Jigodiile şi bordelista - Editorial - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Editorial · Jigodiile şi bordelista

Jigodiile şi bordelista

claudiu_m

Claudiu Matei


„UCB e de rahat! Nu ştiu de ce se dau toţi drepţi acolo când ei sunt toţi nişte jigodii corupte!”, posta zilele trecute cineva un comentariu la materialul cu Dorel Chiriţescu de pe site-ul nostru. Astfel de comentarii se fac din ce în ce mai des auzite atunci când e vorba de Universitatea „Constantin Brâncuşi”, de a sa conducere şi ai săi profesori. Bineînţeles nu toate cadrele universitare de la UCB merită o astfel de catalogare aspră, însă cei care se încadrează perfect într-o astfel de descriere se pare că sunt destui, iar oamenii s-au săturat să tot audă despre măgăriile de la universitate, fără ca cineva să dea vreun semn că ar vrea să le stopeze.

Pe lângă faptul că liniştea imperiului Gorun nu e tulburată de nimeni, oamenii acestuia ies în faţă cu tot felul de declaraţii sfidătoare, cu toate că, în ceea ce-i priveşte, cel mai indicat ar fi să tacă. Unul dintre aceştia este cu siguranţă Dorel Chiriţescu, un infatuat fără scrupule ce căpuşează UCB-ul. Cei care au comentat articolul scris de noi în urmă cu ceva timp s-au exprimat în termeni şi mai duri decât mine. Deşi Chiriţescu şi Gorun se simt invizibili în ilegalităţile pe care le comit, studenţii ştiu ce se întâmplă şi îi înfierează:” Băi, tată! Ce moacă de puşcăriaş are ăsta! Lache vine sigur de la lacheu. Ăsta şi Gorun sunt RUŞINEA ÎNVĂŢĂMÂNTULUI SUPERIOR GORJEAN!”

Studenţii se declară scârbiţi şi de viaţa privată a lui Chiriţescu, atâta timp cât aceasta se desfăşoară sub ochii lor fără nicio ruşine. Vor ca numele amantei sale, cadru universitar şi ea la UCB, să fie făcut public pentru ca să se simtă un pic răzbunaţi şi pentru că: „ Lorena Duduială, bordelista lui Chiriţescu e marea profesoară care umblă şi nepieptenată prin şcoală şi se răzbună pe studentele cu adevărat frumoase. Numai fiţe şi figuri pe ea”.

Deci nu e de ajuns că-l suportă pe Dorel, ci trebuie să suporte şi frustrările unei femei măritate ce probabil nu se consideră suficient de frumoasă pentru amantul său şi îşi varsă of-ul pe studente, poate în mintea ei, nişte adversare de temut.

Comentarii negative ce vizează UCB nu sunt postate doar pe site-ul nostru ci se regăsesc şi pe ale altor ziare care au scris de-a lungul timpului despre instituţia universitară gorjeană şi conducerea acesteia. Universitatea şi-a pierdut foarte mult din prestigiu şi acest lucru se datorează aproape total rectorului Gorun şi unora ca şi Chiriţescu, bufonul mediului universitar gorjean. Ce altceva putea ieşi din tandem-ul unui fost seducător în tinereţe cu un armăsar ieftin şi vulgar care-şi arată virilitatea chiar în faţa studenţilor? Doar un bordel cu iz erudit.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  13.01.2008. 23:38

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: