Băsescu: Îi dau în judecată pe Dinu Patriciu şi cotidianul Gardianul - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Băsescu: Îi dau în judecată pe Dinu Patriciu şi cotidianul Gardianul

Băsescu: Îi dau în judecată pe Dinu Patriciu şi cotidianul Gardianul

"Pentru minciună şi trucarea unor filmări, îi dau în judecată pe Dinu Patriciu şi cotidianul Gardianul şi fac acest lucru deoarece au prezentat un film trucat”, a anunţat  preşedintele Traian Băsescu într-o declaraţie de presă, cu referire la scandalul casetei trucate,  cu imagini din timpul unui miting electoral din 2004, la Ploieşti, în care ar lovi un copil.

“Înainte de orice, cred că presa care a introdus în circulaţie un film trucat ar trebui să răspundă în mod elementar la câteva întrebări. În primul rând, dacă înainte de a introduce filmul în circuitul public, acest film a fost verificat la Institutul Naţional de Expertiză”, a  adăugat Traian Băsescu.

Preşedintele a mai spus că doreşte să afle în mod special de la reprezentanţi ai cotidianului Gardianul dacă măcar “după introducerea în circuitul public a unui film trucat au avut curiozitatea să facă o expertiză a acestuia”.

Traian Băsescu este de părere că, la 20 de ani de la Revoluţie, românii nu mai pot fi păcăliţi sau manipulaţi cu filme trucate, în care este amestecată viaţa unui copil: “Un copil care este supus unei presiuni mediatice extraordinare, doar în interesul candidatului Mircea Geoană, utilizându-se pentru aceasta filme trucate. Nu vreau să mă întreb cum s-ar fi simţit oricare dintre noi, dacă în această situaţie ar fi fost un copil al nostru”.

Preşedintele a susţinut că în ultimele zile ale acestei campanii “a ieşit la suprafaţă toată mizeria din spatele lui Mircea Geoană”. “O mizerie pe care eu, în 2004, o calificam a fi sistemul ticăloşit. Şi am văzut în aceste zile ieşiri publice ale domnului Patriciu, la Realitatea TV, domnul Patriciu care în timpul lui Iliescu şi al lui Năstase a fost beneficiarul privatizării Rompetrol şi Petromidia. L-am văzut pe domnul Vântu, cel care a escrocat peste 350.000 de români, care au rămas fără case, fără bani”, a explicat Traian Băsescu.

“Nici trustul lui Dan Voiculescu nu rămâne mai prejos în denigrare şi atacuri la persoană”, subliniind că folosirea trusturilor de presă în favoarea unui singur candidat este necinstită”, a adăugat el.

“Obiectivele acestor rechini ieşiţi la suprafaţă, Voiculescu, Vântu, Patriciu, care manipulează conştiinţe prin trusturile de presă sunt legate de ceea ce nu au putut să înhaţe în timpul liniştii garantate de Iliescu, Adrian Năstase şi Geoană, ca ministru de externe, şi sunt flămânzi să smulgă noi bucăţi de pradă din economia românească”, a concluzionat Traian Băsescu.

Şeful statului crede că toată această campanie murdară trebuie să înceteze, iar timpul rămas până la alegeri trebuie valorificat prin dezbateri între cei doi candidaţi, astfel încât românii să poată compara viziunile lor despre România.

După ce, zilele trecute, i-a aruncat mănuşa contracandidatului său, invitându-l la dezbateri zilnice pe teme de interes pentru români, Traian Băsescu a reluat invitaţia. Şi asta deoarece televiziunea publică, deşi s-a oferit să organizeze două dintre dezbateri, şi-a adus aminte că nu le poate face fără voia Parlamentului : “Îl invit pe Mircea Geoană la o întâlnire publică, la Palatul Parlamentului, duminică, la ora 20.00. De ce am ajuns la această propunere? La începutul săptămânii trecute, televiziunea publică a transmis către mine o invitaţie să particip la două dezbateri cu Mircea Geoană. Am răspuns imediat, spunând: luni şi vineri, aşa cum a propus televiziunea publică. Ieri am primit o scrisoare în care TVR spune că nu mai poate stabili datele dezbaterilor şi că trebuie să se adreseze Birourilor Permanente ale celor două Camere. În mod categoric, domnul Sassu a intrat adânc în subordinea intereselor mogulilor”.

Preşedintele a adăugat că, pentru întâlnirea de duminică, lasă la latitudinea lui Mircea Geoană să aleagă televiziunile care vor transmite dezbaterea şi moderatorii, fără negocieri între staff-urile de campanie.

“Românii trebuie să vadă punctele de vedere ale celor doi candidaţi, pentru a şti cum să-şi orienteze opţiunea pe data de 6. În caz contrar, cred că Mircea Geoană poate primi o singură etichetă: laş”, a spus Traian Băsescu.

Totodată, Băsescu a cerut televiziunii publice ca, fără să mai aştepte aprobarea Biroului Permanent al Camerei, să menţină programul convenit deja cu staff-ul său de campanie.

Traian Băsescu a declarat că, în cadrul acestor dezbateri,  Mircea Geoană are de răspuns la mai multe întrebări: “Una foarte urgentă este dacă ne va asigura liniştea aşa cum a asigurat-o Sorin Ovidiu Vântu celor 350.000 de păgubiţi de la FNI. Poate are alte metode de asigurat liniştea, în afară de cele pe care le-a învăţat de la creatorul său, Sorin Ovidiu Vântu. Aş spune că ar trebui să răspundă şi la o întrebare legată de opiniile creatorului noului program economic al PSD-PNL, domnul Patriciu, care declară că patru din cinci bugetari trebuie să dispară din sistemul bugetar. Poate aflăm metoda şi soluţiile prin care Mircea Geoană va împlini aceste deziderate. Sau ce a stabilit bun pentru ţară la Moscova”.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  01.12.2009. 10:11

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: