Ministerul Transporturilor vrea să construiască un nou drum prin Valea Jiului - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Ministerul Transporturilor vrea să construiască un nou drum prin Valea Jiului

Ministerul Transporturilor vrea să construiască un nou drum prin Valea Jiului

Ministerul Transporturilor va realiza un studiu de fezabilitate pentru construirea unui nou drum prin Valea Jiului, altul decât cel actual, a anunţat, la Rânca, în judeţul Gorj, ministrul de resort Radu Berceanu.

Ministrul a participat, sâmbătă, la Rânca, la o întâlnire la care au fost prezenţi parlamentari din Oltenia, precum şi sindicalişti şi directori din minerit şi energie, întâlnirea fiind organizată de Ministerul Transporturilor şi Federaţia Naţională Mine Energie.

Berceanu a discutat, cu această ocazie, despre posibilitatea modernizării unor drumuri din Gorj, precum şi a construirii unora noi, printre care şi cel din Defileul Jiului, care să asigure o legătură mai rapidă între Craiova şi Deva, prin Târgu Jiu. Ministrul a menţionat că, pentru început, va fi realizat un studiu de fezabilitate, după care, pentru construirea drumului ar putea fi folosiţi mineri disponibilizaţi.

“E o idee interesantă, un traseu cu multe tuneluri, realizate de companiile miniere care disponibilizează oameni din subteran. E o chestiune de perspectivă, acum e un lucru de început. Noi vom da drumul la un studiu de fezabilitate pentru un traseu drept, nu unul care să urmărească firul apei, aşa cum e acum. Am discutat despre drumul Petroşani - Voineasa sau spre Herculane, prin Câmpul lui Neag, şi despre autostrada care va fi o axă prin Oltenia”, a menţionat ministrul Transporturilor.

La discuţiile de la Rânca a fost prezent şi senatorul de Gorj Toni Greblă, cel care a vorbit pentru prima dată despre posibila construire a unei autostrăzi care să facă legătura între portul de la Calafat şi Craiova cu oraşele Târgu Jiu şi Deva. Parlamentarul a declarat la finalul discuţiilor că demersurile pentru o astfel de autostradă sunt “pe drumul cel bun”.

“Se va face un studiu de traseu, ca primă etapă, traseu care nu va include nicio localitate pentru că acest drum nu va trece prin localităţi. S-a creat premiza pentru realizarea de alternative la actualele rute şi, pentru prima dată, s-a acceptat ideea ca Gorjul să fie legat rapid de viitoarele autostrăzi Deva - Arad şi Bucureşti - Craiova - Timişoara”, a menţionat Greblă.

La finalul întâlnirii de la Rânca, ministrul Radu Berceanu şi Federaţia Naţională Mine Energie, condusă de Marin Condescu, au dat publicităţii un comunicat de presă în care menţionează că strategia pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere în Oltenia trebuie să aibă în vedere crearea de alternative economice şi de noi locuri de muncă. Conform semnatarilor, strategia respectivă va trebui să asigure fondurile necesare pentru refacerea infrastructurii de cale ferată pe tronsoanele pe care se efectuează cu preponderenţă transportul cărbunelui.

MediafaxRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  29.03.2009. 23:18

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: