Maria Moţa vrea înlăturarea ”dinozaurilor politici” - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Maria Moţa vrea înlăturarea ”dinozaurilor politici”

Maria Moţa vrea înlăturarea ”dinozaurilor politici”

Silviu Păşoiu
silviu.pasoiu@scandaldegorj.ro

Maria Moţa vrea înlăturarea ”dinozaurilor politici”

Imediat după ce Ştefan Popescu Bejat a fost înlocuit din funcţia de prefect al judeţului Gorj şi liberalii au anunţat că îl vor pune în locul său pe vicepreşedintele partidului Victor Banţa, pedelişti gorjeni au caracterizat acestă manevră ca fiind una nepotrivită şi cu urmări grave pentru celelate partide. Maria Moţa, preşedinta organizaţiei de femei a PD-L Gorj susţine că acestă schimbare este o încălcare a principiului european care presupune ca prefecţii şi suprefecţii să fie apolitici. După cum se ştie Victor Banţa a fost activ în Partidul Naţional Liberal, a candidat pentru un loc de europarlamentar şi a criticat mai multe persoane politice locale, în conferinţele de presă ale PNL. Maria Moţa este de părere că nu se poate ca un om care a activat politic atâta timp, să devină dintr-o dată apolitic şi apoi prefect.

„Dacă până mai ieri l-a slujit pe preşedintele Dan Ilie Morega, având în vedere că şi-a primit osciorul pe care l-a urmărit şi l-a dorit cu mare înverşunare, va pune umărul la întronarea făcătorului său de bine în funcţia la care aspiră, cea de preşedinte al consiliului judeţean”, susţine Moţa.

Aceasta declară că noul prefect, Victor Banţa, nu are experienţă în administraţia publică.

„Dumnealui este lipsit de experienţă în administraţia publică, noi vom fi atenţi la procesul electoral pentru că el a fost pus cu această trimitere clară de a conduce la un proces electoral favorabil PSD-PNL care din păcate la nivelul judeţului Gorj există de la revoluţie”, a mai spus Maria Moţa, care consideră că trebuie să ia sfârşit era aceasta a „dinozaurilor politici”.

Şi preşedintele Ionel Maţog a împărtăşit aceiaşi idee fiind convins că schimbarea prefectului face parte din strategia Partidului Naţional Liberal Gorj de influenţare a alegerilor. Manţog spune că Ştefan Popescu Bejat era cel mai indicat om care să se ocupe de alegeri pentru că „era cel mai apolitic om, în toată acestă perioadă noi neavând niciun fel de legătură cu el”. Şeful PD-L Gorj a declarat că nu vede nicio afinitate între Victor Banţa şi funcţia de prefect al judeţului.

„Premisele de la care pornim prin schimbarea unui prefect care era echilibrat politic şi neamestecat în disputele politice, cu un prefect care a fost extrem de prezent în agresiunea verbală în politică, în preajma alegerilor, este o măsură nefericită. Nu cred că se urmăreşte un echilibru al alegerilor faţă de toate partidele, ci dimpotrivă, crearea unui partizanat”, a conchis Ionel Manţog.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  29.03.2008. 13:57

Comentarii

Anonim
26.10.2011. 22:36

Si ce-i rau daca dizonaurii politici o sa dispara?
Sa mai lase loc si la altii.
Iar Maria Mota are experienta politica buna, ancorata la principiile europene.

nu am nume
12.03.2011. 19:07

iti urez succes mai departe!!!!!

cetateanu turmentat
29.03.2008. 22:10

Aoleu Maricico, ca iar m-ai ametit cu principiul european al numirii prefectilor !!Ca Bejat al vostru cand a fost numit ca prefect era apolitic-democrat pana in dinti.Asa si cu Banta , apolitic prin suspendare .Asa cum imi place mie cate o dusca asa iti place si tie cate "un oscior"-functie sa-l rozi.Aoleu , dar ce sa faci daca v-au scos de la guvernare si v-au luat halca din gura, dinozaurii astia de liberalii .Off, si experienta asta in administratie publica ca doar si tu ai avut-o cand erai mare presedinta la agentia de la bucuresti.Mai vreau o dusca , ca tare mi-e rau cand vad ce apolitici sunt PDL-ISTII lui Mantog.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: