Morega vrea performanţe maxime pentru PNL - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Morega vrea performanţe maxime pentru PNL

Morega vrea performanţe maxime pentru PNL

Stan Vasile
redactie @scandaldegorj.ro

Preşedintele Partidului Naţional Liberal Gorj, deputatul Dan Ilie Morega, a declarat că nu aşteaptă alte rezultate de la formaţiunea liberală din judeţul nostru decât de la foarte bune în sus. Totodată, Morega a mai atras atenţia cetăţenilor care vor vota să nu se lase înşelaţi de anumite cadouri pe care le vor primi ca să voteze cu un partid sau altul pentru că acele daruri vor costa de câteva zeci de ori mai scump în perioada următoare de după alegeri.
Taxă pe sănătate
Prezent la întâlnirea cu electoratul în oraşul Tismana, Morega a afirmat că „trebuie să ne preocupăm mai îndeaproape de problemele comunităţilor şi să le arătăm că ne pasă. Acest lucru îl putem face numai prin rezolvarea greutăţilor pe care le au oamenii, nu să aruncăm doar vorbe în vânt aşa cum fac cei da la PSD şi cei de la PD-L. Cele două formaţiuni politice au demonstrat că după aproape o jumătate de an de guvernare au aruncat ţara în haos şi instabilitate. După ce tot mai multe persoane îşi pierd locurile de muncă, acum ministrul Sănătăţii a mai introdus şi plata unor anumite servicii medicale. Spre exemplu, dacă te internezi în spital o săptămână trebuie să scoţi din buzunarul personal un milion de lei vechi. Eu vin şi îi întreb pe „deştepţii” ăia care au pus o astfel de taxă aberantă pe sănătatea oamenilor: oare cu ce plăteşte aceste servicii un pensionar simplu care primeşte de la stat trei milioane şi jumătate de lei vechi. Dacă se internează în spital o lună, toţi banii lui se duc pe serviciile medicale. El din ce mai trăieşte, din ce îşi achită facturile, cu ce îşi întreţine gospodăria şi dacă mai are şi animale în curte de unde va mai lua bani să le hrănească? Renunţă EBA (n.red. aluzie la Elena Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu) la limuzinele pe care le are şi la distracţiile din cluburile de noapte ca să i le plătească? Pentru acest dezastru adus pe capul oamenilor simpli este responsabil guvernul „Boc-Băsescu”. Oamenii, înainte de a veni la vot, trebuie să cântărească bine situaţia şi să se întrebe când trăiau mai bine: pe vremea liberalilor, când nu trebuiau să scoată nici un ban din buzunar pentru plata serviciilor medicale, sau acum, pe vremea Coaliţiei PSD-PDL, în care au ajuns să scoată din buzunar un milion de lei vechi la o săptămână de îngrijiri medicale într-un spital.”
Fă-te frate cu dracul până treci puntea


După vizita din Tismana, Morega s-a deplasat în Motru, Glogova şi Cătunele, localităţi în care s-a întâlnit cu numeroşi alegători care i-au pus în vedere diferite probleme cu care se confruntă, în special legate de lipsa locurilor de muncă şi de lipsă de alternative. După ce le-a ascultat păsurile, liderul PNL Gorj a spus că parteneriatul de guvernământ PSD-PDL este unul disfuncţional. „La judeţul Gorj s-a văzut cât de bine se înţelege PSD-ul cu PD-L-ul: mai ceva ca şoarecele şi pisica. S-au luptat între ei încă de la început pentru posturile de conducere din minerit şi energie, iar acum au angrenat în această bătălie şi celelalte instituţii publice: Direcţia Generală a Finanţelor Publice, Inspectoratul Şcolar General, Garda Financiară, Inspectoratul Teritorial de Muncă, dar şi multe altele. În campania electorală s-au acuzat de mama focului unii pe alţii de hoţie, corupţie şi minciună, iar acum îşi dau mâna ca fraţii ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Atâta vreme cât va sta la guvernare o alianţă formată din Partidul Social Democrat şi Partidul Democrat-Liberal, toţi gorjenii vor avea de suferit. Disponibilizările de la SNLO sunt un exemplu grăitor în acest sens, dar gorjenii trebuie să înţeleagă faptul că Coaliţia PSD-PDL le va aduce numai suferinţă şi lipsă de alternative în a-şi putea câştiga traiul pentru ziua următoare. Eu le cer oamenilor ca atunci când vor veni la vot, în data de 7 iunie, să voteze cu mintea, nu cu sufletul şi inima, şi să se gândească când au trăit mai bine: până acum circa şase luni, când aveau un loc de muncă sigur, sau acum, când oamenii sunt daţi afară de peste tot şi nu mai au bani cu care să îşi întreţină familiile şi copiii.”a declarat preşedintele PNL Gorj Dan Ilie Morega.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  04.06.2009. 22:18

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: