ADEVARATA FATA A LUI VICTOR PONTA - UN NEMERNIC! (1) - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · ADEVARATA FATA A LUI VICTOR PONTA - UN NEMERNIC! (1)

ADEVARATA FATA A LUI VICTOR PONTA - UN NEMERNIC! (1)

Victor Ponta – avortonul absolut Motto: Caligula Imperator/ şi-a făcut calul senator,/ Dar Năstase, mai sinistru,/ Din buldog face ministru. Adrian Năstase şi gaşca lui de mafioţi, autointitulată în mod abuziv ,,Guvernul României”, nu mai au nici frică şi nici ruşine, cu toţi pumnii după ceafă încasaţi de la forurile europene, cu toate semnalele din teritoriu, de care abundă ziarele, privind acţiunile de jaf, de corupţie şi de intimidare săvîrşite de baronii locali şi de alţi năimiţi ai Puterii.

Că este aşa şi nu altfel ne-o demonstrează şi aşa-zisa remaniere guvernamentală, în care prima şi cea mai importantă mişcare, pentru recîştigarea înc rederii partenerilor occidentali, este racolarea lui Victor Ponta în, şi aşa, supra-aglomeratul şi supra-etajatul Guvern.Să te cruceşti şi nu alta, cînd îl auzi pe primul-ministru, îmbătrînit în rele, cum îşi prezintă favoritul ca pe un buldog de casă, aşezat acum chiar la uşa lui, în cancelaria lui (alături de alt alcoolic, Alin Teodorescu), în braţele lui (sau, mă rog, în spate!), dar nu pe post de aprod, ca să-i conducă musafirii, la sosire şi la plecare, sau de picolo (ca să le-aducă, la comandă, tava cu cafele şi apă minerală), ci pe post de ministru. Să vezi şi să nu crezi! Pentru că este, într-adevăr, nu numai un gest de sfidare publică, ci şi un act delirant.

Deoarece acest Victor Ponta, care a împrumutat de la mentorul său, Năstase, aroganţa şi neam-prostia, ridicîndu-le nu la pătrat, ci la cub, este tot ceea ce poate fi mai rău, mai respingător la un om, reprezentantul cel mai dezgustător şi mai dăunător al unui tineret (nu neapărat pesedist, ci în general) care ar avea nevoia şi dreptul să fie reprezentat, la vîrf, dacă nu de modele absolute, cel puţin de oameni cu frica lui Dumnezeu. Ceea ce nu este cazul lui Ponta, implicat, încă de la 18 ani, în furtul Vilei Pătrăşcanu de la Buşteni (Poiana Ţapului), iar, mai tîrziu, în dispariţia procurorului Cristian Panait, apoi amestecat, ca şef al corpului de control al primului-ministru, în toate afacerile murdare ale Guvernului, pe post de ştergător de urme, şi, colac peste pupăză, încurcat cu subalterna Daciana Sîrbu, pe care a promovat-o, între timp, secretar de Stat (de stat degeaba), cu care s-a afişat, fremătînd din nări, ca o gloabă în călduri, pe la toate posturile de Televiziune, chefliu notoriu, consumator de manele licenţioase şi dansator din buric pe mesele tovărăşeşti, din ţară şi din străinătate. Pe scurt, un om de nimic! Un descreierat! Un gunoi! Dar, ca să nu creadă cineva că aruncăm vorbe-n vînt, să reamintim, deocamdată, cum s-au petrecut lucrurile în cazul furtului Vilei Pătrăşcanu (casă de patrimoniu, construită de D.D. Pătrăşcanu, în care a locuit apoi mulţi ani fiul său, Lucreţiu Pătrăşcanu).

Frăgezit bine (din păcate, nu cît ar fi trebuit) de minerii din Piaţa Universităţii, chemaţi de Ion Iliescu să-l scape de golanii care mişunau de vreo trei luni pe la încheietura marilor bulevarde, „revoluţionarul” Ponta se urcă în primul tren şi pe-aci ţi-e drumul! Era, deci, în vara anului 1990. La Paris locuia, atunci, doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui cărturar Petre Pandrea şi nepoata de soră a lui Lucreţiu Pătrăşcanu. Prietenă de familie cu mama lui Ponta (Cornelia Naum, zisă Bebi) şi cu mătuşa sa (escroaca Veronica Nacea), ea avea să fie cea la care se va opri inamicul lui Iliescu, imberbul Ponta. La ea îşi va găsi V.P. adăpost. Dar cum golanul din Piaţa Universităţii se comporta ca un golan şi la Paris, el intră repede în conflict cu Poliţia franceză, care îi mută, în cîteva rînduri, fălcile din loc. Pentru a-l proteja, Nadia Pandrea îl declară nepotul ei şi încearcă să-l facă să trăiască în respectul legii. Dar, ţi-ai găsit! Scandalurile şi furturile se ţin lanţ, iar chemările la Poliţie, de asemenea. Pe de altă parte, mai trebuie spus că, părăsind ţara în 1988 şi stabilindu-se în Franţa, ca refugiat politic, Nadia Pandrea, care era moştenitoarea de drept, cu acte-n regulă, a Vilei Lucreţiu Pătrăşcanu de la Buşteni (Poiana Ţapului), întocmise pentru această clădire un contract de închiriere, pe o durată de 3 ani, cu mătuşa ipochimenului, numita Veronica Nacea.

Prinzînd drag de bunul încredinţat spre păstrare şi folosinţă gratuită, ca-ntre prieteni, surorile Nacea-Naum (deci mătuşa şi mama lui Ponta) pun la cale lovitura. Şi astfel, profitînd de tulburările din ţară din acea perioadă, ele îi scriu, la patru mîini, Nadiei Pandrea, îmbrobodind-o că vila ei de la Buşteni (Poiana Ţapului) este în pericol de a fi confiscată de neocomuniştii lui Iliescu (există aceste scrisori la dosarul cauzei!) şi că singura soluţie era trecerea fictivă a acesteia pe numele lor. Caz tipic de înşelăciune (în termeni juridici – dol, aşa cum s-au pronunţat şi primele două instanţe de judecată). La scrisorile lor se adaugă şi insistenţele în acest sens ale bişniţarului Ponta, care arăta încă de pe atunci, la frageda (şi frăgezită de mineri) vîrstă de 18 ani, stofă de escroc internaţional. Prilejul de a comite fărădelegea se iveşte atunci cînd, venită la Paris pentru a-şi vedea odrasla intrată în conflict ireconciliabil cu Poliţia, Cornelia Naum (Bebi), mama lui Ponta, reuşeşte, împreună cu fiul ei, care, cu spinarea lui tăbăcită de răngi şi lămpaşe de mină, era exemplul cel mai bun de care erau în stare „alde Iliescu”, s-o convingă pe doamna Pandrea să-i dea o procură pentru înstrăinarea fictivă a Vilei de la Buşteni (Poiana Ţapului). Cu procura în mînă, escroaca nu se mai opreşte decît la notariatul din Cîmpina, unde întocmeşte nu un act fictiv, ci unul autentic, de vînzare-cumpărare, prin care trece proprietatea cu pricina pe numele celeilalte escroace, sora ei, prof. univ. dr. (analfabet) Veronica Nacea (cînd vom publica, in extenso, scrisorile acesteia inclusiv pe cele în care povesteşte, pe larg, cum îşi înşeală bărbatul, veţi înţelege adevărul parantezei de mai sus). Şi, pentru ca totul să pară-n cea mai perfectă ordine, se trece şi o sumă – 71 mii lei – cu care, în noiembrie 1990, cînd s-au întocmit aceste acte, nu mai puteai să-ţi cumperi nici un coteţ de găini. Dar, după cum avea să se dovedească ulterior, inclusiv cu probe administrate în instanţă, nici măcar aceşti bani nu fuseseră înmînaţi vreodată Nadiei Pandrea. Aşadar, jaf în toată regula!

Material reprodus din revista România Mare

(va urma...)Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  24.11.2008. 19:07

Comentarii

tony
11.11.2014. 13:21

Respect!

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: