Războiul securiştilor - Editorial - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Editorial · Războiul securiştilor

Războiul securiştilor

Claudiu Matei

Claudiu Matei

O prezenţă discretă a mediului de afaceri gorjean şi-a părăsit nu demult carapacea şi-a ieşit în luminile rampei ca salvator al organizaţiei PNL Târgu-Jiu,  plafonată de mai multe conduceri ineficiente, după cum singur declara proaspătul preşedinte Dian Popescu. Ştirea numirii sale în fruntea organizaţiei municipale a făcut, nu cu mult timp în urmă, înconjurul presei locale fără ca niciun ziarist să se întrebe ce anume l-a făcut pe Dian Popescu să avanseze în viaţa politică faţă de care până acum a stat destul de departe conducând afaceri prospere în deplină linişte. Cei care-l cunosc pe Popescu ştiu că n-ar fi făcut niciodată o astfel de mişcare, având în vedere că viaţa publică are multe dezavantaje, fără ca un astfel de sacrificiu să nu aibă o miză mare. Numirea sa în funcţia de şef al organizaţiei municipale a bucurat conducerea partidului care simţea nevoia unei revigorări financiare, mai ales acum în prag de alegeri prezidenţiale, şi astfel s-au pierdut din vedere posibilele motive (certe după cum spun gurile rele) din care Dian Popescu a îmbrăţişat viaţa politică.
Stilul său ce miroase de la o poştă a şcoală de securitate este lesne observat de către oricine intră în contact cu el şi nu puţini sunt cei care vorbesc de job-ul său în slujba serviciilor secrete. Este arhicunoscută şi prietenia sa cu generalul Dan Voinea, fostul şef al Secţiei Parchetelor Militare, trecut pe linie moartă nu demult şi ieşit la pensie. Cei care-i  cunosc pe cei doi spun că amiciţia care i-a legat a avut ca scop din partea lui Dian Popescu monitorizarea lui Voinea şi anihilarea sa finală având în vedere că acesta s-a ocupat de dosarele Mineriadelor şi al Revoluţiei iar personaje foarte importante n-ar fi vrut ca adevărul despre aceste evenimente să se afle vreodată.
Mulţi sunt şi cei care pun pe seama aceluiaşi personaj şi distrugerea lui Nicolae Mischie, dar toate aceste lucruri au fost făcute fără ca Dian Popescu să se expună aşa cum face mai nou. Acest lucru însă se impunea în cazul de faţă, datoria i-a cerut să devină personaj politic pentru că următoarea sa victimă este om politic şi numai fiind aproape de el îl poate distruge. Din ce în ce mai multe voci spun că actualul target al „Inginerului“ numele lui Popescu de cod, este Dan Ilie Morega, a cărei demolare n-a fost posibilă până acum, astfel au fost chemate forţe proaspete care să-i cânte în curând prohodul. Totul depinde acum de abilitatea fiecăruia şi cât de mult au învăţat în şcolile de specialitate. Deocamdată e un război tăcut însă trebuie ţinut seamă de faptul că în faţa lui Dian Popescu au pierdut destui oameni cu experienţă.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  06.09.2009. 16:20

Comentarii

menu
08.09.2009. 13:42

ce jigodie ordinara,Voinea l-a scos la lumina,era un dobitoc in trening si adidasi.

menu
08.09.2009. 13:12

Ce usor suntem dusi in eroare,acestui lingau ii place sa se creada asa ceva despre el.E un mincinos de clasa.Voinea e in spatele afacerii lui si atit.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: