Petrescu visează fotoliu de vicepreşedinte - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Petrescu visează fotoliu de vicepreşedinte

Petrescu visează fotoliu de vicepreşedinte

Ilie PetrescuIlie Petrescu, şeful PRM Gorj a recunoscut public că partidul său este interesat de un fotoliu de vicepreşedinte al consiliului judeţean, însă nu a spus cine îl va ocupa dacă se va ajunge la o înţelegere cu PSD-ul. Pentru că social-democraţii au nevoie de majoritate, iar cum peremişti par cei mai interesaţi, este puţin probabil să nu se ajungă la o înţelegere şi Ilie Petrescu, Dumitru Dascălu sau Ion Răducu să ocupe al doilea post de vicepreşedinte.

„Pentru consiliu judeţean nu am luat nicio decizie până acum, vom transmite un comunicat de presă la începutul săptămânii viitoare. Partidul România Mare trebuie să intre în această ecuaţie, iar dacă se va ajunge la o înţelegere biroul politic va decide persoana care va fi vicepreşedinte”, a declarat Ilie Petrescu.

Într-o altă ordine de idei, şeful tinerilor peremişti, Gheorghe Bucălete, a dezvăluit câteva din neregulile care au fost comise la secţia de votare din comuna Alimpeşti sub îndrumarea strictă a primăriţei PSD Elena Mosor, care mai vrea un mandat după ce a condus localitatea timp de 20 de ani. Bucălete a precizat că au fost căraţi oameni cu maşina pentru a vota PSD-ul, au existat procese verbale falsificate şi ştampile cu alte dimensiuni.

„La Alimpeşti nu putea toată lumea să se deplaseze şi secretara scria la cereri pentru urna mobilă, pentru a vota oamenii cei trei trandafiri. Noroc că noi am fost acolo şi am oprit aceste acţiuni. Se cărau oamenii cu maşinile în satul Sârbeşti, de către un om al PSD, motiv pentru care procesul electoral a fost suspendat câteva minute. Au folosit pe procesele verbale ştampile cu dimensiuni diferite şi au fost falsificate semnături. Nu este posibil aşa ceva!”, susţine Gheorghe Bucălete. În sprijinul acestuia a sărit şi penelistul Leonida Belgher, candidat la primărie, care cere reluarea alegerilor.

„Au fost luate 100 de voturi de la secţia Alimpeşti, pe motiv că lipsesc la Sârbeşti, fără nicio cerere sau act. Trebuie reluate alegerile fără această Elena Mosor, avem procesele verbale false care nu bat cu realitatea. Mosor acum râde cu gura până la urechi, când trece pe lângă noi, şi ne arată semne obscene”, a precizat şi Belgher.

Atât peremişti, cât şi penelişti aşteaptă ancheta ce este în derulare şi speră ca alegerile să fie reluate.

Silviu PasoiuRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  15.06.2008. 08:50

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: