Manţog nu vrea vice la consiliu - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Manţog nu vrea vice la consiliu

Manţog nu vrea vice la consiliu

Silviu Pasoiu

Negocierile pentru realizarea majorităţii în Consiliul Judeţean Gorj sunt în toi însă, după spusele celor implicaţi nimeni nu a luat încă nicio decizie. Ionel Manţog, şeful pedeliştilor gorjeni, declară că partidul său este deschis oricărei negocieri, fie că este vorba de o realizare a majorităţii cu PRM şi PNL, fie cu învingătorii de la PSD.

„În Consiliul Judeţan sunt dechis oricărei colaborâri pentru a elimina orice acuză a unora care spun că PDL este bolcat în propriile concepţii. Noi dorim o formulă de echilibru, una din acestea ar fi crearea majorităţii PD-L-PSD sau PRM- PD-L- PNL. Am avut discuţii până acum câteva zile cu celelalte partide, nu ştiu dacă s-a luat o decizie”, susţine Manţog.

Speriat probabil de declaraţie lui Ion Colinoiu, preşedintele consiliului judeţean, cum că nu va accepta pe fotoliul de vicepreşedinte un politician cercetat penal, Manţog spune că nu-l interesează această funcţie şi dacă se va ajunge ca PD-L-ul să-şi pună omul, nu va fi el acela, ci un tânar.

„Nu ne interesează funcţia de vicepreşedinte la consiliu pentro formula PRM-PNL-PD-L, ci numai dacă ar fi o majoritate cu PSD, în urma căreia ne-ar reveni acest post. Dacă va fi să fie o să-l cedez probabil unui coleg mai tânăr pentru că personal nu mă interesează”,a mai precizat liderul pedelist gorjean.

În ceea ce priveşte procesul electoral, acesta a tras încă un semnal de alarmă faţa de neregulile şi deficienţele care s-au înregistrat pe 1 iunie şi speră ca cineva să-l audă şi astfel de practici să înceteze în turul doi pe 15 iunie.

„Gestiunea voturilor de la tipografie până la Biroul Electoral Judeţean a fost unul extrem de deficitar, au existat toate practicile ilegale posibile şi de aceea ne e teamă că duminică o să fie ziua abuzurilor. Cel mai teamă îmi este de plicul cu bani, cu care s-au cumpărat voturile. Procesul electoral din România a început să o ia la vale devenind o bătaie de joc”, a conchis Manţog.

„Nu am avut un candidat potrivit”

Aşa cum era de aşteptat, toate partidele care nu au reuşit mare lucru la aceste alegeri au început să se plângă şi să găsească scuze pentru eşecul înregistrat. În această categorie se înscrie şi PD-L Gorj, căruia nu i-a ieşit pasenţa. Ionel Manţog, şeful organizaţiei, a precizat că voturile de la municipiu au tras în jos partidul datorită faptului că partidul nu a avut posibilitatea desfăşurării unei campanii precum a PSD sau PNL, dar şi pentru că unele voturi au fost cumpărate. „Rezultatele nu sunt cele aşteptate, sunt două componente distincte: în teritoriu s-au apropiat oarecum de media partidului, municipiul ne-a tras foarte mult în jos, rezultatele fiind de neacceptat. Asta pentru că nu am semnalat greşelile lui Cârciumaru şi nu am găsit un candidat potrivit. PD-L a fost lipsit de pârghiile cu care să-şi susţină corespunzător candidaţii la nivelul la care au fost susţinuţi de PNL şi PSD, este vorba de pârghii administrative. S-a şi dovedit că au fost folosite instituţii ale statului plătite din bani publici pentru campanie. Cel mai grav este că în foarte multe localităţi voturile au fost cumpărate atât prin găleţi, pachete cât şi cu bani efectiv”, a precizat Manţog.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  15.06.2008. 08:48

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: