectivitate” afacerile binefăcătorului Mocanu, colecţionarul a zeci de dosare de cercetare aflate în muzee de lux de tip PNA, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, poliţia capitalei şi IPJ Gorj, nu a mai fost decât un pas.

Portretul unui oportunistÎn conturarea portretului-robot al ţeparului Pigui şi al peisajului publicistic reflectat de gazeta pe care a fondat-o, merită a stiliza şi alte tuşeuri grosiere. Zeci de oameni de bună-credinţă au fost înşelaţi de directoraşul din Târgu Jiu, care lucra după o schemă simplă: muşcă şi fugi! După ce acumula datorii de zeci de milioane, dădea bir cu fugiţii. Aşa s-a întâmplat în 2004, când, după o perioadă de câteva luni în care acumulase datorii de peste 52 de milioane de lei plus penalităţile către SC Regional Media, care s-a ocupat de tipărirea ziarului pe care-l conduce, a reziliat contractul, “pescuind” o altă tipografie, în Braşov. Cerând să fie păsuit cu banii, Pigui a obţinut de mai multe ori amânare la plata facturilor.
Buna-credinţă a firmei a fost însă înşelată şi la un an de la emiterea facturilor, iar cuantumul datoriilor nu s-a schimbat prea mult. În contractul nr. 1052/21.04.2004, încheiat între SC GNC PRES şi SC Regional Media, era sti*******tă o clauză ce prevedea calcularea de penalităţi de 0,4 la sută, pentru fiecare zi de întârziere. Conducerea tipografiei a dat dovadă de multă înţelegere (pe cine nu laşi să moară...) şi l-a somat pentru achitarea datoriilor pe o procedură specială.
Gheşeftul găsit de ţepar pentru a înşela vigilenţa instanţei a fost acela că nu a semnat facturile primite, motiv pentru care nu au putut fi întrunite condiţiile de admisibilitate. Şmecherie de ţepar ce nu va mai ţine în faţa instanţei de drept comun. Însă tare ne e teamă că, pân’ să se finalizeze dosarul, ţeparul va trage în piept aer filtrat de zăbrele. Vom reveni în curând cu alte amănunte legate de chefurile picante ale simbriaşilor de la “Impact” taman în vilele celor deveniţi, în scop de şantaj, clienţi de presă.

Părerea ta: TIPIC PENTRU SPALATORUL DE CADAVRE PSD , MAESTUL PIGUI.

raţa
14.09.2010. 12:16

PINGUINUL scrie iarasi de Dian in fituica. Hotul care striga hotii.

laika
10.09.2010. 21:10

Deputatul PSD, Mugurel Surupăceanu, a fost internat miercuri, de urgenţă, în spital el fiind operat de hernie dublă. Intervenţia chirurgicală i s-a făcut cu ajutorul unui robot importat, mai demult, din America de medicul Şerban Brănişteanu, sub coordonarea doctorului Sorin Păun. Operaţia a decurs fără niciun fel de probleme, fiind a 500 realizată de robotul respectiv. Mugurel Surupăceanu va sta internat câteva zile în spital iar, timp de o jumătate de an, va urma un regim de recuperare. SA SE FI INBOLNAVIT DE LA RIDICAT PAHARE ?

gica
10.09.2010. 19:46

mimi ,ţoparlan la ţoparlan nu scoate ochii ,sau mai bine , nu scrie.

mimi
10.09.2010. 08:23

Astept ziua cand Impactul o sa dea un articol negativ despre toparlanul de Carciumaru si despre semianalfabetul de Calinoiu, dar nu in ultimul rand de carlanul de Ponta. Atunci Pigui poate sa faca putin pe lupul moralist. Pana atunci : Ciocu mic, Pigui!!! Nu mai esti la Putere.

Julieta
09.09.2010. 17:24

Ce sa i verifice garda financiara lui Pigui ca el si a parcat firmele pe dreapta , are numai incurcaturi si alte alea.Poate verifica garda cat a platit firma de termopane GABENDINII ziarului IMPACT pentru reclama zilnica pe care si o face in ziar pe prima pagina? Va spun eu ,NIMIC; NICI UN LEU.Ori de patru ani de cand i si face mare publicitate gratis asta se cheama EVAZIUNE FISCALA SI ESTE ESTIMATA LA CIRCA 300 000E. Cunoaste acesta termenul respectiv? I se pare cunoscut , l a folosit cumva la adresa lui Dian? ASA FAC UNII CARE STRIGA HOOOŢIIII.

romeo
08.09.2010. 18:56

ZICE PIGUI IN IMPACT.........*** M-am implicat mediatic pentru a atrage atenţia asupra a ceea ce se întâmplă la PNL Gorj. Acest partid ce se zbate de ani buni să iese la lumină de sub dictatura moregiană, riscă să se afunde într-o dictatură şi mai gravă, cea a lui Dian Popescu.

Am publicat în paginile ziarului un articol care are două scopuri. Unul este acela de a atrage atenţia asupra unei mari ilegalităţi şi asupra faptului că statul este grav prejudiciat, iar altul este de a arăta caracterul candidatului la preşedinţia partidului. Cel puţin, din ce cunosc eu, Dian are un tupeu fantastic, calcă pe cadavre, se foloseşte de orice şi oricine pentru a-şi atinge scopurile în viaţă. N-aş fi avut nimic cu el dacă nu-şi dorea să ajungă preşedinte de partid, dar în aceste condiţii, în care politicul conduce în România, Dian Popescu este un pericol public.*** .........Cine esti tu mai Pigui ,ţoparlane sa ..te implici.. in cea ce se intampla in PNL Gorj Cine esti tu sa i judeci pe altii ? Nu ai o oglinda la indemana ? CAND MANCAI SI BEAI PANA CADEAI SUB MASA LA DIAN ,LA TICLENI , NU EXISTA EVAZIUNE ?NU ERAI TU CEL MAI BUN PRIETEN AL LUI DIAN , NU FACEA TI AFACERI IMPREUNA ,SAU NUMAI EL ESTE EVAZIONIST ? DAR FIRMELE TALE CCAND LE VERIFICA GARDA FINANCIARA ?

GICA
08.09.2010. 10:49

impactingorj EXEMPLU DE PUPAT IN C...U...R Călinoiu a verificat lucrările la drumurile din judeţ
PUPAT CUR ,PIAŢA INDEPENDENŢEI . ASA IL PUPA IN CUR TOATA ZIUA PIGUI CU IMPACTUL LUI SARCINA PE CALINOIU.CEAUSESCU AR MURI DE CIUDA , DACA AR MAI TRAI....SAU S AR CRUCI.

cosmin
07.09.2010. 14:54

pt dia...
Eu cred ca, "cumparatorul" impactului este atat de smecher incat sa mearga la 2 capete, si cu psd-ul cat si cu pdl-ul. Indifirent de cine iese in alegeri , lui tot bine ii va fi

dia .....
07.09.2010. 09:05

Bine zici Petrache tata. Daca ai fi cel de la Maglavit mai ca te as crede dar tare mi e teama ca Pigui va fi aparat de Calinoiu pana in panzele albe deoarece este unealta sa cea mai eficienta in atacarea rivalilor politici. Ce ma surprinde este altceva, cum se face ca noul proprietar al Impactului , care i si suge seva din minerit si care este dator pana peste cap lui Mantog , ii permite lui Pigui sa i atace pe portocalii. Ori Mantog e fraier , ori Pigui va fi dat afara in urmatoarea perioada de la Impact. Dar nu cred ca Mantog e fraier.....

PETRACHE
05.09.2010. 10:38

DE CE NU I DATI SI NUMELE LUI PIGUI IN ARTICOL DOMNULE MATEI ? CE , VA E FRICA DE EL SI DE CLOACA LUI CALINOIU , PROTECTORUL SAU ?PACAT DE EL CA ATUNCI CAND ERA SI EL ZIARIST SI NU INCEPUSE AFACERILE CU STATUL CHIAR SCRIA BINE . DAR ORICUM NU ESTE POSIBIL CA TOCMAI PIGUI SA FACA PE LUPUL MORALIST, SA ATACE IN ZIAR PE TOTI CARE NU I DAU LUCRARI LA INSTITUTIILE PE CARE LE CONDUC SAU PE TOTI CARE AU UN DINTE IMPOTRIVA LUI CALINOIU. CRED CA PIGUI VA CALCA PE URMELE LUI DIACONESCU SI VA FI ARESTAT PENTRU SANTAJ FIINDCA NU SE POATE CA FITUICA ,,IMPACT,, SA DEVINA INSTRUMENT DE SANTAJ.IN REST NUMAI DE BINE FIINDCA AFACERILE LUI ORICUM SANT IN RAHAT , NU NE A MAI DAT SALARIILE , A INCHIS ATELIERUL DE TERMOPANE SI MAI NOU O SA L PUNA DIAN PE BUTUCI DEFINITIV FIINDCA CEA CE A FACUT EL ESTE INCALIFICABIL. L A ATACAT PE CEL CARE I A DAT BANI GREI , CARE I A DAT DE MANCARE CAND ERA UN PARLIT SI ACUM PIGUI A CAM LUAT O IN MANA FIINCA PRIN ARTICOLELE IN CARE L A CALOMNIAT PE DIAN L A VICTIMIZAT PE ACESTA SI ASTFEL A CASTIGAT ALEGERILE IN PNL. CE SE VOR FACE ACUM PIGUI SI PAVEL , PRIMARUL PARLIT DE LA PESTISANI ?

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: