Un luptător care vrea să învingă - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Un luptător care vrea să învingă

Un luptător care vrea să învingă

Un luptător care vrea să învingă”Dacă mi-ar fi spus cineva acum câteva luni că voi trece printr-o astfel de încercare prin care trec acum, cu siguranţă nu l-aş fi crezut, însă sunt conştient că în acest moment mă confrunt cu o boală gravă, malignă, pe care vreau să o înving!”

Sunt cuvintele unui luptător. Ale unui alt tânăr soldat aflat pe frontul de luptă cu cancerul. Îl cheamă Andrei şi are 19 ani. Povestea lui a ajuns la noi prin intermediul verişorului său, Victor, care încearcă să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a-l salva.

“Andrei a fost întotdeauna un băiat calm, liniştit, la locul lui, mereu dispus să îţi spună o vorbă bună sau un sfat la nevoie. E pasionat de modă şi design, a terminat Liceul de Arte Plastice şi Muzică din Râmnicu Vâlcea, dar nu a putut să îşi susţină examenul de bacalaureat datorită coşmarului pe care îl trăieşte…

Totul a început în aprilie anul trecut, când i-a fost descoperită o tumoră retroperitoneală. A fost operat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti şi tumoarea a fost extirpată. Avea aproximativ 3 kg si 15 cm, încapsulată , atârna în interior fiind prinsă de una din coastele din stânga (coasta 11). Doctorii au făcut o biopsie, dar diagnosticul de tumoră mezotelion malignă nu a fost concludent. Astfel, biopsia a fost repetată la Institutul de Patologie Victor Babeş, unde s-a dat un diagnostic diferit (tumoră ewing), însă nici medicii de acolo nu erau convinşi de exactitatea diagnosticului. Importanţa corectitudinii speciei tumorale are o importanţă extrem de mare în aplicarea tratamentului oncologic ce trebuie efectuat în vederea distrugerii permanente a posibilelor celule ramase. Cu ajutorul unui medic am reuşit să trimitem mostre din tumoră în SUA, la o Clinică din Detroit - Harper University Hospital. Diagnosticul a fost şi de data aceasta diferit - Sarcom Sinovial Nediferenţiat, un tip rarisim de tumoră malignă foarte agresivă.

La sfârşitul lunii iulie 2007 cu eforturi financiare mari din partea familiei, Andrei a făcut un PET (test pentru determinarea numărului de celule canceroase din corp) în Budapesta, care a confirmat prezenţa unui rest al fostei tumori în muşchi. Acordând întâietate diagnosticului american şi beneficiind de schema de tratament trimisă de ei, Andrei a urmat un tratament la Spitalul Oncologic din Fundeni. În urma celor 6 şedinţe de chimioterapie, se aştepta eliminarea restului tumoral arătat de PET.

Cele 5 luni au fost clipe extrem de grele pentru Andrei, dar voinţa şi dorinţa de a învinge l-au impulsionat. Şi-a continuat liceul şi toate activităţile şcolare. Toţi ne aşteptam la un răspuns pozitiv, însă citostaticele nu şi-au făcut efectul. Nici măcar nu au stopat restul post-operator, iar tumora s-a dezvoltat din nou. A urmat un alt PET , tot în Ungaria, care a confirmat eşuarea tratamentului şi reapariţia tumorii. A fost necesară o altă intervenţie chirurgicală de urgenţă, pe data de 26 iunie 2008, din cauza căreia Andrei a pierdut ocazia de a-şi susţine bacalaureatul. Medicul a făcut rezecţia tumorii însă a spus că soluţia îndepărtării totale a cancerului se afla într-un tratament oncologic corespunzător, deoarece tumora este infiltrată în muşchi.

Întreaga documentaţie medicală a lui Andrei a fost trimisă la o clinică din Germania, din Aachen. Primind întregul dosar şi analizându-l, doctorii germani au confirmat existenţa şanselor de reuşită printr-un tratament complex, costurile sale fiind estimate la aproximativ 100.000 euro.

Vestea că Andrei se poate salva a fost ca un miracol pentru familie, însă totul se rezumă acum la bani. Sănătatea, şansa lui de a-şi recăpăta viaţa atârnă de un lucru atât de material…”

Dacă îl puteţi ajuta pe Andrei, faceţi o donaţie, cât de mică, într-unul dintre conturile deschise la BRD, agenţia Ostroveni, Râmnicu Vâlcea pe numele mamei sale, Ivan Mihaela Anca:
În RON : RO97BRDE390SV07591393900
În EURO : RO52BRDE390SV16604563900
În DOLARI: RO07BRDE390SV16899373900
Pentru mai multe detalii legate de acest caz, mama lui Andrei poate fi contactată la numărul de telefon 0722.331.939.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  12.08.2008. 13:57

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: